AP+ nový vizuál PET

ASUS ROG MAXIMUS XI FORMULA

Zobraziť katalóg
ASUS ROG MAXIMUS XI FORMULA
5 1 hodnotení
Základná doska – Intel Z390, DDR4 4400 (OC), 3× PCIe x16, SATA III RAID, 2× M.2, USB 3.1, USB-C 3.1 Gen 2, GLAN, WiFi, 8ch audio, HDMI, Aura RGB, ATX, sc1151 ( iba Coffee Lake)
Kód:  AC390a4 Produktové číslo:  90MB0XU0-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG MAXIMUS XI FORMULA

      

ASUS ROG MAXIMUS XI FORMULA je moderná základná doska pre maximálne náročných používateľov, ktorá podporuje procesory Intel 8. a najnovšie aj 9. generácie. Na doske nájdete napríklad M.2 rozhranie alebo najnovšie USB 3.1 Gen 2. Technológia SafeSlot umožňuje prichytenie veľkých a výkonných grafických kariet. Na doske nesmie chýbať ani zabudovaný dvojpásmový WiFi adaptér. Nájdete tu tiež štyri sloty pre DDR4 pamäte, ktoré môžu mať kapacitu až 64 GB. Vďaka technológiám OptiMem a T-Topology dosiahnete najvyšší výkon pamäťového systému a dostanete sa až na hranicu 4 400 MHz.

ASUS ROG MAXIMUS XI FORMULA

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS ROG MAXIMUS XI FORMULA

  • Podpora procesorov Intel 8. a 9. generácie
  • Kvalitná integrovaná WiFi a Bluetooth 5.0
  • Ideálna pre tých najnáročnejších používateľov, ktorí sa snažia prekonať rekordy v pretaktovaní
  • Inteligentný systém chladenia Fan Xpert 4
  • Podpora DDR4 až 4 400 MHz
  • NVIDIA 2-Way SLI a AMD 3-Way CrossFireX
  • Rozšíriteľné podsvietenie Aura Sync RGB s podporou Philips Hue

ASUS ROG MAXIMUS XI FORMULA

Stvorená na pretaktovanie

ROG Maximus XI Formula je vybavená samostatným integrovaným generátorom frekvencie, ktorý dodáva dynamické referenčné hodnoty procesorovým jadrám, čo vám umožňuje využiť každý MHz vášho systému.


   

Prispôsobiteľné chladenie

ROG Maximus XI Formula obsahuje najkomplexnejšie ovládacie prvky chladenia, ktoré možno konfigurovať pomocou systému Fan Xpert 4. Samozrejme vrátane detailného sledovania stavu vodného chladenia.

ASUS ROG MAXIMUS XI FORMULA

 
ASUS ROG MAXIMUS XI FORMULA

Diskové úložisko

Duálne sloty PCIe 3.0 × 4 M.2 poskytujú podporu NVMe SSD RAID na neuveriteľné navýšenie výkonu. Vytvorte konfiguráciu RAID až s tromi pamäťovými zariadeniami PCIe 3.0 prostredníctvom dvoch slotov M.2 a slotu PCIe ×16.

Navyše získate aj možnosť využiť rozširujúcu kartu ROG DIMM, ktorá pripojí dve M.2 jednotky cez rozhranie DDR4.

        

     

Rýchla a priepustná sieť

ROG Maximus XI Formula disponuje najnovšou technológiou Intel Ethernet (I219-V) na rýchlejšie a plynulejšie hranie. Vďaka nižšiemu zaťaženie CPU zostáva viac prostriedkov na výpočet FPS.

        
ASUS ROG MAXIMUS XI FORMULA

ASUS ROG MAXIMUS XI FORMULA
        

2" OLED LiveDash

Vstavaný 2" OLED panel LiveDash, ktorý zobrazuje praktické informácie a nastaviteľné grafické zobrazenie. Počas fázy automatického testovania (POST) LiveDash zobrazuje základné štatistiky pokroku v jednoduchom jazyku a prostredníctvom tradičných kódov POST. Môžete dokonca prispôsobiť predvolený LiveDash GIF tak, aby zobrazoval váš vlastný obrázok alebo animáciu.

Efektné LED podsvietenie Aura Sync RGB

Technológia Aura Sync RGB umožňuje nastaviť farbu a štýl podsvietenia základnej dosky. Môžete si vybrať jednu z mnohých prednastavených schém alebo si vytvoriť vlastné. Podsvietenie tiež možno synchronizovať s ďalšími komponentmi vo vašom počítači. Samozrejmosťou je možnosť pripojiť ďalšie kompatibilné LED pásiky, ventilátory alebo PC skrine a dosiahnuť tak nevšedný vizuálny zážitok, ktorý pozorovateľa okúzli.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z390 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, Podpora Intel Optane, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z390 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, Podpora Intel Optane, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
SupremeFX S1120A Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
HDMI, Optical out, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi konektor Hotovo!
Interný
M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
10× Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!

Rad

Rad
Asus Maximus Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupil jsem si dnes tuto desku s procesorem Intel i9 9900ks. Jen jsem zjistil, že napájení desky je 24pin a 6 pin místo 4pin. Mám 1200 zdroj, ale má pouze 4 pin. Dá se to nějak obejít nebo musím koupit nový zdroj? Děkuji

Dobry den, chcem sa opytat ze mozem pri tejto doske kde je uvadzane rozhranie dual channel zapojit 4 ram pamate alebo kvoli vykonu mi bude lepsie zapojit iba dve do dual channelu. Dakujem

Dobrý deň, je potrebná výmena vody v panely po určitej dobe ? ďakujem

Dobrý deň, keď mám led pásiky NZXT čo sa používajú do hue+ a napojim ich priamo dá dosku budú fungovať rovnako ako originál rog ledky ? Ďakujem

Funguje na tejto doske NV-Link , Sli

Dobrý den, jakou dodací lhůtu mohu očekávat po objednání? Děkuji

Zdravím, je potřeba chladič napojit na vodní okruh? Děkuju

Dobry den, preco k lacnejsim doskam je dodavana hra - pro PC Call of Duty: Black Ops 4 (Deluxe Edition) a k tomuto drahsiemu modelu nie? Vsimam si, ze hra je dostupna len pri modeloch co su skladom. Je toto chyba alebo umysel? Dakujem

Diskusia a poradňa k ASUS ROG MAXIMUS XI FORMULA
Príslušenstvo pre ASUS ROG MAXIMUS XI FORMULA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG MAXIMUS XI FORMULA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG MAXIMUS XI FORMULA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG MAXIMUS XI FORMULA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG MAXIMUS XI FORMULA.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií