Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS TUF B360-PRO GAMING WIFI

Zobraziť katalóg
ASUS TUF B360-PRO GAMING WIFI
Základná doska Intel B360, socket Intel 1151 Coffee Lake, PCI Express 3.0, 2× PCIe x16, 4× PCIe x1, 4× DDR4 2666MHz (OC), 6× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 1Gbps, Bluetooth, HDMI, VGA, 8ch zvuková karta, RGB podsvietenie, formát ATX
Kód:  AC263c1d Produktové číslo:  90MB0XI0-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS TUF B360-PRO GAMING WIFI

Základná doska ASUS TUF B360-PLUS GAMING WIFI je vybavená modernou päticou LGA 1151 a čipovou súpravou Intel B360. Vďaka tomu je zaistená podpora žiadaných procesorov radu Intel Coffee Lake. Doska je osadená prvotriednymi súčiastkami spĺňajúcimi armádne štandardy a prechádza radom prísnych záťažových testov na serverovej úrovni.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS TUF B360-PLUS GAMING WIFI

  • Moderná základná doska s čipsetom Intel B360
  • Pripravená na osadenie výhradne novými procesormi 8. generácie Intel Coffee Lake
  • DIGI + VRM poskytuje doske správnu úroveň napätia
  • 4 sloty pre pamäťové moduly typu DDR4 s rýchlosťou až 2 666 MHz
  • Mimoriadne kvalitné prevedenie s použitím kvalitnejších komponentov
  • Podpora viacerých grafických kariet v režime 2-Way AMD CrossFireX
  • Technológia SafeSlot pre bezpečne pripojenie ťažkých grafických kariet
  • 8-kanálový čip Realtek ALC 887 pre špičkový zvuk
  • Integrovaná duálna WiFi v štandarde 802.11ac s podporou technológie MIMO + Bluetooth 5.0

Prémiový rad ASUS TUF

Základné dosky série TUF sú starostlivo navrhnuté tak, aby mali zaistenú nekompromisnú kompatibilitu s obsiahlym zoznamom ďalších produktov na trhu. Či už ide o grafické karty alebo pamäťové moduly. Najmä dôležitá je až 2× účinnejšia ochrana proti elektrostatickým výbojom. Vďaka tomu sú jednotlivé komponenty na doske výrazne odolnejšie a majú celkovo predĺženú životnosť.

Ideálne pre CPU Coffee Lake

Doska podporuje iba nové procesory Intel Coffee Lake, ktoré sú aktuálne k dispozícii až v šesťjadrových variantoch. Ďalej nesmú chýbať sloty pre pamäte typu DDR4 s maximálnou kapacitou 64 GB. Ak preferujete rýchly prenos dát, tak pre vás máme dobrú správu. Okrem starších USB máte totiž k dispozícii aj moderné USB 3.1 s jedným konektorom typu USB-C.

Použite rozhranie M.2 pre systémové SSD

Pre pripojenie rýchleho SSD vybavil výrobca základnú dosku moderným rozhraním M.2. Rozhodne odporúčame použiť túto možnosť pre disk s operačným systémom Microsoft Windows 10. Nárast celkovej rýchlosti systému je naozaj citeľný.

Aura Sync a svetelné efekty

Doska je vybavená technológiou Asus Aura Sync, ktorá z vášho herného počítača urobí ozajstného fešáka. Môžete si totiž prispôsobiť efektné RGB LED podsvietenie presne podľa vášho štýlu. Využite rad pripravených efektov pre lepší výsledok. Môžete tak nastaviť, aby podsvietenie blikalo do rytmu hudby alebo indikovalo stav teploty procesora. Výber je úplne na vás. Výhodou je spárovanie aj s ďalšími kompatibilnými komponentmi ako sú grafické karty, klávesnica alebo myš.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel B360 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel B360 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 666 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFire Technologies Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC887 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!

Rad

Rad
Asus TUF Gaming Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

lze používat: ASUS GeForce GT1030-2G-BRK: https://www.alza.cz/asus-geforce-gt1030-2g-brk-d5553591.htm Intel Core i3-9100F: https://www.alza.cz/intel-core-i3-9100f-d5593389.htm děkuji předem za odpověď

Dobry den, je tato deska kompatibilní s i5 9400f bez úpravy Biosu?

Dobrý deň. Prijíma WiFi signál aj s frekvenciou 5GHz

dobrý den, lze se připojit na WIFI i bez antény ? koukám že je tam vstup pro anténu ale jelikož uvádíte, že je tam integrovaná wifi tak si nejsem jist

je tahle deska kompatibilní s intel core i5 9600 (cofee lake) bez updatu biosu?

půjdena to i5 9600k bez updatu biosu?

po zapojeni vsetkych komponentov hdmi nefunguje len vega vystup. zostava je bez samostatnej grafickej karty len gpu v cpu

Htěl jsem zeptat jestli k této základní desce lze bez problémů použít tento procesor Intel Core i5-9400F

Dobrý deň chcel by som sa spýtať či môžem použiť tieto ramky do tejto základnej dosky? https://m.alza.sk/patriot-viper4-seires-16gb-kit-ddr4-sdram-3000mhz-cl16-d4591590.htm

12
Diskusia a poradňa k ASUS TUF B360-PRO GAMING WIFI
Príslušenstvo pre ASUS TUF B360-PRO GAMING WIFI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS TUF B360-PRO GAMING WIFI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS TUF B360-PRO GAMING WIFI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS TUF B360-PRO GAMING WIFI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS TUF B360-PRO GAMING WIFI.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií