Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

ASUS ROG Zephyrus GX502GV-ES004T Black

Zobraziť katalóg
ASUS ROG Zephyrus GX502GV-ES004T Black
5 1 hodnotení
Herný notebook – Intel Core i7 9750H Coffee Lake, 15.6" IPS antireflexný 1920 × 1080, RAM 16GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, SSD 512GB, podsvietená klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, WiFi 5, 76 Wh batéria, Windows 10 Home
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NA669b47 Produktové číslo:  GX502GV-ES004T Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG Zephyrus GX502GV-ES004T Black Predaj skončil

ASUS ROG Zephyrus GX502GV-ES004T Black

S imponujúcim výkonom a všestrannosťou je herný notebook ASUS ROG Zephyrus S GX502 pripravený na tie najnáročnejšie AAA hry aj na profesionálne grafické úlohy. Inovatívny dizajn chladenia dovoľuje maximálne využiť potenciál najnovšieho procesora Intel 9. generácie a grafiky NVIDIA GeForce RTX, to všetko v spolupráci s ultracitlivým 144 Hz 3 ms displejom. V úžasne ľahkom vyhotovení notebooku sa skrýva impozantná sila. Zephyrus S GX502 má hrúbku 18,9 mm a hmotnosť 2 kg a je o 25 % tenší a o 42 % ľahší ako bežné 15-palcové notebooky. Elegantná kovová konštrukcia notebooku ASUS ROG Zephyrus S GX502 je pripravená na každodenné používanie a je odolná proti opotrebovaniu. Príjemné pocity pri hraní aj práci navodí jemná, mäkká koža pozdĺž opierky rúk.

Kľúčové vlastnosti notebooku ASUS ROG Zephyrus S GX502

  • Nekompromisne výkonný a všestranný notebook ASUS ROG Zephyrus S GX502
  • Úžasne ľahká elegantná kovová konštrukcia
  • Špičkové hardvérové parametre
  • Ostrá a presná grafika na 144 Hz displeji
  • Výkonné optimalizované chladenie
  • Kompletne vybavená herná klávesnica
  • Priestorový zvuk s certifikáciou Hi-Res Audio

Špičkové hardvérové parametre ASUS ROG Zephyrus S GX502

Procesor Intel Core i7 9750H Coffee Lake dodá notebooku ASUS ROG Zephyrus S GX502 prekvapujúcu rýchlosť spracovania podporujúcu vysokú produktivitu. Technológia prepínania GPU umožňuje pracovať v dvoch režimoch. Režim G-SYNC eliminujúci trhanie vám poskytne mimoriadne plynulý herný zážitok. Funkcia Optimus naopak vie vypnúť GPU, takže sa ušetrí energia a predĺži sa životnosť batérie. 16 GB pamäť RAM DDR4-2666 a 512 GB SSD úložisko vám umožnia s notebookom ASUS ROG Zephyrus S GX502 pracovať v náročnom multitaskingu a vychutnať si bleskurýchle načítanie každej hry a aplikácie.

Dokonalá grafika ASUS ROG Zephyrus S GX502

15,6" displej notebooku ASUS ROG Zephyrus S GX502 vyniká výnimočnou citlivosťou a presnosťou farieb. Rýchle akčné hry bežia hladko s ostrou grafikou vďaka obnovovacej frekvencii 144 Hz a dobe odozvy 3 ms. Technológia Ray-tracing je definitívnym riešením na reálne pôsobiace osvetlenie, odrazy a tiene, ktoré ponúkajú úroveň nad rámec toho, čo je možné dosiahnuť pomocou tradičných renderovacích techník. Všetko beží na IPS displeji s 81 % pomerom obrazovky k telu s tenkými rámikmi v dokonalom 100 % sRGB farebnom priestore.

Optimálny chladiaci výkon notebooku ASUS ROG Zephyrus S GX502

Inteligentné chladenie notebooku ASUS ROG Zephyrus S GX502 zabezpečí optimálny spôsob odvodu tepla pre všetky typy zaťaženia. Súčasťou aktívneho aerodynamického systému sú ďalšie ventilačné otvory, ktoré zvyšujú prietok vzduchu o 22 %. Samočistiaci tepelný modul vysáva prach a prispieva tak k predĺženiu životnosti jednotlivých komponentov. Nový softvér ROG Armory Crate plynulo prepína medzi prevádzkovými režimami a optimalizuje chladiaci výkon podľa charakteru spracovávanej úlohy.

Klávesnica ASUS ROG Zephyrus S GX502 – všetko pre pohodlné hranie

Klávesnica ASUS ROG Zephyrus S GX502 ponúka medzery medzi funkčnými klávesami na intuitívnu identifikáciu a vyhradené klávesové skratky na presné zadávanie dôležitých príkazov. Technológia N-rollover dokonale identifikuje zadávanie súčasných stlačení. Kritické klávesy môžete na notebooku ASUS ROG Zephyrus S GX502 farebne odlíšiť a zvýrazniť podľa potrieb jednotlivých hier. Funkcia Aura Sync umožňuje koordinovať farby a vizuálne efekty naprieč kompatibilnými zariadeniami, takže si upravíte herné prostredie podľa vašich preferencií.

Priestorový zvuk a kompletná konektivita ASUS ROG Zephyrus S GX502

S bohatým a jasným priestorovým zvukom s certifikáciou Hi-Res Audio sa s notebookom ASUS ROG Zephyrus S GX502 ponorte do hier a zábavy. Vychutnajte si hlasné zosilnenie s minimálnym skreslením, viac basov a široký rozsah reprodukcie. Notebook ASUS ROG Zephyrus S GX502 je vybavený rozhraním USB 3.2 Gen 2 typu C s podporou DisplayPort a napájania, portom typu A na veľmi rýchle prenosy a dvoma portmi USB 3.2 Gen 1, ktoré sú ideálne na myš a gamepad. Prehrávajte alebo zabávajte sa na veľkej obrazovke s výstupom HDMI 2.0, ktorý podporuje rozlíšenie 4K UHD až do 60 Hz. WiFi 5 (802.11ac) vám poskytne rýchly bezdrôtový prístup na každodenné aktivity, nechýba ani konektor na Gigabit Ethernet.


Parametre a špecifikácia

Veľkosť operačnej pamäte RAM
16 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 9750H Coffee Lake Hotovo!
Frekvencia procesora
2,6 GHz (2 600 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Kapacita úložiska
512 GB Hotovo!
Výbava
Podsvietená klávesnica, Operačný systém Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 9750H Coffee Lake Hotovo!
Počet jadier procesora
6 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,6 GHz (2 600 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
4,5 GHz (4 500 MHz) Hotovo!
Cache procesora
12 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
16 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
2 666 MHz (2,67 GHz) Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
6 GB Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
RTX 2060 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Kapacita úložiska
512 GB Hotovo!
Rozhranie disku
PCIe Hotovo!

Výbava

Výbava
Podsvietená klávesnica, Operačný systém Hotovo!
Webkamera
720 p Hotovo!

Batéria

Nabíjanie cez USB-C
Bez možnosti nabíjania cez USB-C Hotovo!
Kapacita batérie
76 Wh Hotovo!
Počet článkov
4ks Hotovo!

Konštrukcia

Materiál konštrukcie
Celokovový (unibody) Hotovo!
Konvertibilita
Pevný (klasický notebook) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI Hotovo!
Audio
Výstup na slúchadlá, Vstup na mikrofón Hotovo!
USB-C
1 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 2
1 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
Bluetooth
Bluetooth v5.0 Hotovo!
Verzia WiFi
WiFi 5 Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
360 mm Hotovo!
Maximálna výška
18,9 mm Hotovo!
Hĺbka
252 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!

Produktový rad

Rad notebooku
Asus ROG Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, kúpil som si tento notebook ASUS ROG Zephyrus GX502GV-ES004T, podľa recenzii som videl že je vo vnútri jeden voľní slot na SSD disk. Z vašej ponuky som si vybral SSD disk Corsair Force Series MP510 960GB. Chcem sa opýtať či je to kompatibilní disk pre tento notebook.

dDobry den, co znamená rozbalený

Dobrý den, je součástí balení externí webkamera, případně jak je myšlena následující pasáž z popisu výrobku, cituji : "webkamera 720p"?

Dobrý deň K noutbuku ide v komplete externá webová kamera?

Dobrý deň, prosím vás koľko je obsadených slotov pre RAMku? Je možné dokúpiť ďalších 16GB? Ďakujem

Dobrý den, bude tento notebook ještě dostupný za tuto cenu, popř. kdy? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, rád bych se zeptal, zdali je tento notebook také vybaven displayem s pokrytím sRGB, jako tento: https://www.alza.cz/asus-rog-zephyrus-m-gu502?dq=5607169 Děkuji za odpověď.

dobry den bude jeste na sklade za tuto cenu??

Dobrý den, je možné doplnit hdd? Děkuji

Dobrý den, je možné doplnit hdd? Děkuji

Diskusia a poradňa k ASUS ROG Zephyrus GX502GV-ES004T Black
Príslušenstvo pre ASUS ROG Zephyrus GX502GV-ES004T Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG Zephyrus S GX502GV-ES004T Black Metal.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií