Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture AP+ plus nový vizuál

ASUS ROG STRIX IMPACT – čierna

Zobraziť katalóg
ASUS ROG STRIX IMPACT – čierna
5 8 hodnotení
Herná myš drôtová, optická, 5000DPI, 4 tlačidlá, RGB, symetrická, veľkosť M, USB, čierna, požívateľské profily a tlačidlo na zmenu DPI
Kód:  NA789a Produktové číslo:  90MP00P0-B0UA00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX IMPACT – čierna

ASUS ROG Strix Impact, prémiová herná myš

Ergonomická herná myš ASUS ROG Strix Impact vám pomôže vyhrať napínavú bitku. Patrí do hernej série ASUS ROG, ktorá produkuje kvalitné počítače a príslušenstvo pre náruživých hráčov. Symetrický dizajn poteší pravákov aj ľavákov. Navyše je konštrukcia opatrená špeciálnym povrchom, ktorý eliminuje vplyv potu na ovládanie myši. 


ASUS ROG Strix Impact, herná myš

Kľúčové vlastnosti hernej myši ASUS ROG Strix Impact

  • Ergonomická herná myš s obojstrannou konštrukciou
  • Odolné spínače Omron
  • Tlačidlo na prepínanie DPI – až 5 000
  • Mäkký kábel so špeciálnym gumovým povrchom pre zníženie trenia
  • Exkluzívne RGB podsvietenie Aura Sync

Presné ovládanie

Absolútnu kontrolu umožňuje od tela myší oddelené ľavé a pravé tlačidlo. To má za následok oveľa rýchlejšie kliknutie pre bleskové reakcie. Odolný základ tlačidiel tvoria kvalitné spínače Omron so životnosťou až 50 miliónov kliknutí. S intuitívnym softvérom si presne na mieru upravíte vlastnosti vašej myši.

ASUS ROG Strix Impact, prémiová herná myš

Vylaďte si svojho miláčika s Aura Sync

Svoj jedinečný štýl si nastavíte pomocou exkluzívnej technológie Aura Sync. Svetelné režimy ľahko prispôsobíte pomocou dodávaného softvéru, ktorý dokáže synchronizovať efektné podsvietenie prostredníctvom podporovaného ostatného príslušenstva – základnej dosky, grafickej karty, alebo klávesnice.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,2 cm Hotovo!
Výška
3,9 cm Hotovo!
Hĺbka
11,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
112 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
5 000 DPI Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Môžem sa spýtať, prečo máte všetko také drahé? U konkurencie je to vyše o polovicu lacnejšie... A stále sa vyhovárate na dodávatela alebo čo, ste najväčší E-Shop na Slovensku aj V Česku!

Dobrý deň, zaujímalo by ma ako je na tom tvrdosť tlačítok na myši (preferujem jemnejšie).

Dobrý den, jaká je délka kabelu u této myši? Předem děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k ASUS ROG STRIX IMPACT – čierna
Príslušenstvo pre ASUS ROG STRIX IMPACT – čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG STRIX IMPACT - černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX IMPACT - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX IMPACT - Schwarz.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií