Rapture AlzaBoxy Q1

ASUS RP-AX56

Zobraziť katalóg
ASUS RP-AX56
4,7 14 hodnotení
WiFi extender – WiFi 6, 802.11a/b/g/n/ac/ax až 1201Mb/s, Dual-Band, 1 × LAN až 100 Mbit, 2× interná anténa, WPS
Kód:  AA2020_02 Produktové číslo:  90IG05P0-MO0410 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS RP-AX56

WiFi extender ASUS RP-AX56

WiFi extender ASUS RP-AX56 s podporou WiFi 6

Dvojpásmový rozširovač WiFi signálu ASUS RP-AX56 je tým správnym riešením pre používateľov, ktorí chcú streamovať video do viacerých zariadení súčasne, alebo hrať online hry. Vďaka podpore prenosového pásma 802.11ax totiž ponúka prenosové rýchlosti až na úrovni 1 800 Mb/s.

WiFi extender ASUS RP-AX56

Bezproblémová domáca WiFi sieť AiMesh

Pri nastavení s routermi AiMesh, dokáže ASUS RP-AX56 vytvoriť jednotnú WiFi sieť po celom dome, takže pri pohybe po dome nemusíte prepínať medzi jednotlivými sieťami. AiMesh sleduje silu signálu pripojenia vášho prístroja a v prípade potreby ho bez problémov prepne na iný zdroj.

WiFi extender ASUS RP-AX56

Kompatibilita naprieč celým trhom

Extender ASUS RP-AX56 využíva pri prevádzke štandardné protokoly. Preto je kompatibilný s prakticky ľubovoľným WiFi routerom, alebo modemom. Určite tak bude fungovať aj u vás doma.

Jednoduché nastavenie v troch krokoch

Extender ASUS RP-AX56 ponúka maximálne jednoduchú inštaláciu. Môžete využiť tlačidlo WPS, vďaka ktorému sa automaticky spáruje s WiFi routerom, ktorý túto funkciu podporuje. Okrem toho môžete využiť aj mobilnú aplikáciu ASUS Router. V troch krokoch rýchlo pridáte rozširovač signálu do siete.

WiFi extender ASUS RP-AX56
  • WiFi extender je možné použiť aj s WiFi routerom iných značiek

Parametre a špecifikácia

WiFi Typ
WiFi 6 Hotovo!
Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
1 201 Mb/s Hotovo!

Štandardy a frekvencie

WiFi Typ
WiFi 6 Hotovo!
Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 201 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
100 Mbit Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet vnútorných antén
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
190 g Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám tento extender v režimu AiMesh k RT-AC86U. Extender mám umístěný v ložnici, tudíž bych u něho chtěl vypnout konstantně blikající LEDku umístěnou na čele. V konfiguraci samostaného RP-AX56 tato možnost je, ale po zapojení do AiMesh to již nastavit nelze. Možná jen neumím správně hledat. Díky za radu.

dobrý den, je kompatibilní s TP-LINK Archer AX72 a vytvori jednou sit? dekuji

Dobry den, bude toto zariadenie fungovat s modemom od UPC Odkaz do neznáma ? bude mat siet rovnake SSID?

Dobrý den, je možné toto zřízení propojit kabelem LAN s routrem Asus RT-AX88U? Pokud ano, bude vytvořena Mesh síť se stejným SSID?

Naozaj je rýchlosť RJ45 portu len 100 mb/s ?? pri tej cene by som očakával 1gbit/s ako standard

Mam asus router a chci pouzit jako extender pres aimesh. Ten port lan muzu pouzit pro Pc jak pisou na prvni strane manualu nebo jenom pro spojeni s routrem na posileni prutoku jak pisou na june strane?

Diskusia a poradňa k ASUS RP-AX56
Príslušenstvo pre ASUS RP-AX56 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RP-AX56. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS RP-AX56.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií