Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS ROG STRIX H270F GAMING

Zobraziť katalóg
ASUS ROG STRIX H270F GAMING
4,4 3 hodnotení
Základná doska Intel H270, DDR4 SDRAM, PCIe x16, SATA III RAID, M.2, USB 3.1, USB 3.1 type C, USB 3.0, Intel GLAN, 8ch audio, HDMI, DVI, DisplayPort, ATX, sc1151
Kód:  AC272i1 Produktové číslo:  90MB0S70-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX H270F GAMING

Výnimoční hráči potrebujú výnimočné základné dosky, ktoré dajú ich hráčskemu potenciálu maximálne vyniknúť. Doska zo série ROG (Republic of Gamers) túto požiadavku stopercentne splní. Svojou nadštandardnou výbavou zaručí svojimi prvotriednymi inováciami vrcholný výkon, ktorý poteší nejedného hráča i tých najnovších herných kôstok. Čipset Intel H270 s päticou LGA1151 umožní najnovším procesorom Intel Kaby Lake využiť svoj plný potenciál. Základná doska ASUS STRIX H270F však nie je len úžasný kus technológie, je tiež štýlovým doplnkom pre tých, ktorí sa chcú pochváliť svojou hernou mašinou. Doska tak najlepšie vynikne v skriniach s priehľadnou bočnicou. Svetelné efekty LED podsvietenia si prispôsobíte pomocou nástroja Aura. 

Kľúčové vlastnosti

  • Čipset H270 s päticou LGA1151 umožní pripojiť procesory 7. generácie Kaby Lake
  • Doska disponuje 4 sloty pre pamäte DDR4 SDRAM o maximálnej frekvencii 3300 MHz
  • USB 3.1 zaručí maximálnu rýchlosť prenosu dát 10 Gb / s
  • Kontrola napájania DIGI + sa postará o čo najpresnejšie dodávky prúdu
  • Grafické karty možno zapojiť v režimoch AMD CrossFire
  • Zvuková karta poskytne kvalitné 8-kanálový zvuk
  • RGB osvetlenie Aura, 4pinový konektor pre RGB pásik Aura

Špičkové komponenty

Doska podporuje nové procesory Kaby Lake a pre pamäte typu DDR4 o maximálnej kapacite 64 GB sú tu rezervované 4 sloty s režimom zapojenia dual-channel. OC socket prináša vyššiu frekvenciu DDR4, nižšiu latenciu a zvýšenú stabilitu pri pretaktovaní na frekvencii až 3300 MHz. Prenos dát s rýchlosťou až 10 Gb za sekundu zažijete vďaka slotom USB 3.1 (1× typ-A, 1× typ-C). Ak by vám dvojica slotov USB 3.1 bola málo, stretnete sa tu ďalej 8× s USB 2.0 a 6 × s USB 3.0. Kontrola napájania DIGI+ sa postará o čo najpresnejšie dodávky prúdu, čím získate optimalizovaný výkon, úžasnú stabilitu systému a vynikajúcu energetickú účinnosť.

Pre vášnivých hráčov

Vďaka slotom PCI Express 3.0 pripojíte k doske viac grafických kariet v režimoch AMD CrossFire. Tým sa výrazne zvýši váš grafický výkon, a aj tie najnovšie hry preto budete môcť hrať na najvyššej úrovní detailov v rozlíšení až 4K. Aby bol váš herný zážitok dotiahnutý až do konca, vybavil výrobca základnú dosku zvukovou kartou, ktorá k vám dopraví prirodzene znejúci a maximálne verný osemkanálový zvuk. 

M.2 socket na palube

Na pripojenie rýchlych diskov SSD vybavil výrobca základnú dosku moderným rozhraním M.2 s maximálnou rýchlosťou prenosu až 32 Gb za sekundu. S týmito diskami tak dosiahnete niekoľkonásobne rýchlejšieho fungovania operačného systému i aplikácií na ňom nainštalovaných ako pri štandardnom SATA 3.0 pripojení. 

 

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel H270 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel H270 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 300 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, Radič RAID Hotovo!
Typ zvukovej karty
SupremeFX S1120A Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x4
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

JE do kompatibylní s intel 7700K

dá se na této desce taktovat ??

Da sa do tejto dosky napojit i5-7700k dakujem

Dobrý den do této desky mohu dát RAM 3200 Mhz? Výrobce udává u této desky jen 2400Mhz. Tak se chci zeptat jaká je pravda. Děkuji

Dobrý den, půjde na této desce dát procesor i7 7700 do turbo režimu (4 GHz)?

Pôjde na tejto doske disk M.2 samsung EVO 960 500 GB?

Dobrý den chtěl bych se zeptan bude na tuto desku fungovat grafická karta AMD NITRO R9 FURY 4GB?

Diskusia a poradňa k ASUS ROG STRIX H270F GAMING
Príslušenstvo pre ASUS ROG STRIX H270F GAMING Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG STRIX H270F GAMING. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX H270F GAMING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX H270F GAMING. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG STRIX H270F GAMING.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií