ASUS ROG STRIX X399-E GAMING

Zobraziť katalóg
ASUS ROG STRIX X399-E GAMING
5 1 hodnotení
Základná doska – AMD X399, DDR4, 4×PCIex16, SATA III RAID, USB 3.1 Gen 2, Intel GLAN, WiFi AC, BT, 2x M.2, U.2, 8ch audio, AURA, EATX, scTR4, AMD Ryzen Threadripper
Kód:  ACtr403 Produktové číslo:  90MB0V70-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX X399-E GAMING

Strix X399-E je prvá základná doska ROG Strix pre platformu HEDTA spoločnosti AMD. Ide o vysoko výkonnú hernú dosku určenú pre najnáročnejších hráčov. Ponúka ohromujúci výkon a dostatok priestoru na najmodernejšie komponenty. Doska má formát EATX so socketom AMD X399 a je určená pre procesory AMD Ryzen Threadripper. Popri 8 slotoch na pamäťové moduly disponuje duálnym M.2 socketom, WiFi, Bluetooth, 8-kanálovým zvukom, veľkým počtom vysokorýchlostných USB portov a efektným RGB podsvietením Aura.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS ROG STRIX X399-E GAMING

  • Doska formátu EATX pre platformu HEDTA
  • Čipová séria AMD X399
  • Pre procesory AMD Ryzen Threadripper
  • Duálny M.2 socket s chladičom
  • Podpora 3D tlačených komponentov
  • Až 128 GB DDR4 pamäť v 8 slotoch
  • Vylepšené ovládacie prvky ventilátorov a vodného čerpadla
  • Široké možnosti podsvietenia
  • WiFi a Bluetooth
  • Špičkový 8-kanálový zvuk

ASUS ROG STRIX X399-E GAMING si rozumie s najmodernejším hardvérom

Základná doska má formát EATX a ponúka dostatok priestoru pre výkonné komponenty. Je vybavená socketom AMD X399 pre procesory AMD Ryzen Threadripper a až ôsmimi slotmi na operačné pamäte DDR4 do frekvencie 3 600 MHz a kapacity 128 GB. Na rýchle ukladanie dát je pripravené len to najlepšie a najrýchlejšie – USB 3.1, duálny Ultra M.2 socket na SSD disk a šesť konektorov SATA III. Inovatívne rozloženie pamäťových slotov podľa dizajnu ASUS poskytuje príjemný potenciál na pretaktovanie pamätí, zníženie hlučnosti a odrazu signálu. Môžete tak využiť úplný potenciál DDR4 pamätí vďaka rovnakým vzdialenostiam pamäťových kanálov.

Efektné chladenie a tlačené 3D doplnky dosky ASUS ROG STRIX X399-E GAMING

Doska je vybavená výkonným chladičom M.2 integrovaným do chladiča PCH. Vďaka svojmu enormnému povrchu dokáže skvele schladiť vložený M.2 SSD disk a zabezpečiť tak jeho perfektnú spoľahlivosť a dlhú životnosť. Navyše je chladič, vďaka svojmu ostro rezanému hranatému tvaru, perfektným dizajnovým doplnkom do vašej PC skrinky. Výkonný ventilátor, ktorý je pripevnený pomocou špeciálneho 3D tlačeného držiaka, je schopný udržiavať nižšiu teplotu pre lepší výkon a dlhšiu životnosť. Spoločnosť ASUS je prvým výrobcom základných dosiek, ktorý podporuje doplnky vytvorené pomocou 3D tlače. Tie sú totiž schopné uľahčiť prispôsobenie vzhľadu základnej dosky a zlepšiť celkový výkon systému.

ASUS ROG STRIX X399-E GAMING a jej výkonný zvuk, WiFi a aj podsvietenie

Táto základná doska poskytuje precízny zvuk vďaka efektívnemu tieneniu. To chráni integritu zvukových signálov a blokuje elektromagnetické rušenie zo základnej dosky, alebo iných komponentov a poskytuje čisté ozvučenie. S pomocou dvoch operačných zosilňovačov si môžete vychutnať výnimočný zvuk so skvelou flexibilitou. WiFi 802.11 ac dosahuje prenosovú rýchlosť až 867 MB/s s s 2 × 2 dvojpásmovými 2,4/5 GHz anténami a najnovšou technológiou MIMO pre viac užívateľov. V neposlednom rade vyniká doska možnosťami dizajnového prispôsobenia, vďaka ktorému si môžete vybrať z viacerých dopredu nastavených svetelných efektov v RGB farebnom rozsahu, ktoré rozžiaria vašu hernú stanicu do originálnych farieb a efektných rozmerov. To všetko vďaka systému AURA Sync. Doska je ideálna do skríň s priehľadnou bočnicou.

 

Parametre a špecifikácia

Socket
AMD TR4 Hotovo!
Čipset
AMD X399 Hotovo!
Formát základnej dosky
eATX (Extended ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, Serial ATA III, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD TR4 Hotovo!
Čipset
AMD X399 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
eATX (Extended ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, Serial ATA III, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
8 × Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 600 MHz Hotovo!

Rozhranie

Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
Jack, Optical out, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, Wifi konektor Hotovo!
Interný
M.2 Socket, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x4
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!

Rad

Rad
Asus ROG Strix Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky extended ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

upřímně nechápu ten dárek zdarma když tato deska je určena pro socket Tr4 a chladič (jako dárek) na něj není

Dobrý den, skládám si u vás pc a chci se zeptat jaký je rozdíl mezi touto základní deskou a MSI MEG X399 CREATION a jáky? A jestli to poznám na výkonu pc díky ;)

Diskusia a poradňa k ASUS ROG STRIX X399-E GAMING
Príslušenstvo pre ASUS ROG STRIX X399-E GAMING Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG STRIX X399-E GAMING. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX X399-E GAMING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX X399-E GAMING.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií