Rapture AlzaBoxy Q1

ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WiFi)

Zobraziť katalóg
ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WiFi)
4,8 6 hodnotení
Základná doska AMD B550, socket AMD AM4, PCI Express 4.0, 2× PCIe x16, 3× PCIe x1, 4× DDR4 4600MHz (OC), 6× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, Bluetooth, HDMI, DisplayPort, 8ch zvuková karta, RGB podsvietenie, formát ATX
Kód:  ACb550tgpw Produktové číslo:  90MB15D0-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WiFi)

Získajte skvelý výkon a preverenú hernú stabilitu so základnou doskou ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI). Doska je pripravená pre najnovšie procesory AMD 3. generácie, disponuje hernými funkciami, podporuje rýchle pamäte a úložiska, využíva odolné komponenty, má vylepšené riešenie napájania a rozsiahlu sadu možností chladenia. Doska ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI) je navrhnutá tak, aby sa dala ľahko nastaviť a nakonfigurovať presne podľa vašich predstáv a umožnila vytvoriť váš vysnívaný herný počítač.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI)

  • Základná doska ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI) určená pre procesory AMD 3. generácie
  • Účinné chladenie umožní extrémny výkon procesora
  • Odolná konštrukcia s bezpečnostnými prvkami
  • Miesto pre rýchlu DDR4 RAM až do 128 GB kapacity
  • Dostatok konektorov pre rýchle pripojenie HDD a SSD diskov
  • Softvér DTS Custom pre herné náhlavné súpravy s tromi predvoľbami
  • Dostatok USB portov na periférie a rýchle dátové prenosy
  • Nástroje na personalizáciu centralizovanou kontrolu
  • Formát ATX

Konštrukcia základnej dosky ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI) pre maximálny chladiaci výkon a odolnosť

Doska ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI) je osadená výkonnými ventilátormi a ďalšími špičkovými chladiacimi komponentmi a je plne vybavená tak, aby umožnila vyšší výkon pri nižších teplotách. Rôzne režimy chladenia je možné kedykoľvek nakonfigurovať pomocou nástroja Fan Xpert 4. Hlavice ventilátorov ASUS TUF GAMING B550-PLUS sú chránené pred prehriatím a prúdovým nárazom. Vylepšený 8-pinový PROCOOL konektor je extrémne trvanlivý a odolný proti prehriatiu a zabraňuje zlyhaniu napájania dosky. Inovatívny TUF Languard využíva technológiu párovania signálu a špičkových kondenzátorov, ktoré ochraňujú základnú dosku pred elektrostatickým výbojom a bleskom. Integrované resetovateľné poistky zabraňujú poškodeniu nadprúdom a skratom. Zadný I/O panel z nerezovej ocele je odolný proti korózii a vykazuje trojnásobnú životnosť oproti tradičným panelom.

Podpora rýchlej operačnej pamäte a AI softvér mikrofónu na doske ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI)

Dvojkanálová pamäťová architektúra sa skladá zo štvorice slotov DIMM pre operačnú pamäť DDR4 SDRAM s najvyššou frekvenciou 4133 MHz a má kapacitu až 128 GB. Vlastnú grafickú kartu môžete na doske ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI) zapojiť do PCIe x16 slotov, ktoré podporujú technológiu AMD 2-Way CrossFireX. Softvér mikrofónu využíva umelú inteligenciu a podporuje 3,5 mm konektor, USB port alebo Bluetooth náhlavnej súpravy. Tento nástroj sníma váš hlas a zároveň eliminuje rušivé zvuky klávesnice, klikanie myšou a hluk okolitého prostredia. A to všetko pri minimálnom zaťažovaní CPU bez výraznejšieho vplyvu na herný výkon.

Príprava pre veľký úložný priestor a rýchla komunikácia

Pre pevné disky využijete na ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI) 6 konektorov SATAIII 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytujú dve rozhrania M.2 v režime SATA i PCIE s bleskovou rýchlosťou ukladania. Bezdrôtová WiFi 6 AX200 v štandarde 802.11ax má maximálnu prenosovú kapacitu až 2,4 Gb/s a je optimalizovaná na efektívnu prevádzku v zaťažených sieťach s hustou konkurenčnou prevádzkou. Vstavaný Ethernet 2,5G s 2,5-násobnou šírkou umožní plynulé hranie bez meškania, streamovanie videa vo vysokom rozlíšení a rýchlejší prenos súborov. Pre pripojenie periférií a na dátové prenosy je na doske ASUS TUF GAMING B550-PLUS k dispozícii dostatok portov USB 2.0 a USB 3.2, vrátane obojstranného USB-C.

Personalizujte a nastavte si vlastný štýl na doske ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI)

Doska ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI) ponúka okrem mimoriadneho výkonu tiež rozsiahle možnosti vybudovania vlastného štýlu a prispôsobenie prostredníctvom nástrojov Aura Sync a adresovateľného RGB headeru. Armory Crate je nový softvérový nástroj navrhnutý tak, aby vám poskytoval centralizovanú kontrolu podporovaných herných produktov. Prémiové japonské zvukové kondenzátory a exkluzívny ASUS kodek S1200 poskytujú teplý, prirodzený a zároveň dynamický zvuk. Softvér DTS Custom pre herné náhlavné súpravy posúva herný zvuk na novú úroveň. S tromi predvoľbami Aerial, Soundscape a Tactical pre rôzne žánre budete mať zreteľnú výhodu v každej hre.


Parametre a špecifikácia

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD B550 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD B550 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 600 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFire Technologies Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1200A Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, S/PDIF, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
ARGB LED Header, COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!

Rad

Rad
Asus TUF Gaming Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tato deska mě uz přes rok sere ! Z reklamace mi ji vratili ze je v poradku.. Pritom vsechny komponemty bezi ve drujem pc bez problemu takze to musi byt tou deskou.. kdyz jsem mel ted mesic vykuchany komp na zemi tak vse najednou slo(asi na 15ty pokus) a jelo. Dnes jsem to chtel vratit do skrine a hned mi hlasi no signal. Rad bych to zas reklamoval ale kdyby mi to poslali po druhe zpatky tak bych je asi zabil. Jak rikam, vsechno ostatni funguje (zkusil jsem ve vice pc) takze to musi byt deska. Mnoho lidi vsude po internetu pise, ze s ni ma podobne problemy. TUF uz nikdy neporidit a od Alzy se snazim nic nekupovat pac to byla prvni reklamace kterou mi zamitli ani vymenu neudelali a ja ted trpim nez mi rupne a kouoim si novou MB u czc kde mi vzdy vysli vstric kdyz neco nefungovalo...

Dobrý den, koupil jsem desku ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI)asus už nikdy !! procesor AMD Ryzen 5 5600G a osadil ram Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Vengeance LPX Black. Nebudu tu dlouze vypisovat zdlouhavý problém sestavení 2dny přes flash bios atd. Nakonec podařilo ,ale ram běží pouze singl, ale po zapojení do dual slotu nenabehne bios ! Děkuji za radu a odpověd

Dobrý den, mám zakoupeno nainstalováno a opravdu ovladače pro win11 nefungují jak mají, nejde mi wifi,zvuk z monitoru, bluetooth, a grafika od Ryzenu nefacha. Má to někdo na win11 odzkoušené nebo na win 10 ?? Radsi se vratim k win10 nez toto. Dík za info.

Zdravím, mam otazku, mozem pripojiť druhu M.2 s pcle 4.0 ked mam ryzen 5 5600G a mam osadeny jeden (spodny) slot pre M.2? Bude to fungovať?

Dobrý den, ASUS ROG STRIX B550-A GAMING se zdá že nabízí méně funkcí, ale je o chlup dražší - přehlížím nějaký klad B550-A GAMING oproti této desce? Děkuji, Daniel

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli bude tato deska kompatibilní s procesorem AMD Ryzen 5 5600G. Díky za rychlé vyřízení

Dobry den, chcel by som sa spytat ohladom M.2 ssd. Tato doska ma pci 4.0 a teda moja otazka znie ze ci pojde dosku osadit M.2 s pci 3.0? Dakujem

Dobrý den, bude s touto deskou v celkovem souladu tato sestava? https://www.alza.cz/nakupni-seznamy.htm?sharelist=786566706E6D647A6 děkuji

Dobrý den,zvládne tato deska tento procesor https://www.alza.cz/gaming/amd-ryzen-5-5600g-d6667494.htm Děkuji

Dobry den, chcem sa opytat, ci uvedena cena zahrna aj asus ax200?

123...
Diskusia a poradňa k ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WiFi)
Príslušenstvo pre ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WiFi) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI).
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií