Rapture Rapture

ASUS ROG MAXIMUS X HERO

Zobraziť katalóg
ASUS ROG MAXIMUS X HERO
4,8 10 hodnotení
Základná doska – Intel Z370, DDR4 4133+ (OC), 3× PCIe x16, SATA III RAID, 2× M.2, USB 3.1, USB-C 3.1 Gen 2, GLAN, 8ch audio, TPM, HDMI, DisplayPort, Aura RGB, ATX, sc1151 (iba Coffee Lake)
Kód:  ACZ370a3 Produktové číslo:  90MB0V30-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG MAXIMUS X HERO

Moderná doska Asus ROG MAXIMUS X HERO je pripravená byť silným základom nadupaného herného stroja, ktorý obstojí v každej bitke. Kvalitné materiály zabezpečia dlhodobú životnosť. Vďaka množstvu konektorov pripojíte všetko potrebné a na svoje si prídu aj fanúšikovia overclockingu, pre ktorých je doska ako stvorená.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky Asus ROG MAXIMUS X HERO

  • Perfektný základ herného PC so špičkovým čipsetom Intel Z370
  • Socket len pre výkonné procesory Intel 8. generácie (Coffee Lake)
  • Splnený sen náročného overlockera
  • Vlastný štýl RGB podsvietenia s technológiou Aura Sync
  • Podpora vodného chladenia
  • Exkluzívny vzhľad možno ešte vyladiť pomocou 3D tlače
  • Dokonalý zvuk s 8-kanálovou kartou SupremeFX
  • Základná doska vôbec nepodporuje CPU Kaby Lake alebo Skylake

Špičkový výkon v spojení s CPU Coffee Lake

Kontrolu nad extrémnym výkonom tejto dosky zabezpečuje funkcia 5-Way Optimization, ktorá optimalizuje základné funkcie systému na základe jeho aktuálneho využitia. Nech už hráte hry, pracujete alebo sledujete filmy, stačí jediné kliknutie myšou a váš počítač sa prispôsobí. To so sebou prináša vyššiu stabilitu systému aj pri výkone „vydupanom“ až na maximum. Využitím niekoľkých grafických kariet v režime CrossFireX alebo SLI dostanete možnosť vychutnať si grafické rozlíšenie svojich najmodernejších herných šlágrov naplno. Fantastické možnosti pretaktovania pamäte sú k dispozícii vďaka 4 slotom pre operačnú pamäť DDR4 na mimoriadnej frekvencii až 4 133 MHz a s kapacitou až 64 GB.

Bohatá konektivita zásluhou čipsetu Intel Z370

Základná doska Asus ROG MAXIMUS X HERO je osadená celým radom USB slotov. Samozrejme medzi nimi nesmie chýbať dvojica najnovších USB 3.1 Gen 2 s konektorom typu USB-C. Stačí len pripojiť a užívať si rýchlosť prenosu. Pre pevné disky sa na základnej doske nachádza dostatočný počet SATA konektorov, ale moderná doba si žiada ešte niečo lepšie a hlavne rýchlejšie. Z toho dôvodu sú k dispozícii dve pozície pre disk typu M.2.

Majte svoj štýl

Doska je vybavená technológiou Asus Aura Sync, ktorá z vášho herného počítača urobí ozajstného fešáka. Môžete si totiž prispôsobiť efektné RGB LED podsvietenie presne podľa vášho štýlu. Využite rad pripravených efektov pre lepší výsledok. Môžete si ich nastaviť tak, aby podsvietenie blikalo do rytmu hudby alebo indikovalo stav teploty procesora. Výber záleží úplne iba od vás. Výhodou je spárovanie aj s ďalšími kompatibilnými komponentmi ako sú grafické karty, klávesnica alebo myš.

Jedinečný zvukový zážitok

Neoddeliteľnú súčasť tejto základnej dosky tvorí dokonalý zvuk, ktorý je pre hráčov nevyhnutný. Ten prináša zvukový čip ROG SupremeFX, ktorý je navrhnutý tak, aby minimalizoval nepríjemné elektromagnetické rušenie. Výsledkom sa stáva ten najlepší zvuk pre vášnivých hráčov. Dosiahnite preto vo svojich hrách víťazstvo vďaka tejto strategickej výhode, umožňujúcej oveľa skôr odhaliť nepriateľa.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z370 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, RGB podsvietenie, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z370 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, RGB podsvietenie, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 133 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, Chladiče mosfetov Hotovo!
Typ zvukovej karty
SupremeFX Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
HDMI, Optical out, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2 Hotovo!
Interný
M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!

Rad

Rad
Asus Maximus Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den bude tato základní deska pasovat do této skříně? https://www.alza.cz/nzxt-s340-bila-d2361453.htm

je s touto deskou kompatibilni tento mustek? ( vzdalenost mezi konektory na GPU) MSI 2WAY SLI HB BRIDGE M: https://www.alza.cz/msi-2way-sli-hb-bridge-m-d4530260.htm predem dekuji

dobry den , nakoniec som si teda kupil dosku asus maximus X hero a k nej operacne pamati a aj napriek specifikacii oboch komponentov , pamati nejdu dat na viac ako 3600 MHz. System nenabootuje s vyssim taktom ? V com je problem? Procesor mam i7 8700 K na 4700 Mhz ...

Zdravim Vas, mam na Vas otazocku, ked mate pri vyrobku uvedene CASH BACK, vratenie penazi, mozete mi napisat ako to funguje? Dakujem

Dobry den, funguju na tejto doske pamate https://www.alza.sk/g-skill-16gb-kit-ddr4-4266mhz-cl19-trident-z-d4948811.htm na 4133 Mhz? podla tabulky Odkaz do neznáma asi nie... chcem kupit 2 sety pamati a teraz neviem ci budu fungovat na 4133 Mhz a ci budu pracovat efektivne co sa tyka parovania ... doska podporuje dual channel a pamati su dual channel.. nebolo by lepsie pockat na dosku s quad chanell a 4 kusy modulov? ako to je... dakujem

Dobry den, bude doska fungovat aj pod win 7? dakujem

Obsahuje aj integrovany wifi prijimac?

Dobrý den, lze na tuto desku připojit ASUS FRONT Base? Pokud ne můžete poradit do které by to šlo? Děkuji

Kolik monitorů jde maximálně připojit?

Diskusia a poradňa k ASUS ROG MAXIMUS X HERO
Príslušenstvo pre ASUS ROG MAXIMUS X HERO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG MAXIMUS X HERO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG MAXIMUS X HERO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG MAXIMUS X HERO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG MAXIMUS X HERO.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií