Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS RT-N12K

Zobraziť katalóg
ASUS RT-N12K
4,8 15 hodnotení
WiFi router – 802.11b/g/n až 300 Mbps, 1× WAN, 4× LAN, 2× 5dbi antény, 4× SSID, WPS, klient režim
Kód:  NM145n18 Produktové číslo:  90-IG10002MB1-3PA0 Stránky výrobcu

ASUS RT-N12K

Zariadenie 3 v 1

Asus RT-N12K v sebe kombinuje router, prístupový bod a rozširovač pokrytia bezdrôtovým signálom. Router triedy Wireless-N s rýchlosťou 300 Mb/s ponúka káblové aj bezdrôtové pripojenie optimalizované špeciálne pre malé firmy a domácnosti. Pomocou technológie 2T2R MIMO a dvojice odnímateľných antén s vysokým ziskom 5 dBi zaisťuje RT-N12K širšie pokrytie a vyšší bezdrôtový výkon.


Extrémne dlhý prevádzkový dosah

Toto jedinečné a efektívne zariadenie so zabudovaným zosilňovačom signálu výrazne zlepšuje pokrytie signálom aj jeho kvalitu. Pokročilá výkonná technológia od spoločnosti ASUS zvyšuje silu signálu, umožňuje takmer zdvojnásobiť jeho dosah.


WiFi pripojenie pre všetky káblové aj bezdrôtové zariadenia

RT-N12K možno prostredníctvom siete WiFi pripojiť k vášmu routeru, prístupovému bodu alebo verejnému hotspotu a rozšíriť akékoľvek káblové alebo bezdrôtové zariadenie možnosťou pripojenia na internet. V tejto konfigurácii je aktívna funkcia NAT, firewall aj DHCP server.


 
  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
WiFi Typ
WiFi 4 Hotovo!
Pásma WiFi
2,4 GHz Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
WiFi Typ
WiFi 4 Hotovo!
Pásma WiFi
2,4 GHz Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
100 Mbit Hotovo!

Typ

Typ
Single-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
2 × Hotovo!
Typ antény
Odnímateľná Hotovo!
Zisk antény
5 dBi Hotovo!

Rozhranie

NAT funkcie
UPnP Hotovo!
Maximálny počet SSID
4 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
12,8 cm Hotovo!
Šírka
17,9 cm Hotovo!
Výška
2,8 cm Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřebuji se zařízením připojit ke své stávající WiFi a poslat ji do dalších zařízení pouze po kabelu bez zopakování původního WiFi signálu. (Vím že se zopakováním signálu to umí například model RT-N12, ale to nechci.) Je pro tento účel režim "Klient" správná volba, nebo potřebuji nějaké jiné zařízení? Děkuji

Odnímatelná anténa jaký má konektor

Dobrý deň,je tento router vhodný na pripojenie optickej siete?

Dobry den. Chcel by som toto zariadenie pouzit na rozsirenie Wifi a pripojenie dalsich PC a IP kamery do siete cez LAN. Konkretne mam TP-LINK CPE210 v rezime AP. Na tento AP by som chcel pripojit ASUS RT-N12K v rezime klient, a rozsirovat WIFI signal dalej a zaroven pripojit dalsie zariadenia cez LAN. Podla popisu by to malo byt mozne?

Dobrý den, koupil jsem si tento router s funkcí klient. Chtěl jsem se připojit na síť upc wifi free. Síť upc wifi free vidím, ale nelze se k ní připojit, píše to hlášku Non supported Authentication Method. Znamená to, že router ve funkci klient neumi wpa2 enterprise? Lze to nějak vyřešit? Děkuji

Dobrý den Potřebuji znát zda tedy má tento router mod Klient nebo ne. Tím myslím abych se s tímto routerem mohl připojit k jiné wi-fi (ap) síti ke které mám přístup. (nemyslím tím WDS bridge apod.). Připojení k wi-fi síti jako např. u notebooku připojení k wi-fi (ap). Děkuji

Dobrý den když tento router doma zapojí a nainstaluji půjde bez problému ?? nebude potřebovat něco ?

Toto zařízení nemá podle specifikace výrobce klientský režim. Podle popisu je to router, AP a opakovač. Jak je to ve skutečnosti?

Diskusia a poradňa k ASUS RT-N12K
Príslušenstvo pre ASUS RT-N12K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RT-N12K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS RT-N12K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS RT-N12K. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS RT-N12K router.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií