P&G boost AD 1. týden květen

ASUS WiFi TV, PCI, DVB-T přijímač (Digital Terrestrial) + TV + FM Radio + WiFi (802.11a/b/g), DO, IR

Zobraziť katalóg
ASUS WiFi TV, PCI, DVB-T přijímač (Digital Terrestrial) + TV + FM Radio + WiFi (802.11a/b/g), DO, IR
5 1 hodnotení
- ASUS WiFi TV, PCI, DVB-T přijímač (Digital Terrestrial) + TV + FM Radio + WiFi (802.11a/b/g), DO, IR senzor, pro Asus P5x
Kód:  JT380i Stránky výrobcu
ASUS WiFi TV, PCI, DVB-T přijímač (Digital Terrestrial) + TV + FM Radio + WiFi (802.11a/b/g), DO, IR Predaj skončil

ASUS WiFi TV, PCI, DVB-T přijímač (Digital Terrestrial) + TV + FM Radio + WiFi (802.11a/b/g), DO, IR

Digitálny TV, FM rádio a WiFi v jednom!Kvalitný TV tuner, FM rádio tuner a bezdrôtová WiFi sieťová karta na jednej PCI karte.Predstavuje tak zaujímavé riešenie pre užívateľov s obmedzeným počtom PCI slotov.FM tuner prijíma pozemné analógové aj digitálne vysielanie, rovnako tak ako TV tuner, ak teda budete chcieť využiť digitálny signál pre TV, táto karta je ideálnym riešením.Karta umožňuje na počítači sledovať televízne vysielanie, počúvať rádio, prehrávať video i audio, ďalej potom samozrejme zaznamenať zvuk i video, a to jak z tuneru (napr.televízne vysielanie), tak z externých zdrojov analógového signálu (typicky kamera, video prehrávač) díky video vstupu.O dekódovaní TV signálu sa stará čip Philips SAA7131E, ktorý dokáže zaznamenávať video v rozlíšení až 720x576.V reálnom čase umí video komprimovat do MPEG 1 alebo MPEG 2 formáte.Na karte sú dva anténní vstupy pre TV a FM rádio.Video z externého zdroja je možné pripojiť cez S-Video (mini DIN) vstup alebo cez kompozitný vstup.

WiFi karta podporuje štandardy 802.11a/b/ga podporuje šifrovanie WEP s 64 alebo 128-bitovým kľúčom aj silnejší WPA Za pomoci softvéru môže fungovať aj ako access point alebo bezdrôtový bridge.V budove má dosah približne 40 metrov, na otvorenom priestranstve až 310 metrov.Je dodávaná s odpojiteľnou vnútorné všesmerovou anténou.Podporuje operačné systémy Windows 2000, XP a 2003 Server (32-bitovú verziu).

Formát DVB-T predstavuje budúcnosť televízneho vysielania.Jedná sa o priame pozemné vysielanie MPEG2 video streamu so špičkovou kvalitou obrazu.Keďže všetko prebieha digitálne, kvalitu obrazu neovplyvňuje rušenie, odrazy a podobne.Navyše nie je potrebné inštalovať novú anténu, systém je plne kompatibilný so všetkými anténovým systémami klasickej analógovej televízie.

Parametre a špecifikácie:
PCI rozhranie
Anténny vstup:TV/FM rádio/WiFi
WiFi anténa:všesmerová, dvojpásmová, odnímatelná s magnetickým podstavcem
Technológia:OFDM, DSSS
Možnosť pripojenia káblového aj bežného anténneho vstupu

TV a FM tuner:
TV tuner:PAL
TV tuner s FM čip Philips SAA7131E, analog + digital
FM rádio frekvencie:88MHz - 108MHz
Ladění:automatické aj manuálne
Video vstup:S-Video, kompozitné
Diaľkové ovládanie:infračervené

WiFi karta:
Typ:Marvell 88W8335
WiFi štandardy:IEEE 802.11a/b/g
Pracovná frekvencia:802.11b/g - 2,40-2,4835 GHz, 802.11a - 4,92-5,08, 5,15-5,35, 5,47-5,805 GHz
Bezpečnosť:WEP (64/128 bit), WPA
Dosah:40 m vo vnútri, 310 m vonku

Systémové požiadavky:
Operačné systémy pre WiFi kartu:Windows 2000, XP, 2003 (32-bit)
Operačné systémy pre TV kartu:Windows XP (vyžaduje DirectX 9)

Poznámka:Pred kúpou sa informujte o dostupnosti digitálneho vysielania vo Vašej lokalite, napr//www.digitalnitelevize.sk/"> tu.

Upozornenie:táto karta je kompatibilná iba s doskami Asus série P5 okrem dosky P5ND2!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS WiFi TV, PCI, DVB-T přijímač (Digital Terrestrial) + TV + FM Radio + WiFi (802.11a/b/g), DO, IR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS WiFi TV, PCI, DVB-T přijímač (Digital Terrestrial) + TV + FM Radio + WiFi (802.11a/b/g), DO, IR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS WiFi TV, PCI, DVB-T přijímač (Digital Terrestrial) + TV + FM Radio + WiFi (802.11a/b/g), DO, IR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS WiFi TV, PCI, DVB-T přijímač (Digital Terrestrial) + TV + FM Radio + WiFi (802.11a/b/g), DO, IR.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií