Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS ROG XG Station PRO Thunderbolt 3

Zobraziť katalóg
ASUS ROG XG Station PRO Thunderbolt 3
Dokovacia stanica – externý dok pre grafické karty, 1× PCI Express x16 slot, Thunderbolt 3, 1× USB 3.0, 330W, kompatibilný s NVIDIA GeForce GTX 9/10 a AMD Radeon R9/RX a novšími VGA
Kód:  EC573w1PRO Produktové číslo:  90YV0B90-M0NA00 Stránky výrobcu

ASUS ROG XG Station PRO Thunderbolt 3

Verili by ste, že existuje dokovacia stanica, ktorá dokáže váš pracovný notebook premeniť v herné monštrum? Kľúčom k tomuto triku je slot na grafickú kartu. Ak teda vlastníte laptop alebo zariadenia 2v1 s konektorom Thunderbolt 3, behom okamihu sa z vášho prenosného počítača stane mašina zvládajúca napríklad aj hry vo virtuálnej realite. Dokovacia stanica ASUS ROG XG Station PRO Thunderbolt 3 je dokonalý spôsob, ako získať výkonnosť herného desktopu a zároveň sa nepripraviť o flexibilitu notebooku.

Kľúčové vlastnosti dokovacej stanice ASUS ROG XG Station PRO Thunderbolt 3

  • Dokovacia stanica pre pripojenie grafickej karty k notebooku
  • Plug and play konektivita umožní jednoduché pripojenie k počítaču
  • Thunderbolt 3 znamená až 8× rýchlejší dátový tok než USB 3.0
  • Podporuje najnovšie grafické karty NVIDIA GeForce a AMD Radeon
  • Vynikajúce chladenie vďaka štýlovému hliníkovému vyhotoveniu a dvoma 120 mm ventilátorom
  • Externý 330 W napájací zdroj
  • Grafickú kartu je potrebné dokúpiť zvlášť a jej voľba je na vás
  • Kompatibilný s prostredím Windows a MacOS

Inovujte nezávisle na notebooku

S dokovacou stanicou ASUS ROG XG Station PRE Thunderbolt 3 môžete svoju hernú zostavu slobodne vylepšovať a využiť najnovšie grafické karty NVIDIA GeForce radu GTX 9 a 10 alebo AMD Radeon radu R9 a RX. Dokovacia stanica podporuje použitie grafickej karty plnej veľkosti so šírkou až 2,5 palca. Máte tak slobodnú voľbu, pre aké riešenie sa rozhodnete.

Parametre a špecifikácia

Šírka
10,7 cm Hotovo!
Výška
20,5 cm Hotovo!
Hĺbka
37,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
2 950 g Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
10,7 cm Hotovo!
Výška
20,5 cm Hotovo!
Hĺbka
37,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
2 950 g Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, Ak si objednam tento produkt ked je na objednavku, ako dlho potrva kym bude dostupny na sklade? Dakujem za odpoved

dobrý den, mohu propojit s notebookem asus rog g752vs?

Dobrý den, jde připojit pouze přes Thunderbolt 3? Můj notebook disponuje pouze Thunderboltem první generace, je to problém? Děkuji :)

Dobry den, je kompatibilni se vsemi notebooky s thunderbolt 3 portem napriklad acer predator 15 s thunderbolt 3 portem nebo jen s notebooky znacky asus ? Diky za odpoved

Diskusia a poradňa k ASUS ROG XG Station PRO Thunderbolt 3
Príslušenstvo pre ASUS ROG XG Station PRO Thunderbolt 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG XG Station PRO Thunderbolt 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG XG Station PRO Thunderbolt 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG XG Station PRO Thunderbolt 3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG XG Station PRO Thunderbolt 3.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií