Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS ROG STRIX FUSION WIRELESS

Zobraziť katalóg
ASUS ROG STRIX FUSION WIRELESS
Herné slúchadlá bezdrôtové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, rádiofrekvenčné pripojenie, USB-A, pre PC, herný režim, Hi-Res audio, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20 Hz–20000 Hz, impedancia 32 Ohm, menič 50 mm, výdrž batérie až 15 h
Kód:  NM361g7 Produktové číslo:  90YH00Z4-B3UA00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX FUSION WIRELESS

Každý správny gamer vie, že nehrá úlohu len grafika, ale aj hudobné podkreslenie na doladenie atmosféry. Herné slúchadlá ASUS ROG STRIX FUSION WIRELESS vynikajú pohodlnou konštrukciou vďaka hlavovému mostu. Ich uzavretá konštrukcia je zárukou perfektnej izolácie zvukov prostredia. Herné slúchadlá disponujú konektorom USB. Sú osadené rádiofrekvenčnou technológiou na bezdrôtový prenos, čo vám zaistí úplné pohodlie. Vďaka frekvenčnému rozsahu 20 Hz až 20000 Hz sa môžete tešiť, že každá vaša obľúbená skladba zaznie presne podľa vašich predstáv. V rámci ich výbavy nájdete mikrofón. Hlasitosť úrovne zvuku možno upravovať pomocou integrovaného ovládača. Pokiaľ často cestujete, iste oceníte ich skladaciu konštrukciu. Slúchadlá vám perfektne sadnú vďaka otočnej mušli. Štuple je možné meniť podľa potreby. V balení je puzdro na bezpečné skladovanie herných slúchadiel. Pri plnom nabití vydržia fungovať až 15 h. Herné slúchadlá ASUS sú predurčené na platformu PC.

Najdôležitejšie rysy herných slúchadiel ASUS ROG STRIX FUSION WIRELESS

  • Štýlová čierna farba
  • Integrované tlačidlá na ovládanie hlasitosti
  • Používajú konektor USB
  • Pripojenie herných slúchadiel bez káblov rádiofrekvenciou zabezpečí, že už vás nikdy nebude otravovať kábel
  • Konštrukcia týchto herných slúchadiel je uzatvorená
  • Na jedno plné nabitie vydržia v prevádzke až 15 h
  • Boli navrhnuté pre PC

Herné slúchadlá ASUS majú integrovaný mikrofón

Nielen hráči určite radi využijú užitočný mikrofón. Mikrofón herných slúchadiel ASUS obstará bezchybné spojenie s kýmkoľvek a kdekoľvek. Jeho vysúvacia konštrukcia nijako neprekáža, keď práve slúchadlá používate len na počúvanie hudby. Citlivosť daného mikrofónu je -39 dB. Dosahuje frekvenčný rozsah 50 Hz až 10000 Hz.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Veľkost meniča
50 mm Hotovo!
Impedancia
32 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Vysúvací Hotovo!
Frekvencia od
50 Hz Hotovo!
Frekvencia do
10 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
-39 dB Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
15 h Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!

Podsvietenie

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím je možné pripojiť slúchadlá cez Bluetooth?

Dobry den daji se tyhle sluchatka sparovat i z telefonem

Dobrý den na YouTube jsem viděl video na unboxing na sluchátka na krabici je psáno že jsou kompatibilní s PS4. Vy tady uvádíte jen PC... je možné že v zahraničí se prodávají i na PS4 nebo to tam nemáte napsané?

Zdravím je možné tyto sluchátka použit pro X box oné?

Dobrý deň, chcem sa spýtať či majú tieto Slúchdlá 7.1 virtuálny zvuk?

Diskusia a poradňa k ASUS ROG STRIX FUSION WIRELESS
Príslušenstvo pre ASUS ROG STRIX FUSION WIRELESS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG STRIX FUSION WIRELESS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX FUSION DRAHTLOS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX FUSION DRAHTLOS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG STRIX FUSION WIRELESS.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií