PET PET

Asus RT-AX86S

Zobraziť katalóg
Asus RT-AX86S
4,9 10 hodnotení
WiFi router s WiFi 6, 802.11 a/b/g/n/ac/ax, až 5700 Mb/s, Dual-Band, 1× GWAN, 4× GLAN, 3× externá anténa, WPS, WPA2, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise a WPA3, herný režim
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  AA1000a8s Produktové číslo:  90IG05F0-MO3A00 Stránky výrobcu
Asus RT-AX86S 222,90 € Momentálne nedostupné

Asus RT-AX86S

ASUS RT-AX86S - jeden z najlepších WiFi routerov na trhu

RT-AX86S je dvojpásmový router vybavený najnovšou generáciou bezdrôtového štandardu 802.11ax, ktorý zaistí rýchlosť WiFi pripojenia až 5 700 Mb/s. Vďaka kombinácii technológií OFDMA a MU-MIMO poskytuje štandard 802.11ax až štyrikrát rýchlejšiu priepustnosť než technológia 802.11ac na zariadeniach pripojených v prostredí s vysokou hustotou prevádzky pri navýšení kapacity siete.


5 GHz pásmo

Málo rušené prenosové pásmo, ktoré vám garantuje vysoké rýchlosti na úrovni 4804 Mb/s a stabilné pripojenie. Ideálne na streamovanie videa do viacerých zariadení súčasne.

2,4 GHz pásmo

Staršie prenosové pásmo, ktoré je vhodné pre menej dôležité domáce zariadenia. Prípadne pre hostí, ktorým stačí iba dočasný prístup. Router ponúka rýchlosť až 750 Mb/s.

USB porty

Vďaka rozhraniu USB 3.2 Gen 1 pripojte k počítačom v sieti externé pamäťové jednotky, tlačiarne, skenery a mnoho ďalších zariadení. S maximálnou možnou prenosovou rýchlosťou.

Gigabit LAN

ASUS RT-AX86S ponúka okrem WAN konektora aj štyri LAN konektory. Vždy s gigabitovou prenosovou rýchlosťou.

ASUS RT-AX86S s podporou AiMesh

Stretávate sa s vašim routerom s hluchými miestami WiFi? ASUS RT-AX86S podporuje ASUS AiMesh, jedinečnú technológiu sieťových pripojení, ktorá vytvára sieť pre celú domácnosť pomocou viacerých routerov ASUS. Vďaka jednoduchému centrálnemu ovládaniu a bezproblémovému roamingu môžu router ASUS RT-AX86S nastaviť aj začiatočníci.

ASUS AiProtection Pro

Zabezpečenie domácej siete je rozhodujúce, ak máte viac pripojených zariadení, a ešte viac, ak vlastníte zariadenie bez antivírusových funkcií, ako napríklad IoT zariadenia. ASUS RT-AX86S zadarmo disponuje ochranou AiProtection Pro platnou počas celej doby životnosti routera, vrátane najnovšieho bezpečnostného protokolu WPA3 a pokročilých rodičovských kontrol.

WiFi router Asus RT-AX86S

WiFi router Asus RT-AX86S

Mobilná aplikácia ASUS Router ponúkne plnú kontrolu nad ASUS RT-AX86S

Mobilná aplikácia ASUS Router je ideálny pomocník pre každého moderného používateľa. Ľahko dokážete spravovať sieťovú prevádzku, diagnostikovať problémy s pripojením, a dokonca aj aktualizovať firmvér, a to bez nutnosti spúšťať počítač.


Samostatná WiFi

Nechcete, aby každá návšteva poznala heslo do vašej primárnej WiFi? Stačí z mobilnej aplikácie vytvoriť samostatnú WiFi s vlastným heslom. Je to ľahké, ale zároveň maximálne bezpečné riešenie vďaka funkciám routera ASUS RT-AX86S.

WiFi router Asus RT-AX86S

WiFi router Asus RT-AX86S

Kľúčové vlastnosti WiFi routera ASUS RT-AX86S

  • Podpora WiFi 6 s rýchlosťou až 5 700 Mb/s a zabezpečenie WPA3
  • Ideálne do domácnosti, kde sa hrajú moderné on-line hry
  • Režim Mobile Game – minimalizujte oneskorenie a latenciu pre mobilné hry jednoduchým kliknutím na aplikáciu ASUS Router
  • Vytvorte flexibilnú a bezproblémovú Mesh sieť v celej domácnosti pomocou routerov kompatibilných s AiMesh
  • Zabezpečenie domácej siete na komerčnej úrovni – ASUS AiProtection Pro počas celej doby životnosti, poháňané Trend Micro

Špeciálna funkcia WiFi routera ASUS RT-AX86S

Pokiaľ radi hráte aj na mobile, tak s WiFi routerom ASUS RT-AX86S vám pobežia všetky hry maximálnou rýchlosťou. Stačí v mobilnej aplikácii aktivovať špeciálny herný mód, ktorý sústredí všetky zdroje práve na váš mobil.

WiFi router Asus RT-AX86S

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Počet portov s rýchlosťou 1 Gbit
5 Hotovo!
WiFi Typ
WiFi 6 Hotovo!
Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Prenosová rýchlosť LAN portov

Počet portov s rýchlosťou 1 Gbit
5 Hotovo!

Štandardy a frekvencie

WiFi Typ
WiFi 6 Hotovo!
Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
5 700 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť WAN portov
1 Gbit Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS, WPA2, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise, WPA3 Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
3 × Hotovo!
Počet vnútorných antén
1 × Hotovo!

Rozhranie

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
815 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pozor na to "S" na konci označení - jedná se o slabši HW verzi.

Opravte si popis. Je to verzia S, ktorá disponuje iba jedným usb 3.0, druhý usb konektor je 2.0

Dobrý den, zvažuji koupi dvou těchto WiFI routerů s tím, že bych je chtěl mezi sebou propojit LAN kabelem a zapnout na nich AiMesh. Potřeboval bych ale, aby na obou těchto routerech byl nastaven režim AiMesh na "AiMesh Router in AP mode", je to možné? Důvod: Skutečný router (bez WiFi) již doma mám a chtěl bych si ho ponechat, a rád bych aby všechny zařízení jak na WiFI tak na LAN byly ve "stejné síti bez zbytečného routování".

Toto je osekaná "S" verzia. S polovičným výkonom procesora, menšou pamäťou atd. Budete mať aj radu "U"?Lebo toto nie je bohvie čo za tu cenu (odporúčam porovnať na asus.sk/cz).

Muz mi někdo říct, kdy bude routr skladem? Objednal a zaplatil jsem 26.6. s tím že měl být dstupny 4.7. od té doby se termín posunul 6x a dnes zase na 23.8. To je akorát vtip?

Diskusia a poradňa k Asus RT-AX86S
Príslušenstvo pre Asus RT-AX86S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus RT-AX86S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus RT-AX86S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus RT-AX86S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Asus RT-AX86S.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií