Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS WT450 červená

Zobraziť katalóg
ASUS WT450 červená
Myš bezdrôtová, optická, 1200dpi
Kód:  NA748h1 Produktové číslo:  90-XB1X00MU00020- Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS WT450 červená

Bezdrôtová myš WT450 od spoločnosti ASUS, ktorá ponúka ergonomický tvar a lesklé prevedenie pre lepšiu prácu na počítači. Myš ponúka precízne ovládanie pri každej príležitosti, od hrania hier až po prácu na počítači. WT450 tiež prispieva k ochrane životného prostredia, pretože je vybavená režimom pre automatickú úsporu energie. Myš s počítačom komunikuje prostredníctvom miniatúrneho rádiového USB modulu na frekvencii 2,4 GHz s maximálnym dosahom až 10 m Bezdrôtový 2,4 GHz prijímač možno tiež šikovne ukryť v tele myši pre lepšiu poriadok a väčšiu mobilitu. Napájanie myšky je realizované prostredníctvom jednej AA batérie či akumulátora. Ľahko kĺže po každom povrchu a vďaka svojmu tvaru je vhodná ako pre ľavákov tak pre pravákov.

Parametre a špecifikácie:

Farba:
červená

Technológia pripojenia:
bezdrôtová
RF 2.4 GHz

Typ snímania:
optické

Rozlíšenie:
1200 dpi

Prevádzková vzdialenosť:
10 metrov

Operačný systém:
Windows 7, Vista, XP

Rozmery:
110 x 56,5 x 35,8 mm

Hmotnosť:
65,5 g (bez batérie)
vysielač: 2 g


Parametre a špecifikácia

Šírka
5,65 cm Hotovo!
Výška
3,58 cm Hotovo!
Hmotnosť
65,5 g Hotovo!
Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
5,65 cm Hotovo!
Výška
3,58 cm Hotovo!
Hmotnosť
65,5 g Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 200 DPI Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS WT450 červená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS WT450 červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS WT450 červená. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS WT450 červená. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS WT450 červená.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií