MS hokej AD elektro

ASUS ROG STRIX B450-I GAMING

Zobraziť katalóg
ASUS ROG STRIX B450-I GAMING
4,5 8 hodnotení
Základná doska AMD B450, socket AMD AM4, PCI Express 3.0, 1× PCIe x16, 2× DDR4 3600MHz (OC), 4× SATA III, 2ks M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, WiFi, Bluetooth, HDMI, 7.1 zvuková karta, formát mITX (Mini ITX)
Kód:  ACB45a Produktové číslo:  90MB0Z50-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX B450-I GAMING

Základná doska formátu ASUS ROG STRIX B450-I je vybavená modernou päticou AM4 a čipovou sadou AMD B450. Vďaka tomu je zaistená podpora žiadaných procesorov radu AMD Ryzen. Doska je osadená prvotriednymi súčiastkami, rozsiahlymi možnosťami chladenia aj podporou technológie Store. Tešiť sa môžete aj na najmodernejšie M.2 sloty a najrýchlejšie USB porty. Intuitívny softvér ROG potom všetko zastrešuje a dovolí pokročilú optimalizáciu aj ladenie výkonu celej zostavy.

ASUS ROG STRIX B450-I GAMING

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS ROG STRIX B450-I GAMING

  • Podpora procesorov AMD Ryzen
  • Kvalitná integrovaná sieťová a zvuková karta SupremeFX S1220A
  • Duálne WiFi + Bluetooth 4.2
  • Integrovaný chladič M.2
  • Predmontovaný kryt IO
  • AMD 3-Way CrossFireX
  • Rozšíriteľné podsvietenie Aura Sync RGB

ASUS ROG STRIX B450-I GAMING

Prispôsobiteľné chladenie ASUS ROG STRIX B450-I

Na doske sa nachádza celkom päť pozícií pre pripojenie ventilátorov, ktoré potom môžete riadiť komplexným nástrojom Fan Xpert 4. Samozrejmosťou je samostatný PWM/DC header pre pripojenie vodného chladenia.


Vylepšená stabilita DDR4

Vďaka svojej výbave v podobe plných možností Ryzenu a podpore najnovších pamäťových modulov sú základné dosky série ROG Strix B450 Gaming ideálnou základňou pre vysoko výkonné herné zostavy. Inteligentný firmvér prináša plug-and-play možnosti, ktoré oceníte pri stavbe svojej prvej zostavy.

ASUS ROG STRIX B450-F GAMING


Prémiový zvuk SupremeFX

Vďaka integrovanej zvukovej karte SupremeFX a audio kodeku S1220 budete mať o dokonalý hudobný zážitok postarané. Výborný odstup signálu od šumu, ktorý je 113 dB a jednotlivé čipy zvukovej karty od popredných svetových výrobcov, ako napríklad Texas Instruments, zaručujú bezkonkurenčný zážitok.

ASUS ROG STRIX B450-F GAMING

Efektné LED podsvietenie Aura Sync RGB

Technológia Aura Sync RGB umožňuje nastaviť farbu a štýl podsvietenia základnej dosky. Môžete si vybrať jedno z mnohých prednastavených schém alebo si vytvoriť vlastné. Podsvietenie je tiež možné synchronizovať s ďalšími komponentmi vo vašom počítači. Samozrejmosťou je možnosť pripojiť ďalšie kompatibilné LED pásiky, ventilátory alebo PC skrine a dosiahnuť tak neobyčajnéh vizuálneho zážitku, ktorý pozorovateľa uchváti. 

Parametre a špecifikácia

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD B450 Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD B450 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 600 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
Radič RAID Hotovo!
Typ zvukovej karty
SupremeFX S1220A Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
HDMI, Jack, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, Wifi konektor Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!

Rad

Rad
Asus ROG Strix Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:


» Všetky základné dosky formátu ITX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohl by prosím někdo z Alzy či nedávno kupujících uvést verzi BIOSu, se kterou se deska prodává. Lze ji vidět přímo na desce, na okraji u pamětových slotů je samolepka s čárovým kódem a poslední čtyři čísla uvádějí verzi BIOSu (např. 2301). Děkuji předem.

Dobrý deň je táto doska pripravená na CPU s integrovaným gpu?

Dobrý den, lze na tuto desku osadit tento hdd https://www.alza.cz/apacer-as2280p4-480gb-d5838406.htm ?

Aké sú rozmery dosky?

Dobrý deň, má táto základná dosku podporu pre dva NVME disky v RAID1 konfigurácií ? Ďakujem

Vidím dobře ten integrovaný chladič na M.2. Je možné abych ho tam nemontoval? RGB horečka ;)

Dobrý den chtěl bych poradit s výběrem herní grafický karty s velikostí 4gb a konektorem hdmi na 2 monitory přímo pro tuhle základní desku předem děkuji za odpověď....

Dobry den, vie mi Alza zabezpecit update BIOSu, aby bola doska kompatibilna s Ryzen 3rd gen? Chystam sa na uplne novu zostavu, budem kupovat aj dosku aj cpu naraz. Dakujem.

Dobry den, bude tato doska pasovat do tejto skrinky? Odkaz do neznáma a ci bude kompatibilna s timto cpu? https://www.alza.sk/amd-ryzen-7-2700x-50th-anniversary-edition-d5629515.htm

Dobrý den, půjde do této desky zapojit grafická karta Asus Rog RX 5700 XT nebo GIGABYTE RX 5700 XT gaming oc? Uvedené grafiky jsou obrovské a nevím jestli se vůbec na desku vejdou, děkuji.

12
Diskusia a poradňa k ASUS ROG STRIX B450-I GAMING
Príslušenstvo pre ASUS ROG STRIX B450-I GAMING Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG STRIX B450-I GAMING. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX B450-I GAMING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX B450-I GAMING. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG STRIX B450-I GAMING.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií