Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS ROG STRIX X299-XE GAMING

Zobraziť katalóg
ASUS ROG STRIX X299-XE GAMING
5 1 hodnotení
Základná doska – Intel X299, 3× PCIe x16, 8× DIMM DDR4 4133 OC, 8× SATA III, 2× M.2, 8× USB 3.1 Gen 1, 2× USB 3.1 type-A, 1× USB-C 3.1 Gen 1, 4× USB 2.0, Intel GLAN, WiFi ac, BT, 8ch audio, TPM, ATX, Aura RGB, LGA sc2066
Kód:  ACx299a8 Produktové číslo:  90MB0VW0-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX X299-XE GAMING

ASUS ROG Strix X299-XE GAMING je základná doska od firmy ASUS, ktorú iste ocenia všetci hráči počítačových hier. Pri takejto doske sú samozrejmosťou najnovšie a najrýchlejšie zbernice na pripojenie jednotlivých diskov a komponentov. Virtuálny Raid vám umožní prepojiť až štyri disky dokopy. INTEL Gigabit Ethernet zaručuje rýchle pripojenie s čo najnižším zaťažením procesora a maximálnou priepustnosťou. Rýchla integrovaná WiFi zaistí plynulé online hranie aj pri bezdrôtovom pripojení. Na doske tiež nájdete držiaky na pripojenie vlastných doplnkov vytlačených na 3D tlačiarni. Vo výbave dosky nesmie chýbať vysokokvalitná zvuková karta, vďaka ktorej si vychutnáte akúkoľvek hudbu, či už pri počúvaní zo slúchadiel alebo reproduktorov.

Prednosti základnej dosky ASUS ROG Strix X299-XE GAMING

  • Integrovaná výkonná WiFi
  • Základná doska disponuje kvalitnou zvukovou kartou
  • Podpora najnovších zberníc
  • Základná doska ROG Strix X299-XE GAMING má kvalitné podsvietenie
  • Veľké množstvo aplikácií na prispôsobenie dosky vašim potrebám
  • Jednoduché pretaktovanie
  • Bezpečnosť vašich komponentov zaručená

Nevšedné efekty ASUS ROG STRIX X299-XE GAMING

V dnešnej dobe sa pri zostavovaní počítača nekladú nároky iba na výkon, ale aj na vzhľad. ASUS Aura ponúka obrovské množstvo farebných efektov pre podsvietenie vašej dosky. Podsvietenie je vďaka tejto aplikácii možné synchronizovať s ďalšími komponentmi vášho počítača. Samozrejmosťou je možnosť pripojenia a nastavenia adresovateľných LED prúžkov.

Výkonné chladenie je základ

Najnovšie procesory spotrebúvajú veľké množstvo energie, a práve preto doska ROG Strix disponuje silným VRM chladením. Samotná konštrukcia a materiály dosky sú navrhnuté tak, aby čo najlepšie rozptyľovali teplo. Doska je tiež vybavená špeciálnym M.2 chladičom na regulovanie teploty SSD disku. Dostupná je aj aplikácia, v ktorej chladenie prispôsobíte presne svojim požiadavkám.

Udržujte svoje komponenty v bezpečí

Doska počíta s veľkými a výkonnými komponentmi, preto disponuje špeciálnymi držiakmi. Špeciálny VGA držiak zaistí bezpečie vašej grafickej karty. Technológia SafeSlot zabezpečuje pohodlnú a bezpečnú manipuláciu s jednotlivými komponentmi. Doska disponuje novým napájacím konektorom, ktorý zaisťuje lepší odvod tepla a vyššiu bezpečnosť. Samozrejmosťou je kvalitná ochrana proti prepätiu.

 

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 2066 Hotovo!
Čipset
Intel X299 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 2066 Hotovo!
Čipset
Intel X299 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
8 × Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 133 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, Stavový displej, Chladiče mosfetov Hotovo!
Typ zvukovej karty
SupremeFX Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
Jack, Optical out, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi konektor Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x4
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prostě Dá Se K Tomu Připojit HDMI

Má To Hdmi Vstup ?

Diskusia a poradňa k ASUS ROG STRIX X299-XE GAMING
Príslušenstvo pre ASUS ROG STRIX X299-XE GAMING Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG STRIX X299-XE GAMING. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX X299-XE GAMING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX X299-XE GAMING. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG STRIX X299-XE GAMING.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií