Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

ASUS ROG STRIX SCAR Edition GL503VM-ED138T Black Metal

Zobraziť katalóg
ASUS ROG STRIX SCAR Edition GL503VM-ED138T Black Metal
4,5 2 hodnotení
Notebook – Intel Core i7 7700HQ Kaby Lake, 15.6" LED 1920x1080 120Hz antireflexný, RAM 8GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB GDDR5, SSD 128GB + SSHD 1TB, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, HD webkamera, HDMI, mini DisplayPort, USB 3.1 Gen 1, USB-C 3.1 Gen 1, podsvietená klávesnica, batéria 64Wh, Windows 10 Home 64-bit
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NA668d55 Produktové číslo:  GL503VM-ED138T Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX SCAR Edition GL503VM-ED138T Black Metal Predaj skončil

ASUS ROG STRIX SCAR Edition GL503VM-ED138T Black Metal

ASUS ROG Strix SCAR Edition GL503VM, absolútna herná pecka

Už dávno neplatia povery, že notebook nemôže slúžiť ako herný stroj. Exkluzívny model z radu Republic of Gamers sa vymyká všetkým štandardným tabuľkám. Kvalitné spracovanie a exkluzívne detaily robia z tohto kúsku umelecké veľdielo. Najnovší herný notebook ASUS ROG Strix SCAR Edition GL503VM vás zaujme prémiovým spracovaním, ktorý je až po okraj naplnený tým najmodernejším herným hardvérom.

Model SCAR sa odlišuje aj po dizajnovej stránke

Notebooky Strix SCAR Edition sú vytvorené v bronzovo sivej so vzhľadom nepriestrelného temného povrchu kevlaru. Zvýrazní tak váš bojový vnútorný pokoj, presné zaostrenie a sústredenie.

Výpočtová sila vhodná pre najnáročnejšie hry

ASUS sa rozhodol použiť plné štvorjadrové procesory radu Intel Core i7, ktoré majú dodatočnú oporu hneď v 8 GB operačnej pamäti. Grafický čip NVIDIA GTX 1060 potom exceluje vo väčšine hrách do Full HD rozlíšenia.

Core i7

Typ CPU

GTX 1060

Typ GPU

8 GB

DDR4

128 GB + 1 TB

rýchle úložisko

NVIDIA

NVIDIA GTX

Grafický čip NVIDIA Pascal poskytuje všetok výkon desktopu aj v mobilnom segmente.

Hry

Výkon

Citeľný medzigeneračný nárast výkonu vám garantuje plynulé herné zážitky.

Hry, NVIDIA

Technológia

Nové grafické karty zodpovedajú požiadavkám moderných displejov vrátane 4K rozlíšenia alebo pripojenia viacerých monitorov súčasne.

2,5 kg

Hmotnosť

2,5 cm

Hrúbka

Ohromujúci G-SYNC displej s frekvenciou 120 Hz

Strix SCAR Edition vylepšuje vaše pozorovacie schopnosti s displejom IPS úrovne s obnovovacou frekvenciou 120 Hz, ktorý prináša plynulý a presný obraz, rovnako ako eliminuje rozmazanie a šmuhy pohybu. Panel s 300 cd/m2 zaisťuje oproti konkurenčným modelom o 20 % jasnejšie vizuálne efekty.

Podpora pre VR

ASUS ROG Strix SCAR Edition GL503VM je vhodný pre vaše prvé krôčiky vnútri virtuálnej reality. Stačí si zaobstarať kompatibilný VR set a vydať sa v ústrety novým zážitkom.

Herná klávesnica s technológiou NKRO

Strix SCAR Edition vás vďaka novému rozloženiu klávesnice udržuje v akcii. Nové rozloženie presne napodobňuje konštrukciu klávesnice desktopov a obsahuje štyri klávesové skratky a štyri prispôsobiteľné RGB podsvietené zóny. Zvýraznené klávesy WASD a technológia NKRO pre rozoznanie stlačenia viacerých klávesov zvyšujú vašu presnosť a vďaka zaručenej životnosti 20 miliónov klávesových úderov bude víťazstvo vždy na dosah!

Postranné reproduktory

Strix SCAR Edition prináša jasnejší, hlasnejší a presnejší zvuk, takže každá akcia znie ako v skutočnosti – všetky zvuky sú dodávané prostredníctvom dvoch rozmerných reproduktorov na bočnej strane. ROG Sonic Studio ponúka dokonca aj možnosť redukcie okolitého hluku a hlasovú stabilizáciu, takže budete počuť aj tie najtichšie zvuky!

Hlasnejší

Výraznejšie basy

ROG GAMING CENTER

Nástroj ROG Gaming Center vyvoláte jedným stlačením klávesovej skratky. Objaví sa komplexná prístrojová doska s množstvom užitočných informácií vrátane frekvencií, napätia a teplôt CPU a GPU. Pomocou ovládacieho panela môžete vykonávať úpravy parametrov v reálnom čase.

Bezchybné chladenie

Strix SCAR Edition má inteligentný tepelný dizajn, ktorý využíva tepelné potrubia a duálne ventilátory na automatické nastavenie chladiaceho systému pre optimalizovaný výkon CPU a GPU. Špeciálne vytvorené vetracie otvory nad klávesnicou a v spodnej časti notebooku umožňujú väčší prísun studeného vzduchu. Vylepšené 12 V ventilátory, ktoré sa otáčajú vyššími otáčkami ako tradičné 5 V chladiče, poháňa silný prúd vzduchu, čo zvyšuje účinnosť chladenia.

Dostatok moderných portov

Bohatú výbavu dopĺňa množstvo portov vrátane HDMI 2.0, mini DisplayPort 1.2 a najnovšieho konektoru USB-C s podporou Thunderbolt 3. K dispozícii sú aj štyri porty štandardu USB 3.1 Gen1. Pre spojenie so svetom poslúži Bluetooth 4.1 a rýchla WiFi štandardu 802.11ac. Notebook je dodávaný s predinštalovaným systémom Microsoft Windows 10 Home.

Parametre a špecifikácia

SSD kapacita
128 GB (0,13 TB) Hotovo!
HDD kapacita
1 TB (1 000 GB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 7700HQ Kaby Lake Hotovo!
Frekvencia procesora
2,8 GHz (2 800 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD + HDD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Kapacita úložiska
1 128 GB Hotovo!
Výbava
Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 7700HQ Kaby Lake Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,8 GHz (2 800 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,8 GHz (3 800 MHz) Hotovo!
Cache procesora
6 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
2 400 MHz (2,4 GHz) Hotovo!
Celkový počet slotov
Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
6 GB Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
GTX 1060 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD + HDD Hotovo!
Kapacita úložiska
1 128 GB Hotovo!
SSD kapacita
128 GB (0,13 TB) Hotovo!
HDD kapacita
1 TB (1 000 GB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
64 Wh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!

Konštrukcia

Materiál konštrukcie
Kov + plast Hotovo!
Konvertibilita
Pevný (klasický notebook) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,3 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI, Mini DisplayPort Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
Audio
Combo Audio Jack Hotovo!
USB-C
1 × Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
384 mm Hotovo!
Maximálna výška
23 mm Hotovo!
Hĺbka
262 mm Hotovo!

Produktový rad

Rad notebooku
Asus ROG Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Bez rozšírenej záruky Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat v jakém designovém provedení je konkrétně tento model. Na fotkách totiž máte dva odlišné notebooky. První fotka znázorňuje scar edici s karbonovým vzorem, na dalších je již čistě černý model podobný modelu GL503VM-FY014T. Vzhledem k tomu, že je zde v názvu jak scar Edition tak Black Metal, zajímalo by mě, zda li se tedy jedná o model čistě černý (což bych radši) nebo s "karbonovým" vzorem a těmi čárkami na tačpedu. Předem mockrát děkuji za odpověď

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať na jazyk klavesnice.

Dobrý deň chcem sa opýtať na displej jedna sa o TN alebo IPS ?

Jakou má displej odezvu?

Dobrý den, v popisu i v diskusi uvádíte, že nb je vybaven g-sync. Dle informací na stránkách výrobce jsou však g-sync vybaveny jen nb s GPU 1070 a výše. Jak to tedy je? Bylo by možné tuto informaci dohledat k tomuto konkrétnímu model (např. z produktových listů apod.)? Děkuji

Jaké ramky jsou přesně v notebooku? Chtěl bych ho koupit a k tomu dalších 8gb ram, aby měl notebook celkově 16.

Dobrý den, v popisu parametrů je k displeji nb uvedeno, že se jedná o IPS typ panelu. Na stránkách výrobce ( Odkaz do neznáma ) je však uveden typ panelu - TN. V popisu pak výrobce uvádí, že displej je založen na technologii IPS-level. Jedná se tedy o TN panel či IPS panel? Budu rád za případné podrobnější vysvětlení k typu panelu "IPS-level". Děkuji

ma NVIDIA G-sync?

Dobry den, ake su tam presne disky? V popise pisete HDD + SSD, je tam jeden hybridny? alebo 2 - ak 2 tak ake zapojenie? Vdaka

Diskusia a poradňa k ASUS ROG STRIX SCAR Edition GL503VM-ED138T Black Metal
Príslušenstvo pre ASUS ROG STRIX SCAR Edition GL503VM-ED138T Black Metal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG STRIX SCAR Edition GL503VM-ED138T Black Metal.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií