AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS R9 NANO White

Zobraziť katalóg
ASUS R9 NANO White
Grafická karta R9NANO-4G-WHITE, 4GB HBM (500MHz), AMD Radeon R9 Nano (1000MHz), 4096bit HBM, PCIe x16 3.0, HDMI, 3x DisplayPort
Kód:  EC571y1 Produktové číslo:  90YV08Z0-M0NM00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS R9 NANO White

Rozbaľte to naplno vo virtuálnom svete pri hraní tých najnovších titulov a bez obáv nedostatku grafického výkonu! Asus prináša na trh nový model hernej grafickej karty nesúce označenie R9 NANO. Aj napriek brutálnemu výkonu má v podstate malé rozmery, vďaka ktorým sa dá použiť aj v skriniach menších formátov.

Kľúčové vlastnosti

  • Malé rozmery na použitie aj v menších PC skriniach
  • Nový typ použitých pamätí HBM
  • Podpora hrania hier vo 4K
  • Podpora DirectX 12
  • Možnosť pripojenia monitorov cez HDMI alebo DisplayPort

Nabitá novými technológiami

Kartu poháňa úplne nový čip R9 NANO, ktorý posúva hranice výkonnosti na oveľa vyššiu úroveň. Je vlastne prvým modelom, ktorý je osadený najnovšími typmi pamätí HBM ponúkajúce až o 60 % vyššiu priepustnosť ako GDDR5 a pri nižších taktoch tiež obdivuhodnú rýchlosť. Pracovná frekvencia grafického čipu sa vyšvihla na hodnotu úctyhodných 1 000 MHz a frekvencia pamätí s kapacitou 4 GB sa pohybuje na hranici 500 MHz. Navyše karta podporuje aj hranie hier vo vysokom rozlíšení 4K.

AMD Eyefinity

Táto perfektná funkcia umožňuje zobrazenie obrazu až na 6 monitorov súčasne. Využijete to hlavne pri hraní rôznych simulátorov či strieľačiek, kde získate neuveriteľný obraz, rozšírite zorné pole a získate tak taktickú prevahu nad súperom. Svoje uplatnenie nájde aj pri klasickej práci s PC, kde môžete bez obáv surfovať na internete a zároveň mať na druhom monitore napríklad pustený film.

Lepší zážitok

Pri grafickej karte od AMD nesmie samozrejme chýbať ani technológia AMD CrossFire na využitie viac grafických kariet a získanie extrémneho výkonu. S technológiou AMD HD3D sa tešte na perfektnú optimalizáciu stereoskopického 3D formátu na hranie hier alebo sledovanie filmov.

 
  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Šírka
152,4 mm Hotovo!
Výška
39 mm Hotovo!
Hĺbka
115 mm Hotovo!
Modelové označenie
AMD Radeon R9 NANO Hotovo!
Výrobné technológie
28 nm Hotovo!

Rozmery

Šírka
152,4 mm Hotovo!
Výška
39 mm Hotovo!
Hĺbka
115 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
AMD Radeon R9 NANO Hotovo!
Výrobné technológie
28 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Multimédiá, Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Typ pamäte
HBM Hotovo!
Šírka zbernice
4 096-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 000 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
500 MHz (0,5 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
4 Hotovo!

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty
Radeon VR-Ready Hotovo!
Podpora zapojenia viacerých kariet
Quad CrossFireX Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

Prídavné napájanie
1× 8-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
600 W Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS R9 NANO White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS R9 NANO White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS R9 NANO Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS R9 NANO Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS R9 NANO Fehér.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií