Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS x99-E

Zobraziť katalóg
ASUS x99-E
5 2 hodnotení
Základná doska Intel x99, 3x PCIe x16, 8x DIMM DDR4 SDRAM 2133, 8x SATA III, M.2, eSATA, 5x USB 3.0, USB 3.1 type-C, GLAN, 8ch audio, TPM, ATX, LGA sc2011-v3
Kód:  AC961n1d Produktové číslo:  90MB0QL0-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS x99-E

Vďaka spoločnosti ASUS sa vám teraz dostáva do rúk základná doska x99-E formátu ATX s nadštandardnou výbavou, ktorá poteší nejedného hráča najnovších herných noviniek. Čipset Intel x99 s päticou LGA2011-3 umožní procesorom Intel Core i7 Haswell-E využiť svoj plný potenciál. Model x99-E sa navyše pýši komponentmi prémiovej kvality, ktoré vás za žiadnych okolností nesklamú.

Kľúčové vlastnosti

  • čipset Intel x99 s päticou LGA2011-3 umožní pripojiť procesory Intel Core i7 Haswell-E
  • doska disponuje 8 sloty pre pamäte DDR4 s maximálnou frekvenciou 3200 MHz
  • USB 3.1 zaručí rýchlosť prenosu dát až 10 Gb/ s
  • kontrola napájania DIGI+ sa postará o čo najpresnejšie dodávky prúdu
  • grafické karty je možné zapojiť v režimoch AMD CrossFire a NVidia SLI
  • zvuková karta poskytne kvalitný 8-kanálový zvuk s podporou DTS

Špičkové komponenty

Základná doska ASUS x99-E podporuje procesory Intel Core i7. Pre pamäte typu DDR4 je tu rezervovaných 8 slotov s režimom zapojenia quad-channel. OC socket pri práci využíva piny navyše, čo so sebou prináša vyššiu frekvenciu DDR4, nižšie latencie a zvýšenú stabilitu pri pretaktovaní na frekvencii až 3200 MHz. Prenos dát s rýchlosťou až 10 Gb/s zažijete vďaka slotu USB 3.1 typ-C. Ak by vám tento slot USB 3.1 nestačil, stretnete sa tu ďalej 8× s USB 2.0 (4× na zadnom paneli, 4× na doske) a 5× s USB 3.0. Kontrola napájania DIGI+ sa postará o čo najpresnejšie dodávky prúdu, čím získate optimalizovaný výkon, úžasnú stabilitu systému a vynikajúcu energetickú účinnosť.

Pre vášnivých hráčov

Tri sloty PCI Express 3.0 umožnia zapojiť viac grafických kariet v režimoch AMD CrossFire a NVidia SLI. Vy tak máte možnosť pripojiť k doske dve a viac grafických kariet, čím sa výrazne zvýši váš grafický výkon. Aj tie najnovšie hry budete môcť hrať na najvyššej úrovni detailov. Aby bol váš herný zážitok dotiahnutý až do konca, vybavil výrobca základnú dosku zvukovou kartou, ktorá k vám dopraví prirodzene znejúci a maximálne verný osemkanálový zvuk s podporou DTS zvuku.

M.2 socket na palube

Na pripojenie rýchlych diskov SSD vybavil výrobca základnú dosku moderným rozhraním M.2 s maximálnou rýchlosťou prenosu až 32 Gbps za sekundu. S týmito diskami tak dosiahnete niekoľkonásobne rýchlejšie fungovanie operačného systému i aplikácií na ňom nainštalovaných ako pri štandardnom SATA 3.0 pripojení.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 2011-3 Hotovo!
Čipset
Intel X99 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 2011-3 Hotovo!
Čipset
Intel X99 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
8 × Hotovo!
Režim zapojenia
Quad-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 333 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1150 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
Interný
M.2 Socket, SATA Express port, Serial ATA III Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry. Je mozne na tejto doske taktovat procesor? Mam I7 5820 K. Dakujem

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli je možné použít tento procesor Xeon 2620-V4? https://www.alza.cz/intel-xeon-e5-2620-v4-d4156668.htm?o=1 Děkuji

Dobrý den, v popisu píšete, že deska disponuje usb 3.1 které umí přenos až 10 Gbps, v technických specifikacích zase, že má usb 3.1 gen1 což by znamenalo, že je schopná pouze přenosu 5 Gbps. Tak jak to doopravdy je? díky za odpověď

Diskusia a poradňa k ASUS x99-E
Príslušenstvo pre ASUS x99-E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS X99-E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS X99-E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS X99-E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS X99-E.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií