Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Asus VivoWatch BP

Zobraziť katalóg
Asus VivoWatch BP
4,7 11 hodnotení
Smart hodinky , GPS, meranie tepu, monitoring spánku, tlakomer, krokomer, vhodné na aktivity: beh, vodotesnosť IP67
Kód:  VIVOWAT1 Produktové číslo:  HC-A04 Stránky výrobcu

Asus VivoWatch BP

Prvé hodinky s meraním tlaku s technológiou ASUS HealthAI

Smart bluetooth hodinky ASUS VivoWatch BP vďaka vstavaným senzorom zmerajú vašu dennú pohybovú a nočnú spánkovú aktivitu a poskytnú vám ucelený prehľad pre podrobnú analýzu vrátane návrhov na zlepšenie kondície. Hodinky ako prvé na svete disponujú funkciou merania krvného tlaku, ktorý je monitorovaný pomocou EKG a PPG senzorov. Na presné meranie pohybu je k dispozícii GPS modul. Vstavaná batéria na jedno dobitie ponúka neuveriteľnú výdrž až 28 dní.


Kľúčové vlastnosti smart hodiniek ASUS VivoWatch BP

  • Vstavané snímače EKG a PPG
  • Úsporná bluetooth technológia (BLE)
  • Zdravotnícky asistent
  • Inteligentná technológia ASUS HealthAI
  • Funkcie na monitoring spánku
  • Antireflexný dotykový displej s tvrdeným sklom Gorilla Glass
  • Výdrž batérie až 28 dní
  • Odolnosť voči vode IP67
  • Mobilná aplikácia ASUS HealthConnect (Android, iOS)
  • Prijímanie notifikácií zo smartfónu
  • Pohodlný silikónový remienok

Meranie dennej aktivity

Inteligentná technológia ASUS HeathAI zaistí meranie tepovej frekvencie, spálených kalórií, kvality spánku, počtu krokov či indexu stresu a zaznamenané dáta následne odosiela do mobilnej aplikácie na ďalšiu analýzu. Na základe nameraných hodnôt vám aplikácia poskytne odporúčania na zlepšenie vašej kondície a umožní stanoviť denné ciele. Namerané dáta môžete ľahko zdieľať s členmi rodiny alebo s vaším lekárom.


Meranie krvného tlaku

Jednoduché meranie krvného tlaku

Smart hodinky ASUS VivoWatch BP sú vybavené EKG a PPG senzormi, ktoré po priložení prstu zabezpečia zmeranie krvného tlaku len za 15 sekúnd. Vďaka tomu môžete monitorovať stav tlaku po celý deň a získať tak ucelený prehľad o nameraných hodnotách.

GPS modul

Presný GPS modul

Vstavaný GPS modul umožní presne zaznamenať trasu vrátane vzdialenosti, rýchlosti a času, ktorú následne prehľadne zobrazí na mapovom podklade. Nechýba ani mód cvičenia poskytujúci vizuálne a vibračné upozornenie, ktoré vás informuje o správnom vykonávaní pohybovej aktivity.

Výdrž batérie 28 dní

Dlhá výdrž batérie

ASUS VivoWatch BP boli navrhnuté pre dlhú výdrž, ktorá je optimalizovaná tak, že viac času strávia na vašom zápästí a menej času v nabíjačke. Smart hodinky poskytnú bezproblémovú prevádzku 24 hodín 7 dní v týždni vďaka dlhej životnosti batérie až 28 dní.

Športovanie so smart telefónom

Spárovanie so smart telefónom

Pomocou bluetooth rozhrania ľahko prepojíte hodinky s vaším smartfónom, ktorý sa postará o spracovanie nameraných dát v mobilnej aplikácii ASUS HealthConnect. Taktiež môžete na displeji hodiniek zobrazovať notifikácie z aplikácií.


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Fitness, Chôdza Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!
Sklíčko
Gorilla Glass Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 4.4 Hotovo!

Displej

Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!
Sklíčko
Gorilla Glass Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Vodotesnosť
IP67 Hotovo!
Hmotnosť
45 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Fitness, Chôdza Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Výpočet kalórií Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Min. obvod zápästia
13,5 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
20,5 cm Hotovo!

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie
672 h (28 d) Hotovo!
Interné úložisko
Nie Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím už viete kedy budú na sklade?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali je již známý datum dostupnosti tohoto produktu. Předem děkuji za odpověď.

Dobry den, rad bych se vas zeptal kdy asi budou hodinky dostupne jelikoz bych je rad koupil na vanoce jako darek. Muzete mi prosim odpovedet Dekuji

Dobrý den, koupil jsem si u Vás Asus vivowatch a podle návodu jsem si nainstaloval apku Hodinky se s mobilem spojí bez problémů ale v mobilu se načte pouze 20% hodinek. Mám mobil vivo Y52. Poraďte Josef

dobrý den, chtěl bych se zeptat zda jsou hodinky kompatibilní s telefony Vivo?

Zdravím přátelé. Hodinky vlastním už 2 roky a jsou stále bez provozních závad. Jen mne mrzí prasklé sklíčko. Víte, kde by se dalo vyměnit?? Prosím poraďte. Luděk Brno

Dobrý den, u hodinek se mi zdá slabý jas displeje i když v nastavení dám tři políčka,tzn.maximum. Je to normální nebo jsou hodinky v nepořádku ? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li jsou k zakoupení náhradní sklíčka na výměnu?

dobrý den, chci se zeptat, je aplikace do mobilu v češtině? chtěla bych hodinky pro mamku, ale anglicky bohužel neumí. děkuji za odpověď. hezký den

Dobrý den, lze hodinky vstupnim spárováni s telefonem a nastavit a pak používat bez telefonu? Chci koupit jako dárek pro otce, který nemá chytrý telefon.

123
Diskusia a poradňa k Asus VivoWatch BP
Príslušenstvo pre Asus VivoWatch BP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus VivoWatch BP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus VivoWatch BP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus VivoWatch BP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Asus VivoWatch BP.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií