AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS ZENBOOK UX310UA-FB840T Quartz Grey Metal

Zobraziť katalóg
ASUS ZENBOOK UX310UA-FB840T Quartz Grey Metal
Notebook – Intel Core i3 6100U Skylake, 13.3" LED 3200×1800 QHD+ IPS antireflexná, RAM 4GB, Intel HD Graphics 520, SSD 128GB, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, HD webkamera, HDMI, USB 3.1 Gen 1, USB-C 3.1 Gen 1, batéria 48Wh, Windows 10 Home 64bit
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NA618h30 Produktové číslo:  UX310UA-FB840T Stránky výrobcu
ASUS ZENBOOK UX310UA-FB840T Quartz Grey Metal Predaj skončil

ASUS ZENBOOK UX310UA-FB840T Quartz Grey Metal

Elegantný kúsok z luxusnej edície notebookov Zenbook od značky Asus si vás získa každým svojím detailom. ASUS ZenBook UX310UA je hrdým pokračovateľom vzhľadnej kolekcie kompaktných počítačov. Je vyhotovený v ikonických tvaroch s kovovým nádychom. Tenká luxusná konštrukcia zaručene upúta a vzbudí obdiv. Kompaktné rozmery 13,3" notebooku ho predurčujú na časté cestovanie. K tomu je prispôsobený aj hmotnosťou, tento veľmi ľahký model bude radosť nosiť všade so sebou. Nemusíte pritom hľadať zásuvky, batéria počítača vydrží naozaj dlho vďaka úsporným komponentom, ktorými je počítač osadený.

Kľúčové vlastnosti notebooku ASUS ZENBOOK UX310UA

  • Elegancia a luxus radu Zenbook s kovovým nádychom
  • Veľmi kompaktné rozmery
  • Rýchly USB 3.1 port

Úsporný výkon

Základným kameňom je procesor Intel. Rýchla, ale úsporná séria i3 prispieva k dlhej výdrži batérie a pritom sa nebojí náročných programov. 4 GB RAM zaručuje naozaj bezproblémovú prácu aj zábavu. O grafickú stránku sa stará integrovaná karta Intel HD Graphics 520. Jej dielo uvidíte na výnimočnom QHD+ displeji s antireflexnou úpravou. Vďaka nej nebudete nikdy obeťou otravných odleskov alebo horšej viditeľnosti. Ako úložisko dát funguje v tomto modeli veľmi rýchla SSD jednotka s kapacitou 128 GB. Jej rýchlosť spoznáte v okamžitom načítaní systému aj v bleskových reakciách programov, značne prispieva nielen k pracovnému komfortu.

Pripravený na všetko

Výbava počítača je pestrá. Notebook je vybavený rýchlymi konektormi USB vrátane extrémne rýchleho USB 3.1 portu. Vďaka nim pripojíte veľa externých zariadení, napríklad diskov. Nájdete aj HDMI port na grafické výstupy do projektora alebo monitorov. Samozrejmosťou je čítačka pamäťových kariet, nezvyklou prednosťou potom WiDi rozhranie.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i3 6100U Skylake Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
13,3" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
128 GB Hotovo!
Výbava
Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i3 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i3 6100U Skylake Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 520 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
128 GB Hotovo!
Rozhranie disku
M.2 Hotovo!

Výbava

Výbava
Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
48 Wh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!

Konštrukcia

Materiál konštrukcie
Celokovový (unibody) Hotovo!
Konvertibilita
Pevný (klasický notebook) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,45 kg Hotovo!

Rozmery

Šírka
323 mm Hotovo!
Maximálna výška
18,3 mm Hotovo!
Hĺbka
223 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!

Produktový rad

Rad notebooku
Asus ZenBook Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, po dvou měsících používání se mi ohnula vidlice na adaptéru k notebooku. Rád bych jej vyměnil za nový, ale na webu uvádíte, že příslušenství nelze reklamovat samostatně. Existuje naděje, že reklamace bude uznána na místě? Dát notebook na několik týdnů do servisu si dovolit nemůžu.

Dobrý den, k reklamaci (Reklamace č. ASRE17471998) jsem přidával protokol o nesplnění jakosti při převzetí, tedy rád bych odstoupil od smlouvy. Abych měl zařízení 2x za sebou ani ne po 14 dnech po koupi se stejnou vadou v servisu a ještě jej takřka nemoci využívat skoro 2 měsíce, proto jsem si toto zařízení nekupoval. (Vzhledem k tomu, že se vada na věci projevila 2x do šesti měsíců od koupě, uplatňuji právo na odstoupení od smlouvy z důvodu nesplnění jakosti zboží při převzetí ve smyslu § 2161 ve spojení s § 2169 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, a to nejpozději v zákonné lhůtě 30 kalendářních dnů.) Předem Vám velice děkuji, Michal Kučera

Dobrý den, je možné si ten nesmyslně malý disk 128 GB sám vyměnit za větší? Potřeboval bych dvojnásobek, protože jen služební maily mi zabírají 128 GB. Tím přijdu o záruku? Líbí se mi rozlišení, takový notebooků je v nabídce málo. Kdejaký tablet nebo telefon má dnes lepší rozlišení než notebook. Proč?

Dobrý den, dnes jsem koupil tento NTB a mám problém s podsvícením klávesnice. Na klávesách F3 a F4 chybí značky pro zapnutí, či vypnutí podsvícení klávesnice. Mohu mačkat fn + F3 nebo F4 a nic.

Zdravím, je displej antireflexní, nebo matný? Matný displej má barvy takové fádní a mám pocit, že by měl fungovat tak, že povrch je pouze zdrsněný a že odrazy se sice neutlumí, odráží se však do více směrů, takže jich tolik nejde do obličeje. Antireflexní displej zase má na sobě speciální vrstvu, která sníží odrazivost displeje (každá vrstva by to snad měla snížit na polovinu... více vrstev je lepší) ale nesníží krásu těch barev. Používá se to u fotografických nebo brýlových čoček, kde je důležitá i krása barev, kterou by neposkytovala matná úprava. Takže pokud to chápu správně, zatímco matný je ošklivý, antireflexní displej by měl být lesklý bez těch odlesků. Antireflexní vrstva není nic nového, je škoda, že se to tolik nepoužívá. Občas tady vídám na některých noteboocích oba nápisy, tak se radši ptám. Děkuji za odpověď. :)

DObrý deň! Nepozdáva sa mi údaj o rozlíšení 3200x1800. Máte to správne?

Diskusia a poradňa k ASUS ZENBOOK UX310UA-FB840T Quartz Grey Metal
Príslušenstvo pre ASUS ZENBOOK UX310UA-FB840T Quartz Grey Metal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZenBook UX310UA-FB840T Quartz Grey Metal.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií