Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS RT-AC2400U

Zobraziť katalóg
ASUS RT-AC2400U
4,5 2 hodnotení
WiFi router s WiFi 5, 802.11 a/b/g/n/acaž 2400 Mb/s, Dual-Band (2.4 GHz 600 MB/s + 5 GHz 1733 MB/s ), 3× externá anténa, WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA, WPA2, WPA-PSK a WPA2-PSK, QoS (Quality of Service), IPv6 Ready, MU-MIMO a rodičovská kontrola
Kód:  NM145v6 Produktové číslo:  90IG04X0-MO3G10 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS RT-AC2400U

Neuveriteľný výkon a stabilita

Dvojpásmový WiFi router ASUS AC2400U ponúka extrémny výkon s neuveriteľnými prenosovými rýchlosťami, ktoré sa postarajú o plynulé streamovanie HD videa či svižné hranie online hier s minimálnym oneskorením. Vďaka 3 výkonným anténam je zaistený široký rozsah pokrytia signálu s vynikajúcou stabilitou. Pre maximálne bezpečné surfovanie je k dispozícii pokročilý systém sieťovej ochrany a rodičovská kontrola.


Kľúčové vlastnosti WiFi routera ASUS RT-AC2400U

  • Rozšírený dosah a stabilita signálu
  • Extrémne prenosové rýchlosti až 2 400 Mbps
  • Podpora štandardov WiFi 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
  • Pracovná frekvencia 2,4 GHz a 5 GHz
  • Zabezpečenie AiProtection
  • Funkcia AiRadar
  • Technológia MU-MIMO
  • Funkcia rodičovskej kontroly
  • Podpora systému AiCloud
  • Podpora VPN servera
  • 1× USB 2.0, 1× USB 3.0, 1× GWAN, 4× GLAN, MU-MIMO

Až 3× rýchlejší a stabilnejší

Nová čipová súprava 802.11ac poskytuje neuveriteľné rýchlosti prenosu dát a vďaka technológii TurboQAM je dosiahnuté až 33 % navýšenie šírky pásma oproti bežným routerom. U 2,4 GHz pásma je dosiahnutá rýchlosť až 600 Mbps a v prípade 5 GHz neuveriteľných 1 733 Mbps. Dvojjadrový procesor eliminuje výkonové výkyvy, vďaka čomu sa postará o maximálne plynulé streamovanie obsahu a bezproblémové hranie online hier.

Technológia adaptívneho riadenia QoS

Technológia QoS automaticky priraďuje priority a podľa potreby prideľuje dostupnú šírku pásma zariadeniam a aplikáciám. Vďaka tomu je zabezpečené plynulé streamovanie videí vo vysokom rozlíšení, online hranie bez prieťahov, krištáľovo čisté VoIP hovory a bezproblémové zdieľanie súborov.


Technológia MU-MIMO

Vďaka tejto technológii je router RT-AC2400U schopný pripojiť sa k niekoľkým klientským zariadeniam kompatibilným s technológiou MU-MIMO súčasne a využívať pritom maximálne rýchlosti jednotlivých zariadení. Oproti štandardnej MIMO technológii je počtom pripojených zariadení navýšená celková kapacita routera, vďaka čomu používateľ získa vždy najrýchlejšie pripojenie k internetu.


ASUS AiRadar

Inteligentná funkcia AiRadar vďaka univerzálnemu prispôsobeniu vyžarovacieho diagramu presne rozpozná polohu pripojených zariadení a dokáže tak individuálne nasmerovať bezdrôtový signál priamo k nim, aby bol dosiahnutý vždy optimálny príjem.


Dôkladné zabezpečenie všetkých zariadení

Integrovaná ochrana AiProtection od firmy Trend Micro sa postará o bezpečnú prevádzku všetkých pripojených zariadení, ktorým poskytne maximálnu ochranu pred kybernetickými útokmi a vírusmi vrátane zabezpečenia vašich osobných dát. Nechýba ani funkcia rodičovského zámku či možnosť blokovania URL adries s nebezpečným obsahom.


Používateľské rozhranie ASUSWRT

Na nastavenie routera a monitorovanie siete je k dispozícii intuitívne používateľské rozhranie ASUSWRT. Vďaka rýchlej detekcii zariadení a ich pokročilému nastaveniu získate z vašej siete maximum. K dispozícii je aj funkcia rodičovskej kontroly umožňujúca obmedzenie prístupu pre jednotlivých používateľov a nastavenie siete pre hostí.


  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
2 400 Mb/s Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
2 400 Mb/s Hotovo!
Rýchlosť na 2,4 GHz
600 Mb/s Hotovo!
Rýchlosť na 5 GHz
1 733 Mb/s Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
3 × Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prečo píšete že má 2x USB, ked má len 1x USB ?

Jaká je frekvence procesoru?

Diskusia a poradňa k ASUS RT-AC2400U
Príslušenstvo pre ASUS RT-AC2400U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RT-AC2400U. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS RT-AC2400U. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS RT-AC2400U. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS RT-AC2400U.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií