Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS ROG GX860 Buzzard Mouse

Zobraziť katalóg
ASUS ROG GX860 Buzzard Mouse
3,9 7 hodnotení
Herná myš USB drôtová, laserová, 8200dpi
Kód:  NA746e1b Produktové číslo:  90XB02C0-BMU000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG GX860 Buzzard Mouse

Herná myš ASUS GX860 zo série ROG vyniká špičkovým senzorom s rozlíšením 8200 DPI a symetrickým tvarom so skvelou ergonómiou vhodnou pre niekoľkohodinové hranie. V dodávanom softvéri si môžete vytvoriť 3 rôzne profily, v ktorých môžete nastaviť rôzne makrá pre každé z osmich programovateľných tlačidiel. Profily sa dajú rýchlo prepínať tlačidlom na chrbte myši. Tri farebné druhy LED podsvietenia potom indikujú, aký profil je zrovna aktívny.

Ergonomická myš pre herné maratóny

K dispozícii budete mať 8 tlačidiel vrátane koliesok a tlačidiel prepínajúcich DPI a profily. Pohodlnému držaniu a manipulácii so samotným telom myši potom napomáha príjemný pogumovaný povrch. Vysokú životnosť a spoľahlivosť hlavných tlačidiel zaručujú spínače Omron s výdržou až 5 miliónov stiskov. Výrobcom udávané podporované operačné systémy sú Windows 8/8.1, Windows 7, Windows Vista a Windows XP.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,84 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
11,82 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,1 kg Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
8 200 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Viacfarebné Hotovo!
Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Podporuje ji i windows 10.?

Diskusia a poradňa k ASUS ROG GX860 Buzzard Mouse
Príslušenstvo pre ASUS ROG GX860 Buzzard Mouse Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG GX860 Buzzard Mouse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG GX860 Buzzard Maus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG GX860 Buzzard Maus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG GX860.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií