Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS ROG STRIX H370-F GAMING

Zobraziť katalóg
ASUS ROG STRIX H370-F GAMING
Základná doska – Intel H370, DDR4 SDRAM 2666MHz, 2x PCIe x16, SATA III, 2x M.2, USB-C 3.1 Gen 2, GLAN, 8ch audio, DVI-D, HDMI, DisplayPort, AURA RGB, ATX, sc1151, len Coffee Lake
Kód:  AC264a1a Produktové číslo:  90MB0WF0-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX H370-F GAMING

Základná doska ASUS ROG STRIX H370-F GAMING je vybavená modernou päticou LGA 1151 a čipovou sadou Intel H370. Vďaka tomu je zaistená podpora žiadaných procesorov radu Intel Coffee Lake. Svojím vyhotovením je vhodná pre výkonné, ale cenovo dostupné počítačové zostavy určené pre hranie moderných hier.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS ROG STRIX H370-F GAMING

  • Cenovo dostupná základná doska s čipsetom Intel H370
  • Pripravená na osadenie výhradne novými procesormi 8. generácie Intel Coffee Lake
  • DIGI + VRM poskytuje doske správnu úroveň napätia
  • Dostatok moderných USB konektorov vrátane obojstranného USB-C
  • 4 sloty pre pamäťové moduly typu DDR4 SDRAM s rýchlosťou až 2 666 MHz
  • Podpora viacerých grafických kariet v režime 2-Way AMD CrossFireX
  • Technológia SafeSlot pre bezpečné pripojenie ťažkých grafických kariet
  • Kvalitný zvukový čip ROG SupremeFX S1220A

Ideálna pre CPU Coffee Lake

Doska podporuje iba nové procesory Intel Coffee Lake, ktoré sú aktuálne k dispozícii až v šesťjadrových variantoch. Ďalej nesmú chýbať sloty pre pamäte typu DDR4 SDRAM s maximálnou kapacitou 64 GB. Ak preferujete rýchly prenos dát, tak pre vás máme dobrú správu. Okrem starších USB máte totiž k dispozícii hneď tri porty v štandarde USB 3.1 Gen 2. Jeden z nich je zakončený obojstranným konektorom USB-C.

ASUS ROG je voľba pre vášnivých hráčov

Vďaka slotom PCI Express 3.0 pripojíte k doske viac grafických kariet v režime 2-Way AMD CrossFireX. Tým sa výrazne zvýši grafický výkon vašej hernej zostavy. Aj tie najnovšie hry preto budete môcť hrať na najvyššej úrovní detailov v rozlíšení až 4K. Neoddeliteľnú súčasť tejto základnej dosky tvorí dokonalý zvuk, ktorý je pre hráča nevyhnutný. Ten prináša zvukový čip ROG SupremeFX, ktorý je navrhnutý tak, aby minimalizoval nepríjemné elektromagnetické rušenie. Výsledkom sa tak stáva ten najlepší zvuk pre vášnivých hráčov. Dosiahnite preto vo svojich hrách víťazstvo vďaka tejto strategickej výhode, ktorá vám umožňuje oveľa skôr odhaliť nepriateľa.

Použite rozhranie M.2 pre systémové SSD

Pre pripojenie rýchleho SSD vybavil výrobca základnú dosku moderným rozhraním M.2. Rozhodne odporúčame použiť túto možnosť pre disk s operačným systémom Microsoft Windows 10. Nárast celkovej rýchlosti systému je naozaj citeľný.

Aura Sync a svetelné efekty

Doska je vybavená technológiou Asus Aura Sync, ktorá z vášho herného počítača urobí ozajstného fešáka. Môžete si totiž prispôsobiť efektné RGB LED podsvietenie presne podľa vášho štýlu. Využite rad pripravených efektov pre lepší výsledok. Môžete si tak nastaviť, aby podsvietenie blikalo do rytmu hudby alebo indikovalo stav teploty procesora. Výber je úplne na vás. Výhodou je spárovanie aj s ďalšími kompatibilnými komponentmi ako sú grafické karty, klávesnica alebo myš.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel H370 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel H370 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 666 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX Hotovo!
Typ zvukovej karty
SupremeFX S1120A Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, LPT konektor, M.2 Socket, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám tuto desku a chci si koupit ssd m2 a moje otázka spočíva jaký by jste doporučili. ADATA XPG GAMMIX S11 SSD 480GB Nebo ADATA XPG SX8200 SSD 480GB A druhá otázka zní. Pokud si vyberu prvni m2 tak má na sobě chladič a mě zajíma zda se vejde do slotu dole na desce kde už je chladič od asusu a nebo ho mohu připojit do prvního slotu mezi gpu a procesor. Četl jsem že spousta desek s dvouma konektorama na m2 umí pouze jeden konektor využit( nevím zda to není kravina tak se raději ptám). Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k ASUS ROG STRIX H370-F GAMING
Príslušenstvo pre ASUS ROG STRIX H370-F GAMING Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG STRIX H370-F GAMING. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX H370-F GAMING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX H370-F GAMING. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG STRIX H370-F GAMING.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií