Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS Travelair AC 32GB

Zobraziť katalóg
ASUS Travelair AC 32GB
4,0 1 hodnotení
Dátové úložisko 32 GB, WiFi 300B / g / n / ac, Dual-band, NFC, slot na SD / SDHC / SDXC kartu, integrovaná batéria 3000mAh
Kód:  NM360b Produktové číslo:  WSD-A1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS Travelair AC 32GB

Vyžadujete vysokou rychlost pro sdílení médií a zálohy z mobilních zařízení? Travelair AC je přenosný bezdrátový flashdisk a čtečka karet pro mobilní zařízení, které nabízí až 3× větší rychlost přenosu než u jiných bezdrátových zařízení pro ukládání dat. A to je perfektní pro HD videa, sdílení vysoce kvalitních fotografií a velkých souborů. Spolu s intuitivní doprovodnou aplikací ASUS AiDrive můžete bezdrátově přistupovat k obsahu uloženém na Travelair AC nebo na SD kartě ze svého smartphonu nebo tabletu.

Klíčové vlastnosti

  • Kompaktní, vysokorychlostní rozšíření kapacity telefonu (32 GB + SD karta)
  • Snadné prohlížení a sdílení fotografií, videí a uložených souborů
  • Funkce pro inteligentní zálohování videa a fotografií
  • Aplikace ASUS AiDrive pro Android, iOS a zařízení Kindle Fire
  • Univerzální streamování přes UPnP
  • Baterie s životností až 10 hodin (3000 mAh při hmotnosti 120 g)

Moderní přístup

S velmi rychlým standardem 802.11ac se z Travelair AC stává výkonný nástroj pro rychlé mobilní zálohování, plynulé streamování filmů i pro plynulé přecházení mezi fotografiemi. Vysoká rychlost uspokojí současně až 5 zařízení a až 3 streamovaná HD videa. Technologie NFC navíc proces prvotního připojení zjednodušuje na pouhý dotek NFC zařízení.

Široká podpora

Je jasné, že ne každé zařízení má WiFi 802.11ac. Dvoupásmová WiFi však zajišťuje nejvyšší rychlost i kompatibilitu s širokou řadou zařízení. Po připojení k domácí síti umí Travelair AC streamovat multimediální obsah k široké škále zařízení s podporou UPnP včetně chytrých televizorů, notebooků, smartphonů a tabletů.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
32 GB (0,03 TB) Hotovo!
Šírka
86 mm (8,6 cm) Hotovo!
Výška
21 mm (2,1 cm) Hotovo!
Hĺbka
86 mm (8,6 cm) Hotovo!

Typ úložiska

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
32 GB (0,03 TB) Hotovo!

Rozmery

Šírka
86 mm (8,6 cm) Hotovo!
Výška
21 mm (2,1 cm) Hotovo!
Hĺbka
86 mm (8,6 cm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
120 g (0,12 kg) Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Vlastnosti

Rozhranie externé
USB 2.0, WiFi Hotovo!

Úložisko

Počet pozícií osadených diskom
1 × Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Aká maximálna veľkosť SD karty je podporovaná týmto zariadením?

Diskusia a poradňa k ASUS Travelair AC 32GB
Príslušenstvo pre ASUS Travelair AC 32GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Travelair AC 32GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Travelair AC 32 Gigabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Travelair AC 32 Gigabyte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS Travelair AC 32 gigabájt.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií