Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

ASUS Transformer Pad TF103CG 16GB 3G čierny + dock s klávesnicou

Zobraziť katalóg
ASUS Transformer Pad TF103CG 16GB 3G čierny + dock s klávesnicou
4,6 7 hodnotení
Tablet - Intel Atom Dual-Core Z2520 1.2 GHz Clover Trail +, dotykový 10.1 "1280x800 IPS, RAM 1GB, interná pamäť 16GB, microSD až 64GB, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G modem, GPS, 2x kamera 2MPx + 0.3MPx, microUSB, USB 2.0 , dokovacia stanica s klávesnicou, Google Android 4.4
Kód:  NA041a6 Produktové číslo:  TF103CG-1A012A Stránky výrobcu
ASUS Transformer Pad TF103CG 16GB 3G čierny + dock s klávesnicou Predaj skončil

ASUS Transformer Pad TF103CG 16GB 3G čierny + dock s klávesnicou

Asus Transformer Pad TF103CG je stelesnením okúzľujúceho dizajnu spojeného s vycibreným výkonom. Jeho povrchová úprava a štýlové farebné spracovanie zaujme na prvom pohľad a už vás nepustí. Transformer Pad TF103CG rozhodne nie je žiadnou šedou myškou. Kdekoľvek sa s ním ocitnete, tam budete stredom pozornosti a každý si vás dobre zapamätá. To všetko s podporou najnovšieho a tablety špecificky optimalizovaného operačného systému Android 4.4 KitKat a spústy exkluzívnych predinštalovaných aplikácií, ktoré robia používanie tohto tabletu dokonale intuitívnym.

Procesor Intel Atom Z2520 obsahuje dve vysoko výkonná výpočtová jadra . Precízne vyladenie celého systému potom zaisťuje dokonale plynulé hranie aj prehrávanie videa vo Full HD rozlíšení 1080p . Najmodernejšia zobrazovacia technológia IPS ponúka takmer neobmedzené pozorovacie uhly , A to bez nežiaduce farebné degradácie. Vysoká úroveň maximálneho jasu navyše robí sledovanie komfortné aj vonku pri bežnom slnečnom svite, rovnako ako vo vnútornom prostredí. Samozrejmosťou je dokonale verné zobrazenie fotografií, takmer ako na vytlačenom papieri. Všetko v naozaj jemnom rozlíšenie 1280 × 800 bodov , Vďaka ktorému len ťažko zachytíte jednotlivý obrazový bod.

Pri používaní väčšiny tabletov sa pomerne často dostanete do situácie, kedy vám skutočne chýba ozajstná hardvérová klávesnica . Od toho je tu Transformer! Stačí pripojiť dodávanú dokovaciu stanicu, a počas niekoľkých málo okamihov premeniť tabliet v plnohodnotný netbook. Zároveň tak predĺžite výdrž batérie tabletu až na 9 hodín , A získate dodatočný port USB 2.0. Vysoko kvalitný touchpad je tiež samozrejmosťou. K dispozícii budete mať aj dvojicu fotoaparátov - ten predný môžete využiť napríklad na videohovory.

Revolučný a tablety optimalizovaný operačný systém Android 4.4 vám umožní naplno využívať potenciál tohto skvelého tabletu. Sprostredkováva maximálne intuitívne prehliadanie webových stránok aj komunikáciu s ostatnými užívateľmi. Vďaka službe Google Play si potom môžete stiahnuť nepreberné množstvo platených aj neplatených programov presne podľa vašich preferencií. Prítomnosť 3G modulu vám dovolí surfovať na internete bez nutnosti hľadania WiFi sietí.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, může mi někdo poradit v čem se liší tablet s dokovací stanicí Asus Transformer Pas 103 C a 103 CG krom ceny? Cca rozdíl 1300,-Kč? Děkuji Pravečková NA041a1 X NA041a6

Diskusia a poradňa k ASUS Transformer Pad TF103CG 16GB 3G čierny + dock s klávesnicou
Príslušenstvo pre ASUS Transformer Pad TF103CG 16GB 3G čierny + dock s klávesnicou
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Transformer Pad TF103CG 16GB 3G černý + dock s klávesnicí. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Transformer Pad TF103CG 16GB 3G + Dock mit Tastatur (Tschechische Layout). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Transformer Pad TF103CG 16GB 3G + Dock mit Tastatur (Tschechische Layout). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS Transformer Pad TF103CG 16GB 3G černý + dock s klávesnicí.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií