AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS RT-AC85P

Zobraziť katalóg
ASUS RT-AC85P
4,3 4 hodnotení
WiFi router s WiFi 5, 802.11 a/b/g/n/acaž 2400 Mb/s, Dual-Band, 3× externá anténa, WPS, WPA, WPA2, WPA-PSK a WPA2-PSK, odnímateľná anténa, gigabit LAN, QoS (Quality of Service), MU-MIMO, VPN a rodičovská kontrola
Kód:  NM145o9 Produktové číslo:  90IG04X0-MN3G00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS RT-AC85P

WiFi router ASUS RT-AC85P Možnosti pripojenia (porty)

Kvalitne spracovaný a rýchly, ASUS RT-AC85P ponúka kvalitné a rýchle internetové pripojenie. Pracuje na báze WiFi 5 a jeho vysielanie je typu Dual-Band, tzn. dvojpásmové. K dispozícii má 3 externé antény. Pokiaľ je potrebné, je možné antény jednoducho odňať. Zaplavte svoj domov internetom s rýchlosťou až 2400 Mb/s a pokiaľ sa pripojíte káblom, tak až 1 Gbit.

Hlavné vlastnosti WiFi routera ASUS RT-AC85P

  • Štýlový dizajn podčiarkuje farba, ktorá doplní každú domácnosť
  • WiFi router disponuje technológiou 802.11a (5GHz), 802.11b (2,4GHz), 802.11g (2,4GHz), 802.11n a 802.11ac
  • Rýchlosť bezdrôtového pripojenia dosahuje až 2400 Mb/s
  • Zabezpečená sieť vďaka šifrovaniu
  • Minimum starostí s inštaláciou, vládne ju každý
  • Ponúka konektor USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
  • Funkcia rodičovskej kontroly vám umožní viac strážiť svoje deti pred nevhodným obsahom
  • QoS umožňuje lepšiu správu toku dát v sieti
  • Vyšší výkon vďaka väčšiemu množstvu dátových tokov
  • Počet externých antén: 3
  • Počet interných antén: 1

Zabezpečte svoje dáta s routerom ASUS RT-AC85P

Vďaka routeru ASUS RT-AC85P bude vaše internetové pripojenie úplne bezpečné. K šifrovacím štandardom tohto routera totiž patria WPS, WPA, WPA2, WPA-PSK a WPA2-PSK. Nech už teda sťahujete dáta, pozeráte filmy alebo iba surfujete, môžete si byť istý, že vaše dáta budú v bezpečí.

Maximálna kontrola nad využitím šírky pásma

S pomocou funkcie riadenia dátových tokov (QoS) môžete u routera ASUS RT-AC85P upravovať využitie šírky zvoleného pásma, aby sieť fungovala na základe toho, čo potrebujete.

Nastavenie nie je náročné vďaka konštrukcii routera ASUS RT-AC85P

Sprevádzkovanie zvládne aj používateľ bez skúseností. S návodom, ktorý je súčasťou balenia, zvládnete prvotné nastavenie routera, a teda po prečítaní stačí len pripojiť káble a v niektorých prípadoch ešte zadať informácie získané od vášho poskytovateľa. Vo výbave tohto routera sa ukrýva aj tlačidlo WPS. To maximálne zjednoduší pripojenie zariadenia k routeru. Stačí stlačiť WPS tlačidlo na WiFi zariadení a ste pripojený k sieti.

WiFi router ASUS: Bezdrôtové pripojenie aj cez kábel

Dohromady s bezdrôtovým pripojením umožňuje router aj pripojenie ku káblovému LAN portu s prenosovou rýchlosťou až 1 Gbit. Pripojenie cez LAN port býva stabilnejšie a spravidla aj rýchlejšie, avšak výmenou za stratu všetkých výhod WiFi pripojenia. Pomocou USB konektora možno k routeru ASUS napojiť ďalšie periférie,. napríklad disk či tlačiareň.

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
2 400 Mb/s Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
2 400 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS, WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
3 × Hotovo!
Počet vnútorných antén
1 × Hotovo!
Typ antény
Odnímateľná Hotovo!

Rozhranie

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
8,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
533 g Hotovo!
Šírka
22 cm Hotovo!
Výška
15,8 cm Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mám dotaz, chcem pokryť byt - 100m2, približne v tvare stvorca, prakticky v kazdej izbe je aspon nejaky signal, so sucasnym routerom Asus AC58U, akurat 1 izba ktora lezi v opacnom rohu bytu, ma vypadky. Viete doporucit tento alebo nejaky iny silny router, silnejsi ako Asus AC58U?

Dobrý deň podporuje tento router aj túto funkciu: auto-MDIX/MDI ?

Dobrý den, měl bych pár dotazů na tento router: 1.) Jaký WiFi dosah má tento router? Projde signál skrze zdivo a silny strop, alespoň do prvního patra s dobrou a stabilní silou 3x čárky na tabletu? Můj současný router TP link ac 1200 dává maximálně 2x čárky a spíše jednu takže signál není dobrý ani stabilní. 2.) Opravdu tento router je dobrý a řeší online hraní na PC, že mohu hrát online hry s lepší odezvou ping a současně na ostatních zařízeních WiFi tabletu bude probihat stahovani nebo uploadovat soubory na internet bez ztráty kvality online hraní a nezvýší se hodně ping? Na současném routeru tp link ac 1200 mě přijde, že online hraní je nestálé a zvyšuje se mi ping z 16ms , které normálně mám( pokud neuplouduju soubory na internet ) klidně mě to lítá a drží se i na 100ms, což už je znát online hraní. 3.) Kolik zvládne připojených zařízeních na WiFi a lan? Současně máme doma připojené 1x PC a 4x tablet se smartphone. A WiFi občasné dochází k výpadkům WiFi připojení. A pokud spojení je tak zase rychlost je nestabilní a pomalá a to se zapnutou funkci QoS. Internet přes kabel lan funguje ok. Internet máme 50/5 Mb od O2 Děkujeme za případné odpovedi

Dobrý den, jak mám nastavit router pro VPN připojení mezi dvěma mac počítači s OS Catalina? Děkuji Ludvík Losos

Stačí USB výstup tohto wifi routeru na napájení napřímo připojeného, externího HDD, který ke svému bezproblémovému fungování potřebuje minimální napětí 900 mA?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda je nastavení v českém jazyce děkuji.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli by starší počítač dokázal přijmout takovoudle rychlost.

Je tento wifi router dobrý na hraní her bez Lagovani?

Diskusia a poradňa k ASUS RT-AC85P
Príslušenstvo pre ASUS RT-AC85P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RT-AC85P.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií