Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS ROG MAXIMUS VII IMPACT GAMING MB

Zobraziť katalóg
ASUS ROG MAXIMUS VII IMPACT GAMING MB
5 3 hodnotení
Základná doska Intel Z97, DDR3 3300, 1x PCIe x16, SATA III RAID, USB 3.0, GLAN, WiFi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, 8ch audio, mPCIe, HDMI, DisplayPort, mini ITX, sc1150
Kód:  AC958w9f3 Produktové číslo:  90MB0JJ0-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG MAXIMUS VII IMPACT GAMING MB

Špičková základná doska od spoločnosti ASUS sa hrdo hlási do kategórie Republic of Gamers. Bezprecedentnú výbavu sa podarilo vtesnať do formátu mini ITX. Konečne teda nebude problém postaviť nekompromisný herný počítač v skrini formátu HTPC. Pätica LGA 1150 je v kombinácii s novou čipovou súpravou Intel Z97 zárukou maximálneho výkonu, pretože možno využiť aj nové procesory zo série Haswell Refresh a počíta sa aj s ďalšou generáciou s označením Broadwell.

Kľúčové vlastnosti

  • Fantastické parametre a dokonalé vyhotovenie
  • Parádny podvozok pre najnovšie procesory
  • Vyladené chladenie s použitím prémiových komponentov
  • Herný zvuk novej generácie
  • Vyššia priepustnosť sieťových zariadení
  • Prítomnosť rozhrania PCI Express 3.0 x4 M.2

Prvotriedne komponenty pre maximálnu stabilitu

Kompletne digitálna architektúra dosky Maximus VII Impact spoločne s prémiovými komponentmi poskytuje celkovú kontrolu nad napäťovými regulátormi FIVR v najnovších procesoroch Intel. Vďaka dynamickej regulácii rýchlosti a komplexnému ručnému ovládaniu budete môcť zvýšiť výkon svojho procesora aj pamäte na doteraz nepoznanú úroveň - môžete sa tešiť na maximálnu stabilitu a vysokú presnosť!

Exkluzívny softvér GameFirst III bol vylepšený o pokročilé funkcie, ktoré napomáhajú priraďovať prioritu herným paketom. Výsledkom je rýchlejšie a príjemnejšie online hranie.

Nadštandardná technológia v plnej paľbe

Presné priestorové efekty a dokonalá hudba predstavujú dôležitý prvok každej hry. Technológia SupremeFX Impact II využíva ešte lepšie komponenty a jedinečné softvérové inovácie, aby ste si mohli vychutnať bezkonkurenčne najlepšie herné a multimediálne zážitky. Okamžitý upgrade svojej klávesnice vykonáte využitím špeciálneho portu USB. Hneď sa aktivuje špeciálny mikroprocesor KeyBot, ktorý dovolí priraďovať zložité makrá na funkčné klávesy F1 - F10.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1150 Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!
Typ pamäte
DDR3 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1150 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Typ pamäte
DDR3 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 300 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
HW tlačidlá, DUAL BIOS, Stavový displej, Chladiče mosfetov Hotovo!
Typ zvukovej karty
SupremeFX Impact II Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky základné dosky formátu ITX

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS ROG MAXIMUS VII IMPACT GAMING MB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG MAXIMUS VII IMPACT GAMING MB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG Maximus VII IMPACT GAMING MB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG Maximus VII IMPACT GAMING MB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG MAXIMUS VII IMPACT GAMING MB.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií