Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS USB-AC54

Zobraziť katalóg
ASUS USB-AC54
5 1 hodnotení
WiFi USB adaptér 802.11a/b/g/n/ac až 867Mbps, Dual-band, USB 3.0
Kód:  NM023h3 Produktové číslo:  90IG0410-BM0G10 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS USB-AC54

Špičková rýchlosť

Vylepšite svoj počítač, notebook alebo ultrabook o výkonné bezdrôtové pripojenie. Vďaka podpore najnovších štandardov sprostredkuje rýchlosť až 867 Mbps v 5 GHz pásme a 300 Mbps pri štandardných 2,4 GHz. Pri spojení so zariadením podporujúci technológiu 256QAM túto rýchlosť navýši až na 400 Mbps.

Kľúčové vlastnosti USB-AC54

  • Až 867 Mbps v 5GHz pásme a 300 Mbps pri 2,4 GHz
  • Až 400 Mbps v spojení s technológiou 256QAM
  • Silný príjem signálu
  • Pripojenie k routeru tlačidlom WPS
  • Jednoduchá inštalácia

Pre náročných

Rýchlosťami je teda vhodný aj pre náročných užívateľov pracujúcich v bezdrôtovej sieti, ale hravo si poradí aj so streamovaním videí v HD rozlíšení. Spoľahlivé spojenie s routerom zaistí dvojica antén. Ak sa vám nechce nič nastavovať, podporuje aj WPS zabezpečenia, kedy stačí len stlačiť tlačidlo na oboch koncoch pripojenia.

Obsah balenia

  • Dvojpásmový bezdrôtový adaptér USB-AC54 typu AC1300
  • Inštalačné CD (ovládače a pomocné programy)
  • Stručná užívateľská príručka
  • záručný list
  • Predlžovací kábel USB 3.0

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky USB redukcie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, aký je čipset tohto produktu?

Dobrý deň mám otázku ohladom tohto produktu. Nefunguje mi wifi anténa u stolného počítača a potreboval by som nejakú ktorá sa dá zapojiť do počítača kludne aj usb konektorom a bude to fungovať ako wifi anténa. Funguje tento produkt tak ako som napísal ? Ak to dobre chápem ?

Dobrý den. Dá se tato wifi použít i do usb monitoru 22" LG 22MT49VF ke spárování mobilního telefonu k přenosu obrazu z telefonu na monitor? Děkuji

Diskusia a poradňa k ASUS USB-AC54
Príslušenstvo pre ASUS USB-AC54 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS USB-AC54 B1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS USB-AC54. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS USB-AC54. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS USB-AC54.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií