Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS RT-AC5300 Gigabit Gaming Router

Zobraziť katalóg
ASUS RT-AC5300 Gigabit Gaming Router
4,5 4 hodnotení
WiFi router WiFi 5, 5334 Mb/s, Tri-band, 4×LAN, 1×WAN, 1×USB 2.0, 1×USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), 8× anténa, VPN, GLAN, IPv6, MU-MIMO, UPnP
Kód:  NM145r Produktové číslo:  90IG0201-BN2G00 Stránky výrobcu

ASUS RT-AC5300 Gigabit Gaming Router


Plynulé hranie online hier aj prehrávanie 4K videa

Trojpásmový router so silným pokrytím a sofistikovanými technológiami zabezpečí každému bezdrôtovému zariadeniu maximálnu rýchlosť 5 334 Mbps. V dvoch 5 GHz pásmach celkom podá 4 334 Mbps a 1 000 Mbps v pásme 2,4 GHz. Sieť GPN (Gamers Private Network), založená na riešení WTFast, automaticky optimalizuje rýchlosť tým, že vyberá najefektívnejšiu trasu pre herné pakety. Výsledkom je trvalo nižšia doba odozvy a minimálna strata paketov.

vypnuté
ASUS RT-AC5300

vypnuté
ASUS RT-AC5300

Rýchlejšie a stabilnejšie pripojenie

Technológia Tri-Band Smart Connect inteligentne vyberá optimálne pásmo pre každé zariadenie na základe rýchlosti zariadenia, sily jeho signálu a intenzity využitia jednotlivých pásiem. Na odstránenie miest so slabým signálom má 8 výkonných antén a funkciu Asus AiRadar, ktorá inteligentne posilňuje výkon.


USB zdieľanie a vlastný cloud

Na tele routeru nájdete USB 2.0 spolu s rýchlym USB 3.0. Pomocou jednoduchej aplikácie môžete v sieti zdieľať tlačiarne, úložné zariadenia alebo Dongle pre 3G/4G (HSPA+) pripojenie. So službou AiCloud máte dáta stále prístupné cez internet.

vypnuté
ASUS RT-AC5300

vypnuté
ASUS RT-AC5300

Intuitívne nastavenie

V grafickom používateľskom rozhraní ASUSWRT nájdete všetko nastavenie, monitorovanie a správy siete na jedinom mieste. Stačí iba pripojiť káble k routeru, otvoriť webový prehliadač a riadiť sa pokynmi sprievodcu inštaláciou v 3 krokoch.


Pokročilé zabezpečenie

AiProtection so systémom Trend Micro využíva trojstupňové zabezpečenie, ktoré robí z tohoto modelu jeden z najbezpečnejších routerov na trhu. Vďaka nemu dosiahnete v domácej sieti podnikovú úroveň zabezpečenia.

vypnuté
ASUS RT-AC5300
  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
5 334 Mb/s Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
5 334 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Tri-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
8 × Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
IPv6 Ready, VPN , Rodičovská kontrola Hotovo!
NAT funkcie
DMZ (Demilitarized Zone), UPnP Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
24,5 cm Hotovo!
Šírka
24,5 cm Hotovo!
Výška
6,5 cm Hotovo!

Farba

Farba
Červená, Čierna Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat kolik metrů je přibližně dosah tohoto routeru. Když nechám router za oknem potřebuji aby dosáhl na celou zahradu. Potřebuji pokrýt rádius cca 80 metrů jedním směrem o rozsahu 38°. Myslíte že signál dosáhne až na konec zahrady ? Předem děkuji

umi to wds

Jaka je propustnost mezi WIFI WAN a ETH WAN rozhranim?

Chcel by som sa spýtať či tá rýchlosť Internetu je aj tam kde bývam

dalo by sa dako overiť kde je aká rýchlosť ?

všade je takáto rýchlosť ?

Diskusia a poradňa k ASUS RT-AC5300 Gigabit Gaming Router
Príslušenstvo pre ASUS RT-AC5300 Gigabit Gaming Router Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RT-AC5300 Gigabit Gaming Router. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS RT-AC5300 Gigabit Gaming Router. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS RT-AC5300 Gigabit Gaming Router. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS RT-AC5300 Gigabit Gaming Router.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií