Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

ASUS ROG Thor 850P

Zobraziť katalóg
ASUS ROG Thor 850P
4,8 5 hodnotení
PC zdroj 850W, ATX, 80 PLUS Platinum, účinnosť 89%, 4 × PCIe (8-pin), 4 ks PCIe (8-pin/6+2-pin), 12 × SATA, odpojiteľné káble, aktivny PFC, tepelná regulácia otáčok, sieťový vypínač, zero RPM mode, RGB podsvietenie a OLED displej, 135 mm ventilátor, Plne modulárny, hĺbka 160 mm
Pridať do zoznamu
Záruka 120 mesiacov Kód:  AD225c3 Produktové číslo:  90YE0090-B001N0 Stránky výrobcu

ASUS ROG Thor 850P

ASUS ROG THOR 850P Plus Platinum

Prémiový počítačový zdroj ASUS ROG THOR 850P Plus Platinum s OLED panelom

Doprajte si maximálnu možnú kvalitu a vybavte svoje nabúchané herné delo aj poriadnym zdrojom. ASUS ROG THOR 850P Plus Platinum s výkonom 850 W sa postará o napájanie tých najvýkonnejších grafík a CPU. Pod kapotou je ukrytý napájací zdroj s nízkym RDS (on) MOSFET a prvotriedne japonské kondenzátory. Výsledkom je neuveriteľne tichý a efektívnyzdroj energie s rezervami na zvládnutie aj tých najintenzívnejších herných scenárov. Bonusom navyše je efektné RGB podsvietenie alebo OLED panel so zobrazením výkonu v reálnom čase.

ASUS ROG THOR 850P Plus Platinum

OLED displej a podsvietenie

Napájací zdroj ASUS ROG THOR 850P Plus Platinum ako jeden z mála na trhu ponúka OLED panel zobrazujúci aktuálny výkon v reálnom čase. K tomu navyše výrobca integroval adresovateľné LED diódy s podporou svetelných efektov ASUS Aura Sync.

ASUS ROG THOR 850P Plus Platinum

ASUS ROG THOR 850P Plus Platinum sa pýši skvele riešeným chladením

Vnútornému návrhu zdroja ASUS ROG THOR 850P Plus Platinum dominujú veľké pasívne ROG chladiče, ktoré majú dvakrát väčší objem ako modely tradičnej konštrukcie. To vedie k výrazne nižším teplotám vnútri. Súčasne tak zdroj ASUS ROG THOR 850P Plus Platinum má dlhšiu životnosť.

ASUS ROG THOR 850P Plus Platinum

Herný zdroj s certifikáciou 80 Plus Platinum

Špičkové japonské kondenzátory zabezpečujú efektívnu prevádzku a pomohli zdroju ASUS ROG THOR 850P Plus Platinum k zisku certifikácie 80 Plus Platinum. Zvýšená účinnosť tiež vedie k zníženiu tepla, zníženiu hluku a zvýšeniu spoľahlivosti.

ASUS ROG THOR 850P Plus Platinum

ASUS ROG THOR 850P Plus Platinum využíva modulárnu kabeláž

Všetka kabeláž počítačového zdroja ASUS ROG THOR 850P Plus Platinum je odpojiteľná. Vďaka tomu máte plnú kontrolu nad tým, ktorý kábel práve do základnej dosky alebo ďalších komponentov zapojíte. Lepšie tak dosiahnete na ideálne airflow.

ASUS ROG THOR 850P Plus Platinum

ASUS ROG THOR 850P Plus Platinum má tichý chod

Integrovaná riadiaca jednotka zdroja ASUS ROG THOR 850P zastaví 135 mm ventilátor, pokiaľ je požiadavka napájania nižšia. To znamená, že väčšinu času bude prevádzka zdroja úplne bezhlučná. Akonáhle však budete potrebovať herný výkon, tak sa tichý ventilátor opäť automaticky rozbehne.

ASUS ROG THOR 850P Plus Platinum

Kľúčové vlastnosti zdroja ASUS ROG THOR 850P Plus Platinum

  • Prémiový zdroj určený pre herné PC
  • Integrovaný OLED panel + RGB podsvietenie
  • Mimoriadne kvalitné vyhotovenie dovoľuje aj čiastočne pasívnu prevádzku podľa reálneho zaťaženia
  • Certifikácia 80 Plus Platinum
  • ASUS ROG THOR má plne modulárnu kabeláž
  • Potrebný výkon zdroja je odvodený od toho, aké komponenty k nemu budú pripojené. Potrebný príkon pre jednotlivé komponenty nájdete v ich popise.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Výkon
850 W Hotovo!
Formát
ATX Hotovo!
Modulárnosť
Plne Hotovo!
Výbava a funkcie
Odpojiteľné káble, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač, Zero RPM mode, RGB podsvietenie, OLED displej Hotovo!
Typ ochrany
Prepäťová ochrana (OVP), Nadprúdová ochrana (OCP), Ochrana proti preťaženiu (OPP), Ochrana proti skratu (SCP), Ochrana proti prehriatiu (OTP) Hotovo!

Výkon a formát

Výkon
850 W Hotovo!
Formát
ATX Hotovo!
Modulárnosť
Plne Hotovo!

Výbava

Výbava a funkcie
Odpojiteľné káble, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač, Zero RPM mode, RGB podsvietenie, OLED displej Hotovo!
Typ ochrany
Prepäťová ochrana (OVP), Nadprúdová ochrana (OCP), Ochrana proti preťaženiu (OPP), Ochrana proti skratu (SCP), Ochrana proti prehriatiu (OTP) Hotovo!

Účinnosť

Certifikácia
80 PLUS Platinum Hotovo!
Účinnosť
89 % Hotovo!

Konektory

Konektory
ATX 20+4pin, CPU 8pin / 4+4pin, Floppy 4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin Hotovo!
PCI Express 8pin/6+2pin
4ks Hotovo!
Počet PCI Express 8-pin
Hotovo!
Počet Serial ATA 15-pin
12× Hotovo!
Počet Molex HDD 4-pin
Hotovo!
Počet Molex FDD 4-pin
Hotovo!

Chladenie

Veľkosť ventilátora
135 mm Hotovo!
Maximálna hlučnosť
0 dB Hotovo!

Rozmery

Šírka
150 mm (15 cm) Hotovo!
Výška
86 mm (8,6 cm) Hotovo!
Hĺbka
160 mm (16 cm) Hotovo!
Hmotnosť
1,84 kg (1 840 g) Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň Kedy bude tento zdroj na sklade ? rad by som si zostavil celú Asus rog zostavu u Vás. Dakujem

Dobrý den kdy bude zdroj přibližně dostupný?

Jakpak to vypadá s Thorovým kladivem 1200W :D

Diskusia a poradňa k ASUS ROG Thor 850P
Príslušenstvo pre ASUS ROG Thor 850P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG THOR 850P. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG THOR 850P. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG THOR 850P. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG Thor 850P.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií