Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS ROG Gladius II Origin

Zobraziť katalóg
ASUS ROG Gladius II Origin
4,9 16 hodnotení
Herná myš drôtová, USB, vhodná pre pravákov, optická, 6 tlačidiel, zmena DPI, RGB podsvietenie, 12000DPI, dĺžka kábla 2 m, čierna
Kód:  NA748q2 Produktové číslo:  90MP00U1-B0UA00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG Gladius II Origin

ASUS ROG Gladius II Origin je herná myš navrhnutá špeciálne pre pravákov. Myš vďaka kvalitnému optickému snímaču disponuje rýchlou odozvou a vysokou presnosťou, ktorá dosahuje hodnotu až 12 000 DPI. Svojich protivníkov oslníte nielen svojím herným výkonom, ale tiež ASUS Aura RGB podsvietením. Vybrať si môžete z nepreberného množstva farieb a efektov. S pomocou tejto technológie môžete jednoducho synchronizovať podsvietenie s ďalšími produktmi od spoločnosti ASUS. Hráči určite ocenia pohodlný ergonomický dizajn s protišmykovým povrchom. Myš disponuje exkluzívnou technológiou výmenných spínačov. Ľahko si môžete vymeniť spínač a prispôsobiť tak tlak, ktorý je potrebný pre stlačenie jednotlivých tlačidiel. Myš disponuje odnímateľným káblom pre jednoduché cestovanie na herné turnaje. Puzdro a dva káble sú súčasťou balenia.  

Kľúčové vlastnosti hernej myši ASUS ROG Gladius II Origin

  • Odnímateľný kábel pre jednoduché cestovanie
  • Myš disponuje protišmykovým povrchom a pohodlným dizajnom
  • Exkluzívna technológia výmenných spínačov
  • Aura ROG RGB podsvietenie
  • Myš disponuje optickým snímačom s vysokým rozlíšením
  • Puzdro a dva káble sú súčasťou balenia

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,7 cm Hotovo!
Výška
4,5 cm Hotovo!
Hĺbka
12,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,11 kg Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
12 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Dĺžka kábla
2 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den.Nikde jsem se nedočetl jestli lze používat i bezdrátově a jakou má výdrž baterie ?

Dobrý den má tato myška i boční tlačítka 6 a 7 pro malíček??? Děkuji

je podsvícené i logo Asus Rog

Dobrý den asi po měsíci přibližně se mi trošku uvolnilo levé tlačítko (klasické pro střelbu ve hrách). Stačí jen jemně přiložit prst a je slyšet jak plast narazí do něčeho pod ním. Druhé tlačítko perfektní bez zvuku. Jde to nějak utáhnout nebo je to důvod k reklamaci? Na funkčnost to vliv nemá, jen je to rušící pokud nemám sluchátka. Hlavně když přejíždím po podložce a myš zvedám a znovu pokládám. Děkuji s pozdravem Aleš.

Dobrý den dali by se koupit náhradní šrouby k této myši

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda-li byste mi věděli poradit, která myš je ideální pro velké ruce. Od báze dlaně mám ke konci prostředníčku 20 cm, šíře samotné dlaně je pak 10 cm. Kdysi jsem si pořídil Logitech G402, nebyla špatná, nicméně to pořád nebylo ono, sem tam mě chytala do ruky bolest z gripu. S tím, že mi ta myš odešla, rozhodl jsem se, že se pokusím najít novou, nějakou víc vyhovující. Podle recenzí jsem se dostal k této myši, nicméně se radši zeptám odborníků, jestli nemají jiný nápad. Předem mockrát děkuji za odpověď.

Dobrý den, je myš matná? Děkuji :)

Kabel, který se připojuje k myši je usb c nebo mikro usb?

dobry den jak je velka ? ze 12mm je asi blbost

Aká je odozva myšky ?

12
Diskusia a poradňa k ASUS ROG Gladius II Origin
Príslušenstvo pre ASUS ROG Gladius II Origin Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG Gladius II Origin. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG Gladius II Origin. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG Gladius II Origin. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG Gladius II Origin.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií