Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

ASUS VIVOPC-VM60-G091M

Zobraziť katalóg
ASUS VIVOPC-VM60-G091M
5 2 hodnotení
Mini PC Intel Core i3-3217U Haswell, RAM 4GB DDR3, Intel HD Graphics 4000, HDD 500GB 7200 otáčok, GLAN, 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, HDMI, DisplayPort, 2x USB 3.0, 2x USB 2.0, čítačka kariet, reproduktory, VESA držiak, ViVo DualBay, bez operačného systému
Kód:  TA225f2m Produktové číslo:  90MS0061-M00910 Stránky výrobcu

ASUS VIVOPC-VM60-G091M

Chcete počítač na každodenné používanie v domácnosti, ale klasické stolové zostavy sa vám kvôli svojim veľkým rozmerom nehodia? Nepotrebujete ho často prenášať, takže investícia do notebooku by bola zbytočná? V takom prípade je pre vás ideálnou voľbou Asus VivoPC. Ten v sebe kombinuje to najlepšie z oboch svetov, teda plnohodnotný výkon pri zachovaní maximálne kompaktných rozmerov. V elegantnom kovovom tele, ktoré nie je oveľa väčšie ako bežný obal na DVD, sú ukryté komponenty, vďaka ktorých výkonu sa pozriete na videá vo vysokom rozlíšení, prezriete si svoje obľúbené webové stránky alebo si pripravíte prezentácie do práce a školy.

Kľúčové vlastnosti

  • Plnohodnotný počítač v miniatúrnom prevedení
  • Ľahko si poradí s videom vo vysokom rozlíšení a štandardnými aplikáciami
  • Pripojíte všetky bežné drôtové i bezdrôtové zariadenia
  • Na 500GB disk sa vám zmestia všetky dáta
  • Bleskové prenosy dát cez USB 3.0, 1000Mbps LAN a Wi-Fi 802.11ac
  • Nezaberie skoro žiadne miesto na stole, navyše ho môžete namontovať na VESA držiak
  • Elegantný dizajn brúseného hliníka dobre ladí so štýlom modernej domácnosti

Vynikajúca konektivita

Asus VivoPC je vybavený toľkými konektormi, že predbehne hociktorý konvenčný počítač. Na zadnej strane tak nájdete sieťovú zdierku LAN s podporou gigabitového ethernetu, VGA výstup, tri audio konektory, optický port S/PDIF, HDMI konektor na pripojenie napr. na televízor, čítačku pamäťových kariet, štyri USB 2.0 a dva ultrarýchle USB 3.0 porty.

Bezdrôtové technológie vám ponúknu dodatočné možnosti prenosov dát. Asus VivoPC podporuje Bluetooth V4.0, takže si s ním ľahko spárujete svoj smartphone alebo pripojíte bezdrôtovú myš a klávesnicu. Prístup k internetu, vytvorenie domácej siete alebo dokonca ovládanie počítača na diaľku tabletom vám potom zaistí zabudovaný Wi-Fi modul. Ten podporuje všetky bežné štandardy, a to vrátane najnovšieho a v súčasnej dobe najrýchlejšieho typu ac.

Chytro navrhnuté šasi

Aby ste mohli naplno využiť prednosti jeho malého tela, podporuje Asus VivoPC montáž na VESA držiaky. Vďaka tomu ho môžete pripevniť napr. na zadnú stranu televízora. Pri zachovaní miniatúrnych rozmerov sa vývojárom podarilo vtesnať aj klasický vysokootáčkový hard disk s úctyhodnou kapacitou 500 GB a dokonca aj kvalitné reproduktory SonicMaster. Jednoduchý prístup do skrine vám navyše umožní bleskovú výmenu disku aj modulu pamäti.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS VIVOPC-VM60-G091M
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS VIVOPC-VM60-G091M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS VIVOPC-VM60-G091M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS VIVOPC-VM60-G091M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS VIVOPC-VM60-G091M.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií