Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA

Zobraziť katalóg
ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA
5 1 hodnotení
Základná doska – Intel X299, 3× PCIe x16, 8× DIMM DDR4 4266 OC, 6× SATA III, 2× M.2, 10× USB 3.1 Gen 1, 2× USB 3.1 type-A, 1× USB Type-C, 2× GLAN, 8ch audio, WiFi, E-ATX, Aura RGB, LGA sc2066
Kód:  ACx299c8 Produktové číslo:  90MB0ZJ0-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA Predaj skončil

ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA

Základná doska ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA je nová vlajková loď spoločnosti, ktorá je osadená čipsetom Intel X299 a päticou LGA2066. Je tak pripravená na nový rad výkonných procesorov Intel Core X. Samozrejmosťou je aj bezprecedentná výbava a možnosti pre ďalšie pretaktovanie. So svojimi možnosťami tak predstavuje jasnú voľbu pre stavbu extrémne výkonného herného počítača alebo pracovnej stanice.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA

  • Základná doska pre výkonné herné počítače s procesormi Intel Core X
  • Jedna z najlepších základných dosiek všetkých čias
  • Fyzicky veľký formát typu EATX – 8× DDR4 + 3× PCIe 3.0 ×16
  • Pokročilý variant RGB osvetlenia Aura s napojením na ďalšie kompatibilné príslušenstvo
  • Moderné konektory vrátane USB-C zaistia extrémne rýchle dátové prenosy
  • Špeciálny ROG Backplate + hliníkový ROG kryt zvyšuje šance na ďalší OC
  • Bezdrôtový modul WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, dual band (2,4 GHz, 5 GHz) + Bluetooth 5.0
  • Displej LiveDash OLED zobrazuje POST stavy systému
  • Zapojenie grafických kariet v režime AMD 3-Way CrossFire alebo NVIDIA 3-Way SLI

Základná doska pre najmodernejšie Intel procesory

Doska ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA je navrhnutá pre procesory Intel Core X, ktoré sa osadzujú do pätice LGA2066. Tie spolupracujú s pamäťami typu DDR4 s frekvenciou až 4 266 MHz. Pri maximálnom obsadení všetkých ôsmich portov sa dostanete až na luxusných 128 GB.

Ideálna základná doska pre tých najnáročnejších používateľov

Vďaka trojici slotov PCI Express 3.0 pripojíte k doske ASUS viac grafických kariet v režimoch AMD CrossFire a NVIDIA SLI. Tým sa výrazne zvýši váš grafický výkon, a aj tie najnovšie hry preto budete môcť hrať na najvyššej úrovni detailov v rozlíšení až 4K. Aby bol váš herný zážitok dotiahnutý až do konca, vybavil výrobca základnú dosku ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA prémiovou zvukovou výbavou. Tú predstavuje kombinácia kodeku radu Realtek S1220 s DAC prevodníkom ESS Sabre 9018Q2C. Výsledná kvalita zvuku konkuruje aj vybraným samostatným zvukovým kartám tej najvyššej cenovej relácie.

ASUS 5-Way Optimization

Všetky zložité ladenia svojho počítača zvládnete jediným kliknutím pomocou technológie 5-Way Optimization. Tá optimalizuje základné funkcie vášho systému na základe aktuálneho použitia. Či už práve hráte hry, sledujete film alebo pracujete, výkon počítača sa vašim aktivitám prispôsobí. Tým dosiahnete skvelý výkon a zároveň úsporu energie. Hry vďaka vynikajúcemu výkonu, nastaveniu priority šírky pásma a skvelému zvuku pobežia rýchlo a úplne plynulo.

Vo výbave základnej dosky ASUS ROG nechýbajú ani M.2 sloty

Pokiaľ od svojich SSD diskov očakávate maximálnu rýchlosť, pripojte ich k M.2 slotu. Externé disky si budú užívať vysoké prenosové rýchlosti vďaka prítomnosti USB 3.1 druhej generácie, ktoré sa pýši až ohromným zrýchlením oproti generácii 2.0. Požadované súbory sa prenesú až 20× rýchlejšie. Vo výbave základnej dosky ASUS ROG samozrejme nechýba ani moderné USB typu C.


Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 2066 Hotovo!
Čipset
Intel X299 Hotovo!
Formát základnej dosky
eATX (Extended ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, RGB podsvietenie, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 2066 Hotovo!
Čipset
Intel X299 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
eATX (Extended ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, RGB podsvietenie, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
8 × Hotovo!
Režim zapojenia
Quad-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 266 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
HW tlačidlá, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, Chladiče mosfetov Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1220 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 10Gbps Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x4
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
12× Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!

Rad

Rad
Asus Rampage Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky extended ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií