Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS ZENBOOK U303UA-FN374T zlatý kovový

Zobraziť katalóg
ASUS ZENBOOK U303UA-FN374T zlatý kovový
Notebook - Intel Core i3 6100U Skylake, 13,3" LED 1366 x 768 antireflexná, RAM 4 GB, Intel HD Graphics 520, SSD 128 GB, WiFi 802.11ac, bluetooth 4.0, HD webkamera, HDMI, mini DisplayPort, Widia, USB 3.0, podsvietená klávesnica, 3 článková Li -pol batéria, Windows 10 Home 64-bit
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NA615b2 Produktové číslo:  U303UA-FN374T Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ZENBOOK U303UA-FN374T zlatý kovový Predaj skončil

ASUS ZENBOOK U303UA-FN374T zlatý kovový

ASUS U303UA, dostupný zástupca obľúbenej kolekcie notebookov ZENBOOK vás poteší tradične podareným dizajnom. Tenký počítač navrhnutý v elegantných líniách a luxusnej farebnosti je vyrobený z kovu. To dodáva vzhľadu na atraktivite a zabezpečuje odolnosť poctivej, kvalitnej konštrukcie. S displejom s uhlopriečkou 13,3" ide o veľmi kompaktný kúsok, ktorý bude priamo radosť brať všade so sebou. Na pohľad výnimočný notebook je doplnený úspornými komponentmi s patričnou rýchlosťou. Skvele sa uplatní pri práci, jeho hlavnou doménou je však zážitok z multimediálnej zábavy.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný dizajn a tenká konštrukcia
  • Luxusná farebnosť i materiály
  • Rýchly ale úsporný procesor
  • Praktická podsvietená klávesnica
  • Pestrá a vždy užitočná konektivita

Výnimočné vychytávky ASUS

S notebookom tejto značky dostávate do rúk aj niekoľko výborných funkcionalít. Užijete si dokonalý zvuk s technológiou SonicMaster, ktorá prispieva k plnému, krištáľovo čistému zvuku bez najmenšej chyby. Stranou vášho záujmu určite nezostane ani nastavenie AudioWizard, ktoré prispôsobí zvuk obsahu. Používateľa cloudových služieb poteší miesto v službe ASUS WebStorage. Veľmi užitočné sú módy zobrazenia, ktoré vedia prispôsobiť podanie obrazu a zvládnu čarovnú funkciu Eye Care na šetrenie zraku.

Veľká rýchlosť v malom počítači

Tým, čo udáva takt všetkému dianiu, je procesor značky Intel. Úsporná séria i3 je navrhnutá tak, aby spotrebovala čo najmenšie možné množstvo energie. Výrazne sa tým podieľa na výdrži notebooku na batériu. S plynulým fungovaním počas programov bude mať čo dočinenia operačná pamäť s veľkosťou 4 GB. Grafickú stránku veci si vezme na starosť čip Intel HD Graphics, integrovaný v procesore. Miesto na ukladanie dát je v tomto modeli vytvorené vďaka SSD disku. Jeho rýchlosť sa výrazne prejaví na odozve programov a dostupnosti uložených súborov.

Bohatá výbava

Aby bol počítač pripravený pre všetky domáce i pracovné príležitosti, dostal do vienka naozaj pestré vybavenia. Trojicu najpoužívanejších portov zastáva veľmi rýchle USB 3.0. Pomocou týchto konektorov pripojíte ďalšiu elektroniku a najmä pri externých diskoch oceníte bleskový prenos dát. Ďalšími výstupmi z notebooku sú grafické konektory HDMI a mini DisplayPort. Čerešničkou na torte konektivity je WiDi rozhranie. Elegantným a zároveň veľmi praktickým prvkom je podsvietená klávesnica. Tá vám poskytne maximálny komfort pri práci.

 

Parametre a špecifikácia

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i3 6100U Skylake Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
13,3" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
128 GB Hotovo!
Výbava
Podsvietená klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i3 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i3 6100U Skylake Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!

Grafická karta

Typ grafickej karty
Dedikovaná Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 520 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
128 GB Hotovo!

Výbava

Výbava
Podsvietená klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
50 Wh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,45 kg Hotovo!

Rozmery

Šírka
323 mm Hotovo!
Hĺbka
223 mm Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS ZENBOOK U303UA-FN374T zlatý kovový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZENBOOK U303UA-FN374T zlatý kovový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ZENBOOK U303UA-FN374T Goldmetall. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ZENBOOK U303UA-FN374T Goldmetall.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií