Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS ROG GX800

Zobraziť katalóg
ASUS ROG GX800
Notebook Intel Core i7 pretaktovateľná "K" séria, 18" FHD alebo 4K, NVIDIA GTX 980 s podporou SLI, SSD, mechanická podsvietená klávesnica, vodné chladenie cez dokovaciu stanicu
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NA683v0nad Produktové číslo:  GX800 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG GX800

Herné odvetvie ROG (Republic of Gamers) od spoločnosti Asus spozná asi každý poriadny fanúšik herných strojov. A to, že Asus vie postaviť naozajstná herné monštrá sme sa aj niekoľkokrát presvedčili. Nie je tomu inak ani u úplne nového notebooku Asus ROG radu GX800, ktorý povyšuje výkon herných notebookov na novú úroveň.

Kľúčové vlastnosti

  • Nová úroveň výkonu v tele notebooku
  • Pretaktovateľný procesor Intel Core i7
  • Dvojica plnohodnotných grafik NVIDIA v SLI
  • Nová mechanická klávesnica MechTAG
  • Patentovaná dokovacia stanica ukrývajúca systém vodného chladenia
  • Displej s až 4K rozlíšením a podporou G-Sync

Bezkonkurenčný výkon

V najvýkonnejšom notebooku na svete tak nájdeme pokročilé procesory Intel Core i7 s možnosťou pretaktovania a dvojicu plnohodnotných grafických kariet NVIDIA GTX 980 zapojených v SLI. Asus je však pripravený upgradovať ešte na brutálnejší výkon a môžeme sa dočkať modelov s novými grafikami GTX 1080. Kombinácia nadupaných komponentov dodáva bezkonkurenčný výkon pre tie najnovšie herné pecky, ktoré si zahráte s maximálnou plynulosťou a ultra jemnými detailmi. Samozrejmosťou je dostatočný výkon pre modernú platformu VR.

Exkluzívne chladenie

Aby všetko bežalo na jedničku, pridáva Asus svoju patentovanú technológiu vodného chladenia, ktorá bola k videniu už pri modeli GX700. Chladič je ukrytý v dokovacej stanici, ktorá sa chváli vylepšenou verziou systému exkluzívneho Hydro Overclocking System. Vďaka nemu dokáže notebook podať ešte väčší výkon.

Extra plynulý obraz

Ten najlepší zážitok z hier poskytne obrovský 18,4" displej a klasickým Full HD rozlíšením alebo detailným 4K. Obe verzie však podporujú technológiu G-Sync, ktorá lepšie optimalizuje obnovovaciu frekvenciu monitora a eliminuje tak trhanie obrazu.

Úplne nová mechanická klávesnica MechTAG

Novinkou je mechanická klávesnica MechTAG (Mechanical Tactile Advanced Gaming), ktorá bola od základu navrhnutá pre čo najlepšie ovládanie. Mechanické spínače a vysoký zdvih 2,2 mm sú zárukou presného a plynulého ovládania. Nechýba funkcia anti-ghosting pri stlačení niekoľkých klávesov naraz a štýlové RGB podsvietenie, ktoré si môžete nastaviť podľa chuti. Predstavám sa medze nekladú a tak si môžete naprogramovať svetelné efekty presne podľa svojich preferencií. Napríklad zvoliť farbu pre každý kláves zvlášť.

 

Parametre a špecifikácia

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den chcel by som sa spítať či notebook plnohodnotne funguje aj bez dokovacej stanice a ak ano tak či v dokovacej stanici sa da vymeniť chladiaca kvapalina alebo či je možne stanicu kupit samostatne.

Tie dve GTX 980 su v ntb alebo v tom vodnom doku?

Diskusia a poradňa k ASUS ROG GX800
Príslušenstvo pre ASUS ROG GX800 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG GX800.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií