Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS ROG G20CB-CZ034T

Zobraziť katalóg
ASUS ROG G20CB-CZ034T
4,7 3 hodnotení
Počítač Intel Core i5 6400 Skylake, Intel H170, RAM 8 GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 960 2 GB, SSHD 2TB 7200 otáčok, DVD, GLAN, WiFi ac, bluetooth 4.0, DVI, HDMI, DisplayPort, USB 3.0, USB 3.1, CZ/ SK klávesnica , myš, Windows 10 Home 64-bit
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TA250a85 Produktové číslo:  G20CB-CZ034T Stránky výrobcu

ASUS ROG G20CB-CZ034T

Zoznámte sa s najvýkonnejším stolovým počítačom v kompaktnom vyhotovení. Svojim výrazným vzhľadom nenechá nikoho na pochybách o svojich schopnostiach aj napriek svojej menšej veľkosti. Ukážte, kto je tu pánom s vyladenou zostavou v skrini s LED efektmi s 8 miliónmi farieb. Počítač ROG G20CB predstavuje špičku medzi kompaktnými hernými desktopmi, čo dokazujú ocenenia "Innovation" a "iF" z veľtrhu CES 2015.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný stolový počítač so skriňou s objemom 9,5 l
  • Procesor 6. generácie Skylake a grafická karta NVIDIA GeForce GTX 960
  • Softvér Aegis II s funkciou GameAlive pre jednoduché nahrávanie, úpravu a zdieľanie videa s priebehom hry
  • Účinné chladenie zaisťujúce mimoriadnu stabilitu
  • Dynamické LED efekty s 8 miliónmi farieb
  • Hlučnosť iba 22 dB pri nečinnosti
  • Klávesnica a myš v balení

Nečakane výkonný

Napriek svojej veľkosti poskytuje počítač ROG G20CB výkon, ktorý by ste očakávali od plnohodnotného herného zariadenia. Skriňa s objemom len 9,5 litra v sebe ukrýva 6. generáciu procesorov Intel Core i5 Skylake, ktoré vykazujú 10 % nárast výkonu a 23 % zníženie spotreby. Grafický čip NVIDIA GeForce GTX 960 vás vtiahne do virtuálneho sveta farieb a rozlíšenie Ultra HD. V maximálnej kvalite si zahráte až na troch monitoroch a cez HDMI konektor pripojíte štvrtý, napríklad na streamovanie Twitch. 

Technológia SonicMaster

Počítač posunie váš herný zážitok na vyššiu úroveň nielen špičkovým zobrazením, ale aj zvukom. Zasluhuje sa o to hardvérové a softvérové vylepšenie technológie SonicMaster, s ktorou budete mať pocit, ako by ste sa ocitli uprostred bojového poľa. Výstrely a výbuchy znejú realistickejšie, a pri hraní budete počuť aj tiché našľapovanie svojich nepriateľov, čo vám poskytne konkurenčnú výhodu.Či už použijete slúchadlá alebo reproduktory, čaká vás jedinečný zážitok.

Tichší ako knižnica

Dizajn skrine zaujme matne čiernou povrchovou úpravou, agresívnymi líniami, mayskými vzormi a dynamickými LED svetelnými efektmi s 8 miliónmi farieb. Chýbajú viditeľné bočné ventilačné otvory, takže si zachováva čistý vzhľad. Konštrukcia k účinnému odvodu odpadového tepla využíva prirodzené prúdenie vzduchu a skrytého vzduchového kanálu so šírkou 1 cm. Spolu s ventilátorom GPU a ďalšími dvoma vnútornými ventilátormi obstojí chladenia aj pri herných maratónoch. Čerešničkou na torte je prevádzková hlučnosť len 22 decibelov, takže pri nočnom sťahovaní hier o ňom nebudete vedieť. S týmto počítačom si užijete väčšie ticho, než je v knižnici. 

Windows 10

Počítač sa dodáva s operačným systémom Microsoft Windows 10 Home so známym, ale vylepšeným prostredím, ktoré si zamilujete. Poteší prispôsobiteľná ponuka Štart, rýchle prebúdzanie zo spánku, svižné reakcie a vylepšená bezpečnostná ochrana. Súčasťou je nový Windows Store, nákupné prostredie zjednotené pre všetky zariadenia s Windows 10. Umožňuje jednoducho sťahovať skvelý (zdarma i platený) digitálny obsah, vrátane aplikácií a hier. Novinkou je zbrusu nový prehliadač Microsoft Edge, s ktorým sú zdieľanie, hľadanie aj online aktivity doslova hračkou.

 

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

zdarvim da sa aj na tomto pc rozbehnut aj tie najnovsie hry ako gta 5,battlefield 1 a podobne?

Mozem sa spytat preco ked som kupil tento pocitac sa zapina asi 10 minut potom keď sa pusti tak sa mi na spodnej lište zobrazia proste 2 ako keby prazdne ikony a ked ich otvorim to sekne vobec nechapem o co ide

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli pc disponuje čtečkou karet. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den kolik můžu zapojit monitorů d pc?

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli ta myš a klávesnice jsou hení nebo budu muset herní dokupovat

Mozna se ptam hloupe ale i tak bych se chtel zeptat ,je vyhodnejsi si koupit tento pc na klasicke hry jako je Gta5 Cs:Go atd. A nebo je postacujici pc Asus Rog Gr8 'Gtx 750 Ti? Diky za odpoved ! :)

Má tento pc DVD/cd mechaniku?

Utáhne tento stroj gta 5,planet coaster,CS:GO,atd...???????????????????????

Dobrý den chtěl bych se zeptat.Vím že jsou tu už dvě otázky tohoto typu ale to nevadí.Jsem normální hráč.Přijdu ze školy a zahraji si.Třeba GTA 5 nebo Battlefield 4.Sem tam si koupím novou hru.Mám také YouTube kanál na který někdy livestreamuji.Takže to shrnu.O víkendu stramuji a hraji GTA 5.Je možné že bych to rozjel na víc než 25fps?A poslední otázka.Má to zabudovaný Windows? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, chci se zeptat zda je možné že nejde po HDMI kabelu připojit tv k počítači, vyzkoušel jsem více kabelu a tv je chytra televize od panasonicu, děkuji za odpověď

12
Diskusia a poradňa k ASUS ROG G20CB-CZ034T
Príslušenstvo pre ASUS ROG G20CB-CZ034T
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG G20CB-CZ034T.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií