AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

ASUS TUF Gaming H7 Core Yellow

Zobraziť katalóg
ASUS TUF Gaming H7 Core Yellow
Herné slúchadlá káblové, s mikrofónom, na hlavu, na uši, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, s ovládaním hlasitosti, prijímanie hovorov, frekvenčný rozsah 20 Hz–20000 Hz, impedancia 32 Ohm, menič 53 mm, kábel 1.2 m
Kód:  NM361e7g Produktové číslo:  90YH01RY-B1UA00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS TUF Gaming H7 Core Yellow

Každý gamer vie, že nie je dôležitá len hrateľnosť a grafika, ale aj hudobné podkreslenie na doladenie atmosféry. Tieto Herné slúchadlá majú populárny tvar náušníkov, zakryjú dostatočne ucho, ale aj naďalej zostávajú kompaktné. Ich uzavretá konštrukcia je zárukou skvelej izolácie ruchov okolitého prostredia. Disponujú 1,2 m káblom, ten je vedený jednosmerne, do jedného náušníka. Herné slúchadlá využívajú konektor 3,5 mm Jack. Zásluhou frekvenčného rozsahu 20 Hz až 20000 Hz sa už pri prvom počúvaní presvedčíte, že si vychutnáte každý tón svojej obľúbenej pesničky. V rámci ich výbavy nájdete efektný mikrofón. Hlasitosť úrovne zvuku môžete regulovať pomocou integrovaného ovládania. So slúchadlami je možné prijímať hovory.

Zaujímavé funkcie herných slúchadiel ASUS TUF Gaming H7 Core Yellow

  • Bezchybná čierna a žltá farba
  • Praktické tlačidlá na ovládanie hlasitosti
  • Dĺžka kábla herných slúchadiel: 1,2 m
  • Využívajú konektor 3,5 mm Jack
  • Kábel má jednostranné napojenie do jednej mušle
  • Konštrukcia týchto herných slúchadiel je uzatvorená

Herné slúchadlá ASUS zaujmú vyšperkovaným mikrofónom

Nielen herní nadšenci nájdu využitie pre užitočný mikrofón. Mikrofón herných slúchadiel ASUS zaistí prepojenie s kýmkoľvek a kdekoľvek. Jeho odnímateľné riešenie pritom neprekáža, keď práve slúchadlá používate len na počúvanie hudby. Je zaradený medzi mikrofóny s tzv. všesmerovým snímaním, herné slúchadlá ASUS TUF Gaming H7 Core Yellow sú tak určené skôr na tichšie miesta, kde nedochádza k rušeniu hovoru inými zvukmi. Frekvenčný rozsah dosahuje 50 Hz až 10000 Hz. Týmto herným slúchadlám nechýba ani funkcia stlmenia mikrofónu.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna, Žltá Hotovo!
Vyhotovenie
Na uši Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Žltá Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Na uši Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,2 m Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Nie Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Veľkost meniča
53 mm Hotovo!
Impedancia
32 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Frekvencia od
50 Hz Hotovo!
Frekvencia do
10 000 Hz Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS TUF Gaming H7 Core Yellow Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS TUF Gaming H7 CORE Yellow. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS TUF Gaming H7 Core Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS TUF Gaming H7 Core Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS TUF Gaming H7 Core Yellow.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií