Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS S1

Zobraziť katalóg
ASUS S1
4,4 6 hodnotení
Projektor prenosný, nat. WXGA (854x480), 200 ANSI lm, LED, kontrast 1000:1, USB 2.0, HDMI
Kód:  WA091 Produktové číslo:  90LJ0060-B00120 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS S1

Hľadáte projektor, ktorý by vám mohol byť stále po boku a poskytol kvalitný obraz? Asus S1 je malý, ľahký, vybavený batériou a vystačí si s telefónom, tabletom alebo notebookom. Projektor s LED technológiou je ideálny pre mobilných užívateľov, ktorí chcú cestovať naľahko. Asus S1 sa dizajnovo inšpiroval v sérii Zen, z ktorej si berie skvele vyzerajúce kovový povrch s jemne brúsenou kružnicou. Samotné 3 cm výšky a 342 gramov si ľahko nájdu miesto v kufríku aj taške.

Zvedavosť diváka pritiahne nekompromisný vizuálny zážitok sa 100% sýtosťou farieb podľa NTSC. Vaše myšlienky, videá alebo vaše obrázky môžu byť na plátnu v okamihu. Projektor sa rýchlo vypne/zapne, Pretože LED lampa nepotrebuje dodatočne chladiť alebo na začiatku zahriať. Hodí sa aj do priestorovo obmedzených priestorov. Stačí vám obyčajný meter od plátna a získate obraz s uhlopriečkou 41 ". Svetelný zdroj LED pomáha ušetriť na nákladnom servise za lampu alebo filtre. S životnosťou až 30000 hodín vydrží každodenné 8hodinove svietenia po dobu 10 rokov.

Port HDMI s podporou MHL je kompatibilný s rôznymi zariadeniami. HDMI zaisťuje kompatibilitu s notebookmi, prehrávačmi médií i hernou konzolou, zatiaľ čo Mobile High-Definition Link (MHL) umožňuje prenos obsahu z MHL kompatibilného mobilného zariadenia. Aby si projektor vystačil len so zdrojom signálu, preberá osvedčenú zvukovú technológiu SonicMaster. Výnimočný zvukový sprievod vo vysokej kvalite vylepší multimediálne projekciu na jedinečný audio-vizuálny zážitok. Prípadne je možné pripojiť externé reproduktory.

Vstavaná nabíjateľná batéria vám poskytne až 3 hodiny projekcie bez káblov. To znamená, že máte projekcie kdekoľvek budete chcieť, bez toho aby ste sa museli starať, kde je najbližšia zásuvka. Načo vám však je integrovaná batéria v projektore, keď vám dochádza energia v telefóne, z ktorého vediete projekciu? Práve preto slúži aj ako energetická banka pre USB dobíjanie mobilnej elektroniky.

Parametre a špecifikácia

Natívne rozlíšenie
854 × 480 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
854 × 480 px Hotovo!
Kontrast
1 000:1 Hotovo!
Minimálna projekčná vzdialenosť
0,73 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
2,43 m Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
854 × 480 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
854 × 480 px Hotovo!
Kontrast
1 000:1 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
0,73 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
2,43 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
76,2 cm (30 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
254 cm (100 ") Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
LED Hotovo!
Životnosť
29 411,77 h (1 225,49 d) Hotovo!
Hlučnosť
32 dB Hotovo!
Maximálna spotreba
32 W Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
Ďalšie pripojenie
Slúchadlový výstup Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
Audio jack výstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na stôl Hotovo!

Rozmery

Šírka
11,05 cm Hotovo!
Výška
3,07 cm Hotovo!
Hĺbka
10,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,34 kg Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Chcete poradiť? Vyskúšajte nášho sprievodcu výberom projektora.


» Všetky LED projektory
» Všetky mini projektory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Porodí mi nekdo jak propojit projektor Asusus s1 se smartfonem nebo tabletem s notbukem funguje výborne ale s telefonem nekomunikuje.

Poradí mi někdo jak propojit projektor s mobilem? Když je v návodu ze je kompatibilní s S NOTE4? Potřebuje k tomu něco? S pc funguje, ale s mobilem nemá signál...

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, zda tento projektor lze použít pouze na baterii nebo zda má i klasický napájecí kabel? Děkuji.

Diskusia a poradňa k ASUS S1
Príslušenstvo pre ASUS S1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS S1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS S1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS S1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS S1.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií