Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS Seashell-KR růžová

Zobraziť katalóg
ASUS Seashell-KR růžová
3,8 6 hodnotení
Myš USB drátová, optická, vhodná k notebooku
Kód:  NA745c1 Produktové číslo:  90-XB08OAMU00090- Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS Seashell-KR růžová

ASUS Seashell KR je naozaj jedinečná myška, najmä vďaka tomu, že sa je jej vzhľad inšpirovaný svetoznámym dizajnérom Karimom Rashidom.Je veľmi kompaktný a vďaka tomu aj ľahko prenosná.Jej názov lastúra (Seashell) vyplýva z tvarovanie tela, ktoré jej pripomína.Názov zároveň korešponduje s atraktívnou sadou netbookov rovnakej značky.Nič Vám ale samozrejme nebráni využitie myši u akéhokoľvek počítača u USB rozhraním.ASUS Seashell KR je vybavená precíznym optickým senzorom s rozlíšením 1000 DPI a pre prácu nevyžaduje nevyhnutne podložku.Je vhodná pre ľavákov i pravákov a dodáva sa v dvoch farebných prevedeniach.

Parametre a špecifikácie:

Tlačidlá:
3 (vrátane kolieska)

Senzor:
Typ: optický
Rozlíšenie: 1000 DPI

Rozhranie:
USB 2.0

Podporované OS:
Windows 7/Vista/XP/2000
Mac OS X 10.1 alebo vyššia

Farba:
Ružová

Rozmery:

54 x 85 x 28 mm

Hmotnosť:
54 g

Parametre a špecifikácia

Šírka
5,4 cm Hotovo!
Výška
2,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
54 g Hotovo!
Typ
Cestovná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
5,4 cm Hotovo!
Výška
2,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
54 g Hotovo!

Použitie myši

Typ
Cestovná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 000 DPI Hotovo!

Farba

Farba
Ružová Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS Seashell-KR růžová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Seashell-KR růžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Seashell-KR růžová. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Seashell-KR růžová. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS Seashell-KR růžová.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií