AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS RT-N11P

Zobraziť katalóg
ASUS RT-N11P
4,7 201 hodnotení
WiFi router – 802.11b/g/n až 300 Mbps, 1× WAN, 4× LAN, 2× 5dBi antény, 4× SSID, WPS
Kód:  NM145m6 Produktové číslo:  90IG01D0-BR3030 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS RT-N11P

Zariadenie 3 v 1

Asus RT-N11P v sebe kombinuje router, prístupový bod a rozširovač pokrytia bezdrôtovým signálom. Router triedy Wireless-N s rýchlosťou 300 Mb/s ponúka káblové aj bezdrôtové pripojenie optimalizované špeciálne pre malé firmy a domácnosti. Pomocou technológie 2T2R MIMO a dvojice externých antén s vysokým ziskom 5 dBi zaisťuje RT-N11P širšie pokrytie a vyšší bezdrôtový výkon.


Široké pokrytie

O silnejší signál a širšie pokrytie vo veľkých domácnostiach a kanceláriách sa starajú externé antény s vysokým ziskom 5 dBi. Toto je ideálne aj pre viacposchodové budovy, kde sú jednotlivé zariadenia umiestnené na rôznych poschodiach.


Riadenie prístupu hostí k sieti

Internetové pripojenie teraz môžete bezpečne zdieľať s hosťami bez toho, aby bolo nutné zverejniť vaše osobné heslo alebo sieťové prostriedky. Funkcia ASUS Guest Network umožňuje vytvoriť až tri nezávislé siete pre hostí so samostatnými heslami a prístupovými oprávneniami. Hostia pritom nebudú mať prístup k vašej primárnej sieti ani k ostatným pripojeným zariadeniam.


Jednoduché nastavenie v 3 krokoch


Dokonalá kontrola a optimalizácia

V intuitívnom používateľskom rozhraní ASUSWRT na jednom mieste nájdete všetky aplikácie potrebné pre nastavenie, monitorovanie a správu siete. Celkom nové rozhranie vám umožní spravovať všetky adaptéry a nastavenie prostredníctvom jediného grafického panela. Aktualizácie možno takisto vykonávať jediným kliknutím.


Rýchle a jednoduché rozšírenie pokrytia bezdrôtovým signálom

Režim univerzálneho opakovača okamžite rozširuje dosah WiFi signálu bezdrôtového routera s ľubovoľným štandardom. Zachováva pritom bezproblémové a rýchle pripojenie aj vo väčších či viacposchodových budovách.


Podpora VPN servera

Nastavenie VPN servera je veľmi jednoduché. Rýchlo získate prístup k webu a dátam – bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate. So šifrovaním PPTP budú vaše dátové prenosy zabezpečené a dôverné.

 
  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Nastavenia, funkcie a grafické rozhranie v slovenčine ASUSWRT nájdete TU

Parametre a špecifikácia

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
WiFi Typ
WiFi 4 Hotovo!
Pásma WiFi
2,4 GHz Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
WiFi Typ
WiFi 4 Hotovo!
Pásma WiFi
2,4 GHz Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
100 Mbit Hotovo!

Typ

Typ
Single-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
2 × Hotovo!
Zisk antény
5 dBi Hotovo!

Rozhranie

NAT funkcie
DMZ (Demilitarized Zone) Hotovo!
Maximálny počet SSID
4 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
11,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
180 g Hotovo!
Šírka
14,6 cm Hotovo!
Výška
2,4 cm Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Podporuje tento model IPv6?

Obsahuje balení ethernet kabel ???

Dobrý deň, viete že predávate router ktorý zo strany výrobcu nieje už dlho podporovaný? Posledný update fw.: 2017/03/31 Verzia 3.0.0.4.380.7378 Alebo máte informácie o nejakej pripravovanej aktualizácií ? Lebo rok 2017 je už dávno za nami a vzhľadom na bezpečnosť ide už o zastarané zariadenie.taktiež rt-n12+

Dobrý den. Má tento router onímatelné antény? Popřípadě prosím o doporučení routeru s oddělávací antenou. Díky

Dobrý den, kolika kanály disponuje tento router? Dal by se použít pro hraní her náročných na wifi síť i při více zařízeních připojených najednou?

Dobrý Den, Chtěl bych se zeptat jestli pomůže router k lepšímu pingu jestli to nebude tak že to bude 350 ping

Dobrý den, jaký má tento router dosah - metry ? Potřebuji komunikaci aplikace(prohlížeče) s mixpultem do 100 m. Je tato rychlost dostatečná na přímé ovládání ? Děkuji Petr N.

Zdravim, neviete nahodou ci tento routrik ma aj VPN Clienta, alebo iba VPN Server? Dakujem

Dobrý den, Po zakoupení wifi routeru proběhla jednoduše instalace. PC a mobily OK ale nedaří se mi připojit TV. Můžete mi prosím poradit? Zuzana

Dobrý den, potřebuji rozšířit síť v prodejně. Router by měl přijímat wifi signál a tento prostřednictvím 2x LAN vést přímo do dvou PC a dále rozšířit signál pro další zařízení. Je toto vhodné zařízení? Případně prosím o doporučení jiného. Díky

12
Diskusia a poradňa k ASUS RT-N11P
Príslušenstvo pre ASUS RT-N11P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RT-N11P. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS RT-N11P. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS RT-N11P. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS RT-N11P.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií