Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

ASUS RT-AC1900U

Zobraziť katalóg
ASUS RT-AC1900U
5 2 hodnotení
WiFi router WiFi 5, 1900 Mb/s, Dual-band, 4×LAN, 1×WAN, 1×USB 2.0, 1×USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), 3× anténa, VPN, GLAN, IPv6
Kód:  NM145v4 Produktové číslo:  90IG04K0-BO3000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS RT-AC1900U

Neuveriteľný výkon a stabilita

Dvojpásmový WiFi router ASUS AC1900 ponúka extrémny výkon s neuveriteľnými prenosovými rýchlosťami, ktoré sa postarajú o plynulé streamovanie HD videa či svižné hranie online hier s minimálnym oneskorením. Vďaka 3 výkonným anténam je zaistený široký rozsah pokrytia signálu s vynikajúcou stabilitou. Pre maximálne bezpečné surfovanie je k dispozícii pokročilý systém sieťovej ochrany a rodičovská kontrola.


Kľúčové vlastnosti WiFi routera ASUS RT-AC1900U

  • Rozšírený dosah a stabilita signálu
  • Veľmi rýchle prenosové rýchlosti
  • Podpora štandardov WiFi 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
  • Pracovná frekvencia 2,4 GHz a 5 GHz
  • Podpora AiMesh
  • Zabezpečenie AiProtection
  • Funkcia rodičovskej kontroly
  • Podpora systému AiCloud
  • 1× USB 2.0, 1× USB 3.0, 1× GWAM, 4× GLAN
  • Nastavenie cez PC či mobilnú aplikáciu Asus Router

Až 3× rýchlejší a stabilnejší

Nová čipová súprava 802.11ac poskytuje neuveriteľné rýchlosti prenosu dát a vďaka technológii TurboQAM je dosiahnuté až 33 % navýšenie šírky pásma oproti bežným routerom. U 2,4 GHz pásma je dosiahnutá rýchlosť až 600 Mbps a v prípade 5 GHz neuveriteľných 1 300 Mbps. Dvojjadrový procesor eliminuje výkonové výkyvy, vďaka čomu sa postará o maximálne plynulé streamovanie obsahu a bezproblémové hranie online hier.


ASUS AiMesh

Kvalita WiFi pokrytia je ovplyvnená mnohými faktormi, a preto sa môže stať, že v niektorých častiach domu bude signál slabší. Inovatívna technológia AiMesh ponúka flexibilné riešenie, ktoré umožní prepojenie viacerých routerov ASUS dohromady, vďaka čomu sa vytvorí jedna rozsiahla WiFi sieť s dokonalým pokrytím celej vašej domácnosti.


Dôkladné zabezpečenie všetkých zariadení

Integrovaná ochrana AiProtection od firmy Trend Micro sa postará o bezpečnú prevádzku všetkých pripojených zariadení, ktorým poskytne maximálnu ochranu pred kybernetickými útokmi a vírusmi vrátane zabezpečenia vašich osobných dát. Nechýba ani funkcia rodičovského zámku či možnosť blokovania URL adries s nebezpečným obsahom.


Mobilná aplikácia ASUS Router

Router ASUS RT-AC1900U môžete ovládať cez používateľsky prívetivú mobilnú aplikáciu, ktorá vám poskytne informácie o sieťovej aktivite, rýchlosti prenosu dát alebo zobrazí bezpečnostné hlásenia a upozorní na hrozby. Pomocou aplikácie ľahko nastavíte filtre na blokovanie online obsahu či vytvoríte časový harmonogram na zamedzenie prístupu k internetu.


  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
1 900 Mb/s Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 900 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
3 × Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
Gigabit LAN, IPv6 Ready, VPN , Rodičovská kontrola Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
4,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
660 g Hotovo!
Šírka
21,8 cm Hotovo!
Výška
14,8 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné tento router pověsit na svislo na stěnu? Děkuji za odpovědˇ.

Diskusia a poradňa k ASUS RT-AC1900U
Príslušenstvo pre ASUS RT-AC1900U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RT-AC1900U. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS RT-AC1900U. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS RT-AC1900U. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS RT-AC1900U.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií