AD elektro Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS ROG GZ700GX

Zobraziť katalóg
ASUS ROG GZ700GX
Herný notebook –,
Kód:  NA699nad Produktové číslo:  NA699nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG GZ700GX

Každý výrobca herných notebookov sa snaží pre svojich zákazníkov vymyslieť niečo mimoriadne. Ani ASUS nezostáva pozadu a pridáva prírastok do obľúbenej série Republic of Gamers. Na veľtrhu CES 2019 došlo k predstaveniu hybridného ASUS ROG GZ700GX nazývaného ako ROG Mothership. Ten v sebe kombinuje All in One, notebook a tablet v jednom zariadení.

Kľúčové vlastnosti ASUS ROG GZ700GX „Mothership“

  • Maximálne vybavené multifunkčné herné zariadenie
  • Možno používať ako All in One, herný notebook alebo tablet
  • 4K obrazovka s G-SYNC + NVIDIA GeForce RTX 2080
  • Chladenie vypilované k úplnej dokonalosti
  • Sklenený trackpad vedľa klávesnice
  • Špičková kvalita zvuku, so sledovaním polohy hlavy si môžete vychutnať hyperrealistické 3D zvukové zážitky
  • Jednoduché ovládanie nastavenia cez mobilnú aplikáciu

Brutálne herná mašina ROG Mothership

ASUS ROG GZ700GX sa prezentuje mimoriadnym 17,3" displejom, ktorý v závislosti od konfigurácie ponúkne až 4K rozlíšenie, prípadne 144 Hz odozvu podporenú technológiou NVIDIA G-SYNC. Displej má v sebe integrovaný stojanček na jednoduché nastavenie ideálnej pozície. Klávesnicu možno jednoduchým pohybom odpojiť od displeja, čím vznikne prémiová herná klávesnica, ktorá vám opäť umožní ľahko nájsť správnu polohu na dlhé herné zážitky. Nie ste teda nijako obmedzení ako pri používaní obyčajného notebooku.

Hardvér najnovšej generácie

Vnútri je uvelebený šesťjadrový Intel Core i9-8950HK v základe pretaktovaný až na 4,8 GHz. K dispozícii má 64 GB DDR4 alebo sústavu niekoľkých SSD diskov s priepustnosťou až 8 700 MB/s. Grafikou je mobilný variant NVIDIA GeForce RTX 2080 s 8 GB pamäťou. O chladenie sa zase stará sústava ôsmich heatpipe, ktoré odvádzajú teplo z CPU, GPU, pamäte a regulátora napätia do štyroch rebrovaných pasív na hranách zariadenia.

Herné zážitky zvýrazňuje poctivý zvuk

Predná strana okrem displeja ponúkne tiež  štvoricu reproduktorov s výkonom 16 W. Nechýba ani slúchadlový výstup s vlastným zosilňovačom a kvalitným DA prevodníkom ESS Sabre. Na tele sa ďalej nachádza Thunderbolt 3, VirtualLink, trojica klasických USB-A 3.1, jeden HDMI 2.0, čítačka SD kariet a sieťový konektor RJ-45. Bezdrôtová časť si dokonca poradí aj s novým WiFi štandardom 802.11ax (WiFi 6) a Bluetooth 5.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jmenuji se jan

Za 660,90 to fakt oplatí :)

Máte nektere nespravně informace(prumer-processor). Tady je pro vás link z officialní stránky: Odkaz do neznáma

Dobrý den. Vy budete mít jen verze s Windows 10 home nebo take budete mít i s Windows 10 Pro. To ptám kvuli tomu že na officialněm webovem strance doporučijou verze s Windows 10 Pro.

Prosim vas kedy sa približne bude predávať tento model?

Bude display mít 60HZ nebo display bude mít 144HZ když jsme se díval na videa tak tam udávali že display bude mít 144HZ a tady máte 60HZ tak nevím co je na tom pravdy.

Kolik to bude koštovat? Přemýšlím že si jej pořídím na sledování filmů.

Diskusia a poradňa k ASUS ROG GZ700GX
Príslušenstvo pre ASUS ROG GZ700GX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG Mothership GZ700.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií