Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MS hokej

ASUS ZENBOOK UX310UQ

Zobraziť katalóg
ASUS ZENBOOK UX310UQ
Notebook - Intel CPU, 13,3 "LED 1920x1080 antireflex, RAM 8GB DDR4, NVIDIA GeForce 940MX 2GB, SSD až 512GB, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, HD webová kamera, HDMI, USB-C 3.1 Gen 1, bunka Li-pol, puzdro, Windows 10
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NA618i3NAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ZENBOOK UX310UQ

Asus predstavuje ďalší prírastok k populárnej sérii ZenBook s typickým hliníkovým telom a 13,3 "displejom. Z jeho predchodcov si zachováva všetky výhody - je ľahký, výkonný a tenký. Zároveň zachováva ikonický dizajn rezaného kovu. Štýlový šedý dizajn pridáva jedinečný a nadčasový vzhľad do ZenBooku.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový displej s rozlíšením 13,3 "pre atraktívne zábery
  • Tradične veľká životnosť batérie - dlhé pracovné hodiny bez zásuvky
  • Rýchle bezdrôtové pripojenie - 3 krát rýchlejší prenos dát
  • Moderný a rýchly SSD s kapacitou až 512 GB
  • Luxusný krištáľovo čistý zvuk
  • Štýlový dizajn - Celohliníkové kartáčované telo typické pre linku Zen

Špičkový výkon

Výkon ZenBook UX310UQ je na dosah ruky. Notebook môže byť napájaný výkonnými procesormi založenými na procesore Intel, takže nikdy nebudete musieť počkať kedykoľvek, bez ohľadu na úlohu, ktorú vykonáte. Jednoduché multitasking, bezproblémové prehrávanie videa a ultra rýchla aplikácia beží s 8 GB RAM. Grafika NVIDIA GeForce 940MX je napájaná grafickým výkonom a moderné hry.

Úžasne podrobné zobrazenia

Displej vyzerá tak dobre, ako by ste očakávali od takého krásneho notebooku. Dokonalý ostrý displej 13,3 " ponúka ideálne podmienky pre prácu i zábavu. Vďaka vysokému jasu poskytuje skutočné farby s bohatými odtieňmi čiernej a žiarivo bielej farby. 

Priestranný touchpad s inteligentnými gestami

Smart gestá sú inteligentné gestá, ktoré nahrádzajú mnohé funkcie dotykovej obrazovky. Takže môžete používať najnovší operačný systém Windows 10 bez potreby dotykovej obrazovkyAk sa nedotknete dotykovej obrazovky, klasický spôsob ovládania počítača vám určite príde vhod. 

Rýchle pripojenie vo všetkých smeroch

ZenBook UX310UQ umožňuje rýchle bezdrôtové pripojenie s najnovším štandardom 802.11ac a až 867 Mbit / s, až 3 krát rýchlejšie než 802.11n. Práca s mobilnými zariadeniami prostredníctvom rozhrania Bluetooth 4.1 s menším dopadom na životnosť batérie. Dva porty USB 3.0 zaručujú až 10x rýchlejší prenos dát než USB 2.0.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS ZENBOOK UX310UQ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZENBOOK UX310UQ.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií