Rapture PET

ASUS ROG STRIX TRX40-E GAMING V1.0

Zobraziť katalóg
ASUS ROG STRIX TRX40-E GAMING V1.0
Základná doska – AMD TRX40, 3× PCIe 16×, 8× DDR4 4400(OC), 8× SATA III, 2× M.2, USB-C 3.2 Gen 2, 2.5GLAN, 8ch audio, ATX, scTRX4
Kód:  ACtrx4b5 Produktové číslo:  90MB12E0-M0SAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX TRX40-E GAMING V1.0 Predaj skončil

ASUS ROG STRIX TRX40-E GAMING V1.0


Dokonalá kombinácia výkonu a dizajnu

Základná doska ROG STRIX TRX40-E Gaming spája ohromujúci vzhľad s prvotriednym výkonom. Jej schopnosti ocení každý, kto hrá, ale aj pracuje. Okrem extrémneho výkonu tiež lahodí oku a ponúka tak napr. priesvitný I/O kryt s Aura podsvietením, ktorý žiari široko ďaleko či výrazný dizajn tečúcich kvapiek na chladičoch chipsetu a VRM. Čo sa týka výkonu, tak táto doska ponúka celý rad možností technologických vychytávok, vrátane troch slotov PCIe 4.0 M.2, najnovší 2,5G Ethernet a WiFi 6 či osem portov USB 3.2 Gen2.


Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS ROG STRIX TRX40-E GAMING V1.0

  • Pripravené pre 3. generáciu procesorov Ryzen Threadripper
  • Rozhranie PCIe 4.0
  • Podsvietenie ASUS Aura Sync s adresovateľnými RGB headermi 2. generácie
  • Osem slotov pre pamäte typu DDR4
  • Bezdrôtový modul s WiFi 6 a Bluetooth 5.0
  • Podpora NVIDIA SLI a AMD CrossFireX
  • Inteligentný systém chladenia Fan Expert 4
  • Zvuková karta SupremeFX s audio kodekom S1220

Čipset AMD TRX40

ROG STRIX TRX40-E Gaming je pripravená na inštaláciu procesorov AMD Ryzen Threadripper 3. generácie pre maximalizáciu pripojenia a rýchlosti až s troma jednotkami M.2 či USB 3.2 Gen2. Inštalovať možno až osem RAM DDR4 modulov s maximálnou kapacitou 256 GB (4 666 MHz OC). Spoľahnúť sa potom budete môcť na špičkové chladenie s ventilátorom Delta SuperFlo s životnosťou viac ako 60 000 hodín a možnosťou nastavenia skrze BIOS alebo Fan Xpert 4.



Tri konektory PCIe 4.0 M.2

Matičná doska plne využíva potenciál čipovej sady a ponúka hneď tri M.2 sloty s podporou najnovšieho štandardu PCIe 4.0. Nárast maximálnej rýchlosti voči staršej generácii je citeľný. Nechýba ani bezdrôtové pripojenie s podporou štandardu WiFi 6 s podporou 2 × 2 MU-MIMO. Komu by to nestačilo, tak má k dispozícii dve sieťové karty – 2,5 Gbps LAN a Intel Gigabit Ethernet s ASUS Languard.


Dokonalý zvuk v podaní SupremeFX

Nechajte sa pohltiť zvukom so zvukovou technológiou SupremeFX. Táto technológia využíva kodek S1220A a ide o audio riešenie navrhnuté tak, aby poskytovalo plochú frekvenčnú odozvu pre neutrálne podrobnú zvukovú stopu.


Efektné LED podsvietenie motherboard Aura Sync RGB

Technológia Aura Sync RGB umožňuje nastaviť farbu a štýl podsvietenia pc základnej dosky ASUS ROG STRIX TRX40-E GAMING V1.0. Môžete si vybrať jedno z mnohých prednastavených schém alebo si vytvoriť vlastné. Podsvietenie je tiež možné synchronizovať s ďalšími komponentmi vo vašom počítači. Samozrejmosťou je možnosť pripojiť ďalšie kompatibilné LED pásiky, ventilátory alebo PC skrine a dosiahnuť tak nevšedného vizuálneho zážitku, ktorý pozorovateľa uchváti.



Parametre a špecifikácia

Socket
AMD TRX4 Hotovo!
Čipset
AMD TRX40 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, RGB podsvietenie, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD TRX4 Hotovo!
Čipset
AMD TRX40 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, RGB podsvietenie, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
8 × Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, Chladiče mosfetov Hotovo!
Typ zvukovej karty
SupremeFX S1220 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
Jack, RJ-45 (LAN), S/PDIF, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi konektor Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x8
Hotovo!
PCI Express x4
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!

Rad

Rad
Asus ROG Strix Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS ROG STRIX TRX40-E GAMING V1.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG STRIX TRX40-E GAMING V1.0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX TRX30-E GAMING V1.0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX TRX30-E GAMING V1.0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG STRIX TRX40-E GAMING V1.0.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií