Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS RT-N18U

Zobraziť katalóg
ASUS RT-N18U
4,8 379 hodnotení
WiFi router – 802.11b/g/n až 600Mbps, technológia High Power, 1x GWAN, 4x GLAN, 1x USB 2.0, 1x USB 3.0, WPS, 4 SSID
Kód:  NM145n74 Produktové číslo:  90IG00L0-BM3G20 Stránky výrobcu

ASUS RT-N18U

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
ASUS RT-N18U

Rýchly, spoľahlivý a výkonný

Srdcom routeru RT-N18U je výkonný, ale energeticky efektívny procesor ARM Cortex A9 s frekvenciou 800 MHz, ktorý sa stará o rýchlu a bezproblémovú prevádzku. 128 MB pamäte typu Flash a 256 MB pamäte DDR3 RAM ďalej zvyšuje výkon v oblasti multitaskingu a podporujú až 300 000 súbežných dátových reakcií, čo robí z routeru RT-N18U ideálnu voľbu pre multimediálne aplikácie, ako je streamovanie HD videa, online hranie alebo zdieľanie súborov .


AiCloud

ASUS AiCloud ponúka najucelenejšiu, najprístupnejšiu a najbezpečnejšiiu cloudovú platformu. Jedná sa o bezplatnú aplikáciu pre zariadenia s operačnými systémami iOS a Android, ktorá umožňuje jednoduchú synchronizáciu, zdieľanie, streamovanie a prístup k celému obsahu úplne odkiaľkoľvek. Zdieľanie je ľahšie ako kedykoľvek predtým vďaka bezpečným odkazom, ktoré možno posielať prostredníctvom e-mailov, správ SMS aj ďalšími spôsobmi.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
AiCloud

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Integrovaný USB port

Viacúčelový integrovaný USB port

Pomocou dvoch vstavaných USB portov môžete pripojiť externé úložné zariadenia, tlačiarne, skenery a mnoho ďalších USB zariadení, ktoré chcete zdieľať so svojím PC pripojeným k sieti. K zariadeniam pripojeným k sieti budete mať ľahší prístup než kedykoľvek predtým. Pohodlne umiestnený predný port USB 3.0 poskytuje 10× rýchlejší prenos dát než rozhranie USB 2.0, takže je ideálny pre vysokorýchlostné zdieľanie súborov alebo prehrávanie audia či HD videa.


Dokonalé zabezpečenie a súkromie

Ponúka jednoduché nastavenie servera VPN a klienta VPN pre zabezpečený a súkromný prístup k domácej sieti alebo k internetu. Server VPN s podporou protokolov OpenVPN a PPTP možno ľahko nastaviť, bez toho aby bolo potrebné používať platené služby.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Zabezpečenie a súkromie

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Grafické rozhranie ASUSWRT

Optimalizácia s rozhraním ASUSWRT

Ľahko použiteľné a vysoko intuitívne grafické rozhranie ASUSWRT vám ponúka dokonalú správu siete. Či ste hráč alebo milovník HD médií, budete nadšení z vyššieho výkonu, ktorý vám funkcia Smart Quality of Service prinesie. Ďalšia užitočná funkcia je funkcia Download Master, ktorá sa stará o dosiahnutie lepšej produktivity a správy siete. Vďaka nastaveniu jediným kliknutím dosiahnete jednoduchého riešenia problémov, nastavenia tlačiarne a rodičovskej kontroly.


Lepší online multitasking

Výkonný online multitasking podporujúci až 300 000 súbežných dátových relácií poskytuje v porovnaní s bežnými routermi 20-násobnú kapacitu. Ani pri vysokom zaťažení tak nezaznamenáte sebemenšie spomalenie. Vďaka viacnásobnému sťahovaniu sa môžete tešiť na veľmi rýchlu a plynulú prácu v sieti. Výsledkom väčšieho počtu dátových relácií je rýchlejšie a plynulejšie prehrávanie HD obsahu a online hranie bez akéhokoľvek oneskorenia, a to dokonca aj pri prebiehajúcom sťahovaní.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Multitasking

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Vysoký výkon

Vyšší výkon

Router RT-N18U je vybavený technológiou TurboQAM, ktorá zvyšuje rýchlosť bezdrôtového pripojenia v 2,4 GHz pásme z 450 Mb/s až na 600 Mb/s, čo zodpovedá 33% navýšeniu výkonu bezdrôtového pripojenia. Každá činnosť, ktorú vykonávate online, bude od teraz rýchlejšia.

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Nastavenia, funkcie a grafické rozhranie v slovenčine ASUSWRT nájdete TU

Parametre a špecifikácia

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
600 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!
Typ
Single-Band Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
600 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Single-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
3 × Hotovo!
Typ antény
Odnímateľná Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
Odnímateľná anténa, Gigabit LAN, USB pre printserver, IPv6 Ready, UPnP, VPN , Rodičovská kontrola Hotovo!
Maximálny počet SSID
4 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
15 cm Hotovo!
Šírka
20,7 cm Hotovo!
Výška
3,7 cm Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych jsem se Vás zeptat, na porovnání s tímto routerem ASUS RT-AC1200G+ . Stojí oba stejně. Který je lepší pro pokrytí bytu 3+1. Děkuji Vám za odpověď.

Zdravim. Chcem sa spytat na USB pripojenia. Planujem na tento router napojit tlaciaren do USB 2 portu a 1000GB 2,5" harddisk do USB portu 3. Je to mozne? Resp. ten harddisk nema vlastne napajanie a je napajany priamo z USB, je tento dostatocne dimenzovany?Dakujem Milan

Jaké silnější antény jdou našroubovat na router? Moc děkuji za pomoc. Teď tam jsou 5dbi.

da sa pouzit ako repeater

je tento router dobry na fifu 19 online hrani?

Dobrý den, routerum moc nerozumím tak bych se chtěl zeptat jestli je těžké si router nastavit. Popřípadě jestli je všechno k tomu potřebné uvedené v manuálu.

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať na tento router či je vhodný do domu s 40cm stenami a rozloha domu je 200m2 .Bude dostatočný?

Dobrý den. Je to ADSL2 rouetr?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda jde připojit i k HD DWR Mediaboxu od UPC. Tento Mediaboxu od UPC má slabý signál. Děkuji za odpověď

Dobrý den. Má trochu problém, zařízení, která jsou připojená přes wifi se mezi sebou nevidí. Netušíte prosím čím by to mohlo být? Děkuji

123
Diskusia a poradňa k ASUS RT-N18U
Príslušenstvo pre ASUS RT-N18U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RT-N18U. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS RT-N18U. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS RT-N18U. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS RT-N18U.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií