Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS ROG MAXIMUS XI EXTREME

Zobraziť katalóg
ASUS ROG MAXIMUS XI EXTREME
5 2 hodnotení
Základná doska Intel Z390, socket Intel 1151 Coffee Lake, PCI Express 3.0, 3× PCIe x16, 1× PCIe x1, 4× DDR4 4400MHz (OC), 6× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 1Gbps, RJ-45 (LAN) 5Gbps, Bluetooth, HDMI, 8ch zvuková karta, RGB podsvietenie, formát ATX
Kód:  AC390a3 Produktové číslo:  90MB0XQ0-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG MAXIMUS XI EXTREME

ASUS ROG MAXIMUS XI EXTREME je moderná základná doska formátu E-ATX, ktorá podporuje procesory Intel 8. a najnovšie aj 9. generácie. Na doske nájdete napríklad M.2 rozhranie alebo najnovšie USB 3.1 Gen 2. Technológia SafeSlot umožňuje prichytenie veľkých a výkonných grafických kariet. Na doske nesmie chýbať ani zabudovaný dvojpásmový WiFi adaptér a Bluetooth 5.0. Nájdete tu tiež štyri sloty na DDR4 pamäte, ktoré môžu mať kapacitu až 64 GB. Vďaka technológiám  OptiMem a T-Topology dosiahnete najvyšší výkon pamäťového systému a dostanete sa až na hranicu 4 400 MHz.

ASUS ROG MAXIMUS XI EXTREME

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS ROG MAXIMUS XI EXTREME

  • Podpora procesorov Intel 8. a 9. generácie
  • Kvalitná integrovaná WiFi a Bluetooth 5.0
  • Ideálna pre tých najnáročnejších používateľov
  • Inteligentný systém chladenia Fan Expert 4
  • Podpora DDR4 až 4 400 MHz
  • NVIDIA 2-Way SLI a AMD 3-Way CrossFireX
  • Rozšíriteľné podsvietenie Aura Sync RGB

ASUS ROG MAXIMUS XI EXTREME

Stvorená na pretaktovanie

ROG Maximus XI Extreme je vybavená samostatným integrovaným generátorom frekvencie, ktorý dodáva dynamické referenčné hodnoty procesorovým jadrám, čo vám umožňuje využiť každý MHz vášho systému.
.


Prispôsobiteľné chladenie

ROG Maximus XI Extreme obsahuje najkomplexnejšie ovládacie prvky chladenia, ktoré možno konfigurovať pomocou systému Fan Xpert 4. Samozrejme vrátane detailného sledovania stavu vodného chladenia.

ASUS ROG MAXIMUS XI EXTREME


ASUS ROG MAXIMUS XI EXTREME

Diskové úložisko

Duálne sloty PCIe 3.0 × 4 M.2 poskytujú podporu NVMe SSD RAID na neuveriteľné navýšenie výkonu. Vytvorte konfiguráciu RAID až s tromi pamäťovými zariadeniami PCIe 3.0 prostredníctvom dvoch slotov M.2 a slotu PCIe ×16.

Navyše získate aj možnosť využiť rozširujúcu kartu ROG DIMM, ktorá pripojí dve M.2 jednotky cez rozhranie DDR4.


Rýchla a priepustná sieť

ROG Maximus XI Extreme disponuje najnovšou technológiou Intel Ethernet (I219-V) na rýchlejšie a plynulejšie hranie. Vďaka nižšiemu zaťaženie CPU zostáva viac prostriedkov na výpočet FPS.

ASUS ROG MAXIMUS XI EXTREME


ASUS ROG MAXIMUS XI EXTREME

2" OLED LiveDash

Vstavaný 2" OLED panel LiveDash, ktorý zobrazuje praktické informácie a nastaviteľné grafické zobrazenia. Počas fázy automatického testovania (POST) LiveDash zobrazuje základné štatistiky pokroku v jednoduchom jazyku a prostredníctvom tradičných kódov POST. Môžete dokonca prispôsobiť predvolený LiveDash GIF tak, aby zobrazoval váš vlastný obrázok alebo animáciu.

Efektné LED podsvietenie Aura Sync RGB

Technológia Aura Sync RGB umožňuje nastaviť farbu a štýl podsvietenia základnej dosky. Môžete si vybrať jednu z mnohých prednastavených schém alebo si vytvoriť vlastné. Podsvietenie tiež možno synchronizovať s ďalšími komponentmi vo vašom počítači. Samozrejmosťou je možnosť pripojiť ďalšie kompatibilné LED pásiky, ventilátory alebo PC skrine a dosiahnuť tak nevšedný vizuálny zážitok, ktorý pozorovateľa okúzli.  


Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z390 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z390 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
NVIDIA SLI/NVlink, AMD CrossFire Technologies Hotovo!
Typ zvukovej karty
SupremeFX S1220A Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 1Gbps, S/PDIF, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 5Gbps Hotovo!
Interný
ARGB LED Header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, Thunderbolt header, USB 2.0 header, USB-C 3.2 Gen 2 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!

Rad

Rad
Asus Maximus Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcem sa opýtať či aj takato motherboard je kompatibilná s intel core i5 6400 skylake alebo je treba rozmýšlat o novom procesore

Dobry den. Mam otazku. Chcem sa spytat, ze pod zak. doskou je popisane, ze podporuje interne disky ako je ATA III a pod. a ci by tam mohol ist aj moj disky, ktory je od serie W3 red SATA III ? Vopred dakujem za odpoved.

Dobrý deň, na doske ROG MAXIMUS XI EXTREME sú M2 sloty pod krytom, ktorý je tak utiahnutý, že sa nedá odšrobovať... ak nemôžem dať na dosku M2 disk, tak z môjho pohľadu nemôžem dosku využívať naplno... môžem dosku reklamovať? alebo vrátiť? alebo viete mi daný kryt otvoriť a následne dosku poslať späť, aby sa dala normálne používať? Vopred ďakujem za odpoveď

Dobrý den, vleze se mi tahle deska do Corsair 600T Graphite Series??? Předem děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k ASUS ROG MAXIMUS XI EXTREME
Príslušenstvo pre ASUS ROG MAXIMUS XI EXTREME Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG MAXIMUS XI EXTREME. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG MAXIMUS EXTREME. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG MAXIMUS EXTREME. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG MAXIMUS XI EXTREME.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií