AD homeoffice Aplikace

ASUS ROG STRIX Z590-I GAMING WIFI

Zobraziť katalóg
ASUS ROG STRIX Z590-I GAMING WIFI
Základná doska Intel Z590, socket Intel 1200, PCI Express 4.0, 1× PCIe x16, 2× DDR4 5133MHz (OC), 4× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB 3.2 Gen 2x2, USB-C, Thunderbolt 4, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, Bluetooth, HDMI, 8ch zvuková karta, RGB podsvietenie, formát mITX (Mini ITX)
Kód:  ACz590r4 Produktové číslo:  90MB1680-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX Z590-I GAMING WIFI Predaj skončil

ASUS ROG STRIX Z590-I GAMING WIFI

ASUS ROG STRIX Z590-I GAMING WIFI s päticou Intel LGA 1200 a čipovou sadou Intel Z590 poskytne vašej počítačovej zostave potrebný výkon v spojení so spoľahlivou prevádzkou. Inteligentné ovládacie prvky umožňujú jednoduchú správu nastavení pretaktovania, chladenia a sieťového pripojenia a poskytujú vám všetko, čo potrebujete k využitiu plného potenciálu vašej zostavy pre špičkový herný výkon. ROG Strix Z590-I GAMING WIFI upúta pozornosť tiež svojimi futuristickými dizajnovými prvkami, nízkou hmotnosťou, dúhovým logom ROG a osvetlením Aura. ASUS ROG STRIX Z590-I GAMING WIFI je pripravená pre procesory Intel 10. a 11. generácie.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS ROG STRIX Z590-I GAMING WIFI

  • Základná doska ASUS ROG STRIX Z590-I GAMING WIFI určená pre procesory Intel 10. a 11. generácie
  • Inteligentné softvérové nástroje na udržiavanie systému v optimálnom stave
  • Účinné chladenie umožní extrémny výkon procesora
  • Miesto pre rýchlu operačnú pamäť DDR4 SDRAM RAM až do 64 GB kapacity
  • Dostatok konektorov na rýchle pripojenie HDD a SSD diskov
  • HDMI pre zobrazovacie zariadenia
  • LAN 2,5GB a WIFI 6E pre bezdrôtovú komunikáciu
  • Formát mITX

Inteligentná základná doska ASUS ROG STRIX Z590-I GAMING WIFI

Súčasťou výbavy základnej dosky ASUS ROG STRIX Z590-I GAMING WIFI sú inteligentné softvérové nástroje, ktoré priebežne udržujú celý systém v optimálnom stave. Inteligentné pretaktovanie sleduje CPU a chladenie a vie predpovedať a nastavovať optimálnu konfiguráciu pre každý prevádzkový režim. Softvér tiež automaticky riadi ventilátory a zabezpečuje najúčinnejšie nastavenia v závislosti na aktuálnom zaťažení systému a teplote. Softvérový modul GameFirst VI optimalizuje a organizuje šírku pásma siete tak, aby zabezpečil hladké online hranie.

Konštrukcia dosky ASUS ROG STRIX Z590-I GAMING WIFI pre maximálny chladiaci výkon

Doska ASUS ROG STRIX Z590-I GAMING WIFI je vybavená špičkovými chladiacimi komponentmi a je plne vybavená tak, aby umožnila vyšší výkon pri nižších teplotách. Vstavaný ventilátor VRM je vyrobený na mieru pre nízku hlučnosť a je vybavený odolnými ložiskami, ktoré vydržia až 60 000 hodín. Krivka otáčok ventilátora odkazuje na teploty VRM, aby zabezpečila optimálne chladenie pre akúkoľvek pracovnú záťaž. Rôzne režimy chladenia je možné kedykoľvek nakonfigurovať pomocou nástroja Fan Xpert 4. Dizajn je konštruovaný tak, aby účinne odvádzal teplo od integrovaných komponentov a zároveň udržiaval teplotu M.2 SSD diskou pod kontrolou.

Podpora rýchlej operačnej pamäte na doske ASUS ROG STRIX Z590-I GAMING WIFI

Dvojkanálová pamäťová architektúra sa skladá z dvoch slotov DIMM pre pamäť DDR4 SDRAM s najvyššou frekvenciou 5 333 MHz a má kapacitu až 64 GB. Pomocou nástroja ASUS Optimem II je možné optimalizovať pamäť pre nastavenie vysokej frekvencie alebo nízkej latencie. Vlastnú grafickú kartu môžete na ASUS ROG STRIX Z590-I GAMING WIFI zapojiť do PCIe x16 slotov.

Príprava pre veľký úložný priestor a rýchla komunikácia

Pre pevné disky využijete na doske ASUS ROG STRIX Z590-I GAMING WIFI štyri konektory SATAIII 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytujú 2 rozhrania M.2 v režime SATA s bleskovou rýchlosťou ukladania. S 2,5GB Ethernetom a najnovšou 2x2 Intel WiFi 6E vás rýchlosť prenosu v herných bitkách určite nebude obmedzovať. ASUS Languard poskytuje ochranu proti prepätiu LAN, pred údermi blesku a výbojmi statickej elektriny. Na pripojenie periférií a rýchle dátové prenosy je na doske ASUS ROG STRIX Z590-I GAMING WIFI k dispozícii dostatok portov USB 2.0 a USB 3.2. vrátane obojstranného USB-C.

Personalizujte a nastavte si vlastný štýl na doske ASUS ROG STRIX Z590-I GAMING WIFI

ASUS ROG STRIX Z590-I GAMING WIFI ponúka okrem mimoriadneho výkonu tiež rozsiahle možnosti vybudovania vlastného štýlu a prispôsobenia prostredníctvom nástrojov Aura Sync a adresovateľného Gen 2 RGB headera. Intuitívne rozhranie Sonic Studio III podporuje virtuálny priestor pre náhlavné súpravy a určite vás vtiahne hlbšie do akcie. S ROG SupremeFX 7.1 s vysokým rozlíšením si užijete špičkové herné zvukové zážitky.


Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1200 Hotovo!
Čipset
Intel Z590 Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1200 Hotovo!
Čipset
Intel Z590 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
5 133 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
Realtek ALC4080 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB 3.2 Gen 2×2, USB-C, Thunderbolt 4 Hotovo!
Interný
ARGB LED Header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, Thunderbolt header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 bracket, USB-C 3.2 Gen 2 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky formátu ITX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS ROG STRIX Z590-I GAMING WIFI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG STRIX Z590-I GAMING WIFI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX Z590-I GAMING WIFI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX Z590-I GAMING WIFI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG STRIX Z590-I GAMING WIFI.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií