AD homeoffice Rapture

ASUS ROG STRIX Z370-I GAMING

Zobraziť katalóg
ASUS ROG STRIX Z370-I GAMING
5 5 hodnotení
Základná doska – Intel Z370, DDR4 4333+ (OC), 1× PCIe x16, SATA III RAID, USB 3.1, Intel GLAN, WiFi AC + BT, 2× M.2, 8ch audio, HDMI, DisplayPort, Aura RGB, mini-ITX, sc1151 (iba Coffee Lake)
Kód:  ACZ370a9 Produktové číslo:  90MB0VK0-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX Z370-I GAMING

Výnimoční hráči potrebujú výnimočné základné dosky, ktoré dajú ich hráčskemu potenciálu maximálne vyniknúť. Doska zo série ROG (Republic of Gamers) túto požiadavku stopercentne splní. Svojou nadštandardnou výbavou zaručí svojimi prvotriednymi inováciami vrcholný výkon, ktorý poteší nejedného hráča aj tých najnovších herných deloviek. Čipset Intel Z370 s päticou LGA1151 umožní najnovším procesorom Intel Coffee Lake využiť svoj plný potenciál.

Základná doska formátu Mini ITX Asus ROG STRIX Z370-I GAMING však nie je len úžasný kus technológie, je tiež štýlovým doplnkom pre tých, ktorí sa chcú pochváliť svojou hernou mašinou. Doska tak najlepšie vynikne v skriniach s priehľadnou bočnicou. Svetelné efekty LED podsvietenia si prispôsobíte pomocou šikovného nástroja Aura. 

Kľúčové vlastnosti základnej dosky Asus ROG STRIX Z370-I GAMING

  • Perfektný základ herného PC so špičkovým čipsetom Intel Z370
  • Socket len pre výkonné procesory Intel 8. generácie (Coffee Lake)
  • Veľmi dobrá podpora pre pretaktovanie
  • Vlastný štýl RGB podsvietenia s technológiou Aura Sync
  • Základná doska formátu Mini ITX
  • Dokonalý zvuk s 8-kanálovou kartou SupremeFX
  • Bezdrôtová sieťová karta s podporou 802.11ac a MU-MIMO
  • Základná doska vôbec nepodporuje CPU Kaby Lake alebo Skylake

Špičkový výkon v spojení s CPU Coffee Lake

Kontrolu nad extrémnym výkonom tejto dosky zabezpečuje funkcia 5-Way Optimization, ktorá optimalizuje základné funkcie systému na základe jeho aktuálneho využitia. Nech už hráte hry, pracujete alebo sledujete filmy, stačí jediné kliknutie myšou a váš počítač sa prispôsobí. To so sebou prináša vyššiu stabilitu systému aj pri výkone „vyhecovanom“ až na maximum. Fantastické možnosti pretaktovania podporujú aj pamäte, ktoré sú zastúpené v počte dvoch slotov typu DDR4 s maximálnou OC frekvenciou 4 333 MHz.

Bohatá konektivita vďaka čipsetu Intel Z370

Základná doska AsusROG ROG STRIX Z370-I GAMING je osadená celým radom USB slotov. Samozrejme medzi nimi nesmie chýbať najnovších USB 3.1 Gen 2 s konektorom typu USB-C. Stačí len pripojiť a užívať si rýchlosť prenosu. Pre pevné disky sa na základnej doske nachádza dostatočný počet SATA konektorov, ale moderná doba si žiada ešte niečo lepšie a hlavne rýchlejšie. Z toho dôvodu sú k dispozícii dve pozície pre disk typu M.2.

Majte svoj štýl

Doska je vybavená technológiou Asus Aura Sync, ktorá z vášho herného počítača urobí ozajstného fešáka. Môžete si totiž prispôsobiť efektné RGB LED podsvietenie presne podľa vášho štýlu. Využite rad pripravených efektov pre lepší výsledok. Môžete si nastaviť, aby podsvietenie blikalo do rytmu hudby alebo indikovalo stav teploty procesora. Výber záleží len od vás. Výhodou je spárovanie aj s ďalšími kompatibilnými komponentmi, ako sú grafické karty, klávesnica alebo myš.

Jedinečný zvukový zážitok

Neoddeliteľnú súčasť tejto základnej dosky tvorí dokonalý zvuk, ktorý je pre hráčov nevyhnutný. Ten prináša zvukový čip ROG SupremeFX, ktorý je navrhnutý tak, aby minimalizoval nepríjemné elektromagnetické rušenie. Výsledkom sa tak stáva ten najlepší zvuk pre vášnivých hráčov. Dosiahnite preto vo svojich hrách víťazstvo vďaka tejto strategickej výhode, umožňujúcej oveľa skôr odhaliť nepriateľa.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z370 Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z370 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 333 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
Radič RAID, Chladiče mosfetov Hotovo!
Typ zvukovej karty
SupremeFX Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Optical out, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi konektor Hotovo!
Interný
M.2 Socket, Serial ATA III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky formátu ITX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zboží trvale trvale "Skladem, 5 kusů, Můžete mít zítra", aktuální rychlost doručení trvale "Alza prodejny 1-2 dny". Objednáno 15.12. Aktuální stav "Připravujeme". Proč jsou údaje trvale nepravdivé a kdy budou zobrazovány správné údaje? Tohle považuji za úmyslné klamání zákazníka.

Dobrý den, je pravda, že z370-I je jediná Coffee Lake deska od Asusu, na které kompletně chybí standardní 4-pin RGB header? Místo toho deska obsahuje jen "nový" 3-pin pro adresovatelné LED? Co se s tím dá dělat, když 99 % RGB doplňků pracuje se 4-pinem a 3-pin Aura Sync kompatibilní jsou na celém trhu snad jen dva LED pásky?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli by fungovala následující sestava. PHANTEKS Enthoo Evolv ITX, ASUS ROG STRIX Z370-I GAMING, Intel Core i5-8600K, ASUS DUAL GeForce GTX 1060 O6G, Crucial 8GB KIT DDR4 2400MHz CL16 Ballistix Sport LT Single Ranked White, EVGA 600 BQ, Seagate BarraCuda 1TB, Samsung 860 EVO 250GB, NZXT Kraken M22. Ptám se hlavně proto, jestli se základní deska vejde do dané PC skříně.

Disponuje deska portem Thunderbolt 3 pro připojení externí grafické karty či monitoru?

Jak muze tato deska podporovat sli a crosfireX kdyz ma jenom jeden pcie slot .neco mi uteklo a zaspal sem dobu?

Dobrý den, proč máte u desky v popisku 4x slot na RAM paměti? Když výrobce uvádí pouze 2 sloty a na obrázku jsou vidět pouze dva sloty?

Proč k tomu přidáváte antivirový program zdarma, když není dostupný?

dobry den, rad by som sa opytac ci sa tato graficka karta zmesti do tejto dosky: ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX1080Ti 11 GB

Dobrý den, mám dva dotazy. Jaká je prosím přibližná spotřeba zákl.desky v klidovém režimu a při zátěži? Bude CPU Intel Core i5-7500T s deskou fungovat? Děkuji

Diskusia a poradňa k ASUS ROG STRIX Z370-I GAMING
Príslušenstvo pre ASUS ROG STRIX Z370-I GAMING Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG STRIX Z370-I GAMING. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX Z370-I GAMING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX Z370-I GAMING. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG STRIX Z370-I GAMING.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií